Тест проверка и измерване скоростта на Интернет трафика

Понякога бавно ви се отварят сайтовете, клиповете в YouTube или Vbox7 забиват или просто искате да измерите скоростта на своя Интернет трафик.

Този тест за измерване на Интернет скоростта ще ви покаже резултатите за вашия "Downloadи "Upload" от вашето местоположение до тестовия сървър.

Измерване скоростта на Интернет трафика

Вашите резултати могат да варират в различните часове на деня, поради претоварване на мрежата и т.н. За да получите правилна представа за средните стойности на скоростта на вашия Интернет направете теста по различно време през деня.

За да са максимално коректни резултатите трябва да спрете всички програми, които черпят Интернет, като Torrent клиент, Skype или други месинджъри, като оставите разбира се само вашият браузър.

Тестът за проверка скоростта на вашия Интернет може да се ползва като инструмент, за да се определи дали има проблем с трафика на вашата широколентова връзка. Ако любимия ви уеб сайт зарежда бавно, можете да стартирате теста и да разберете дали това е от вашата Интернет връзка или сървърите където е разположен сайта в момента са натоварени.

Ако резултати са подобни на предходните, то тогава проблема не е в скоростта на вашия Интернет трафик. За да стартирате инструмента за измерване на Интернет скоростта натиснете бутон "Start".

Теста за измерване скоростта на Интернет трафика може да ви погне да разберете дали плащате най-добрите пари за услугата.

Това е много ценен инструмент, който можете да използвате за идентифициране на проблеми и бързото им решение, когато резултатите са доста по-ниски от нормалното.

Когато правите теста през различни периоди през целия ден в продължение на няколко дни вие ще имате възможност да забележите евентуални проблеми в Интернет трафика между вас и вашия доставчик.

Тест на Интернет скоростта

"Интернет" е наложителен елемент от ежедневието на много хора по целия свят. Без "Интернет" нашата способност да общуваме ще бъде силно ограничена.

Защо теста на скоростта на вашият Интернет да не стане ежедневие, както е например проверката на електронната поща. Надеждната Интернет връзка е станала критично важна за потребителите.

Тест на Интернет скоростта

Онлайн геймърите често разчитат на качествен широколентов Интернет да играят качествено без бъгове. Също така много фирми разчитат на качествен Интернет, когато правят конферентни видео връзки или споделят голямо количество информация.

Бързият Интернет е от съществено значение за цялото ни общество. Правителството и военните също разчитат на бързия Интернет за да общуват по-бързо. Скоростта на Интернет е от огромно значение и за туристическата индустрия.

Авиокомпаниите, хотелите, влаковите и автобусните компании се съревновават, кой ще предложи по-качествена Интернет връзка на своите клиенти.

:) А за важността на Интернет за някои хора ще цитирам някои от резултатите от допитване в Русия, където 25% от жените и 20% от мъжете за да получат достъп до виртуалното пространство са готови за 3 седмици да се откажат от секса. Половината от анкетираните 53% не си представят живота без Интернет, а 33% признават, че изпитват стрес когато нямат достъп до Мрежата.

Публикуване на коментар

3 Коментари

  1. Много ми хареса. даде ми 0 мб. доунлоуд!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, изпробвахме теста за измерване на Интернет трафика на няколко компютъра и смартфони, винаги имахме данни за даунлоуд и ъплоуд. Нашият съвет е да тествате и на друг компютър, желателно включен към друг Интернет доставчик.

      Изтриване
  2. Доволен съм,тествах си компютъра с вашето приложение и с друго приложение,като получих приблизително същите резултати което за мен е много добре.

    ОтговорИзтриване

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)