ТОП 5 сайтове за онлайн сваляне на видео клипове от YouTube, Facebook, TikTok и Vbox7

YouTube е несъмнено най-популярният уеб сайт за споделяне на видео в Интернет пространството. Милиони клипове, филми, телевизионни предавания и уроци са гледани и качени от огромен брой хора.

Най-добрите сайтове за онлайн сваляне на видео клипове от YouTube, Facebook и Vbox7

Ако сте попадали на видео клипове, които харесвате много, може би ви се е искало да ги запишете на твърдия диск на компютъра за да ги гледате офлайн когато пожелаете, да ги запишете на диск или да ги прехвърлите на вашия смартфон или таблет.

За щастие, има много безплатни онлайн платформи, които ви позволява да изтеглите видео клипове от YouTube, Facebook и Vbox7, като просто копирате и поставите видео URL адреса.

В тази статия сме направили списък на най-добрите 5 сайта за онлайн сваляне на видео клипове от YouTube, Facebook и Vbox7. Всички те ви позволяват да сваляте безплатно видео клипове (включително и HD видео) директно през вашия браузър само с няколко клика на мишката.

  1. SSYouTube.com
  2. X2Mate.com
  3. Savefrom.net
  4. YT5S.io
  5. Youtube4KDownloader.com

 1  SSYouTube.com

SSYouTube най-добрият сайт за сваляне на видео от Youtube, Facebook и Vbox7

SSYouTube.com е Digital Video Recorder (DVR), който ви позволява да записвате видео и аудио от популярни медийни сайтове, като Youtube, TikTokInstagramVimeo, Soundcloud, Facebook, Vine и много др.

SSYouTube.com е много бърз онлайн инструмент и максимално опростен, просто трябва да поставите URL на видео клип в текстовото поле и да натиснете Download“.

SSYouTube.com е онлайн инструмент, което означава че не е нужно да инсталирате софтуер на компютъра си и да поемате риск за вируси, зловреден софтуер, компютърен и рекламен софтуер.

Сайта ви позволява да свалите клипа, като видео или в MP3 аудио формат, разбира се безплатно. Ако искате да изтеглите видео клипа с висока резолюция, кликнете върху опцията HQ, която можете да намерите в долния десен ъгъл.


 2  X2Mate.com

Популярен сайт за сваляне на видео клипове от YouTube и Facebook

X2Mate.com е популярен безплатен онлайн конвертор за сваляне на видео клипове от популярни платформи, като YouTube, Vbox7, Vimeo, Metacafe, Facebook, Soundcloud.com, Blip.tv, Teachertube.com, Break.com, Viki.com, Dailymotion.com, Liveleak.com, както и на други по-малко популярни платформи.

Използвайки X2Mate.com имате възможност онлайн да конвертирате любимите си видео клипове в следните формати: mp3, wav, wma, ogg, aac, flac, m4a, mp4, avi, mkv, wmv, flv, mov, mpg, webm, m4v, 3gp и др.

Онлайн конвертора предлага силно адаптивни настройки и високо качество на видео конверсия. Платформата ни предоставя пълна съвместимост с модерните браузъри, висока скорост на конвертиране, широка гама от поддържани видео портали, неограничен брой конверсии и сваляния, не е нужно инсталирането на софтуер и създаването на регистрация.


 3  Savefrom.net

Сайт за удобно сваляне на видео клипове от YouTube, Facebook и Vbox7

Savefrom.net прави свалянето от видео сайтове удобно и лесно. С помощта на Savefrom.net можете да сваляте видео и аудио файлове от различни сайтове и социални мрежи: YouTube, Rapidshare.com, Vk.com.

За да се възползвате от услугата въведете URL адреса в полето „Just insert a link“ и натиснете Enterили стрелката вдясно от полето. За да получите достъп до пълния набор от функции предлагани от сайта трябва да се регистрирате и оторизирате.

Можете да се оторизирате и като използвате вашите данни за вход от акаунта ви във Facebook или Twitter. Потребителите с акаунт могат да качват, съхраняват и трансферират файлове, видео, снимки, данни и друга информация чрез сайта.

Нямате право да използвате Savefrom.net и предлаганите услуги за всяка цел, която е незаконна или по някакъв начин може да попречи на правилното функциониране на сайта.


 4  YT5S.io

SaveFromUs много добър сайт за онлайн сваляне на видео клипове

YT5S.io е безплатен онлайн конвертор, който ви позволява да записвате, конвертирате и да сваляте от видео или аудио URL в избран формат. Поддържаните услуги в момента са: YouTube (720p, 1080p, 4K), Facebook, TikTok, Instagram, Vimeo и др.

Този безплатен и бърз онлайн конвертор ви позволява да свалите любимите си видео клипове в YouTube офлайн на вашия компютър, телевизор или всяко други мултимедийно устройство. За да конвертирате и свалите видео клип поставете избрания YouTube URL в полето Video URL to Downloadи натиснете Continue“. Следващата стъпка е избиране на формата и промяна на опциите за конвертиране.

Опциите по подразбиране за повечето видео клипове са една добра настройка. Когато сте готови натиснете бутон Startв долната част за да започне преобразуването. Това може да отнеме няколко минути. След като завърши процеса на преобразуване, можете да изтеглите конвертирания файл.


 5  Youtube4KDownloader.com

Youtube4KDownloader онлайн програма с която можете да изтеглите видео клипове от сайтове като YouTube и  Facebook

Youtube4KDownloader.com е безплатна уеб програма ви позволява да изтеглите видео клипове от сайтове като YouTube, Facebook, Vimeo, Flickr пълният списък можете да прегледате на официалния сайт.

Всичко, от което се нуждаете, е URL адреса на страницата, която съдържа видео клипа, който искате да изтеглите. Въведете го в текстовото поле по-горе и просто кликнете върху Download“, след което Youtube4KDownloader ще ви предложи линкове за сваляне във всички възможни файлови формати и резолюции, които поддържа сайта.

Youtube4KDownloader.com е чудесен избор за тези потребители, които искат лесно и бързо да свалят видео клипове от популярни сайтове и да ги използват офлайн. Ако трябва да свалите телевизионно предаване или филм, които са твърде дълги, това може да създаде проблем при обработката на видеотоАко видео клипа е по-малък от 10 мин. не би трябвало да имате проблем.


Публикуване на коментар

0 Коментари