Google Pixel 7 Pro, брилянтен телефон във всяко едно отношение

Когато пуснаха Google Pixel 7 Pro, не просто каза, че това ще бъде най-добрият телефон от серията досега, както беше с предишните телефони Pixel.

Този път беше казано кратко, че Pixel 7 Pro ще бъде най-добрият смартфон, който можете да си купите, точка. Освен това по някакъв начин той струва по-малко от най-добрите.

Google Pixel 7 Pro, брилянтен телефон във всяко едно отношение
Снимки: Philip Berne

Google Pixel 7 Pro прави невероятни снимки с лекота, нощем и денем, но също така извежда фотографското изживяване по-далеч от всякога – всъщност той може да направи снимките ви от по-стари телефони да изглеждат по-добре.

Засега това бихте могли да правите само с телефон с активиран Tensor G2 като Pixel 7, Pixel 7a или Pixel 7 Pro. Всъщност има доста неща, които Pixel 7 Pro може да прави, които никой от неговите конкуренти дори не опитва.

Pixel 7 Pro, със своя чипсет Tensor G2, оптимизиран за специфични за Google AI задачи, слуша по-добре – буквално. Той разпознава речта по-точно, което прави Google Assistant по-полезен. Превежда чужди езици по-бързо.

Google Pixel 7 Pro най-добрият телефон на компанията

Телефонът не просто прави снимките по-добри, но според Tech Radar ги прави по-ясни и по-обхватни, използвайки технологията Real Tone за подобряване тонът на кожата

Най-накрая виждаме ползите от това, че Google разработва своя собствена платформа за обработка, която да съответства на нейната операционна система.

Tensor G2, е с по-добри графични възможности от своя предшественик, без колебания и плавен, докато работи с интерфейса на Android 13. Android се чувства зрял и завършен на този телефон.


Докато Samsung добавят все повече и повече функции, а Apple продължават да правят нещата по-рационални и прости, Google прави крачка назад и използва своето софтуерно майсторство, за да подобри някои от основните неща, в които телефоните грешат от дълго време.

Google Pixel 7 Pro дизайн


Google Pixel 7 Pro има отличителен дизайн в сравнение с останалата част от пазара на смартфони. Харесваме цялостния външен вид на устройството, но това не е любимият ни телефон за носене и показване.

Лентата на камерата прави телефона да изглежда по-балансиран и симетричен, но лъскавото покритие е податливо на пръстови отпечатъци, а цветовете изглеждат малко от миналото.

Google Pixel 7 Pro дизайн

Google обича да говори за цветовите си опции, но всъщност има само бяло, черно и цветно. Ние предпочитаме цветно. „Снежнобялото“ изглежда добре, но тазгодишното черно „Obsidian“ е още по-тъмно и лъскаво от преди и ние не сме фенове.

Pixel 7 Pro е водоустойчив до метър дълбочина със защита IP68, а дисплеят използва същото устойчиво на надраскване стъкло Corning Gorilla Glass Victus, което ще намерите на всички днешни топ смартфони. Има USB-C порт за 30 W зареждане и, разбира се, няма порт за слушалки.

Google Pixel 7 Pro камери


Снимките, които ще направите с Google Pixel 7 Pro, винаги ще изглеждат така, както бихте искали да изглеждат и това е висока оценка.

Изглежда никога не се фокусира върху грешната част от сцената или недоекспонира обекта в полза на по-ярък фон. Изображенията изглеждат топли и динамични, за разлика от плоските, по-студени изображения, с които камерата на iPhone понякога ни изненадва.

Google Pixel 7 Pro камери

Камерата превъзхожда основните моментни снимки. Портретите, особено при слаба светлина, винаги се превръщат в страхотни снимки.

Селфитата се чувстват дълбоки и привлекателни. Много е лесно бързо да влезете в камерата и да започнете да правите снимки с просто двойно натискане на бутона за захранване, функция, която е включена по подразбиране.

По някакъв начин Google Pixel 7 Pro успява да бъде един от най-добрите камерафони, като същевременно ни напомня за ограниченията.

Много от възвишените обещания, които Google даде по време на обявяването, като Macro Focus и Super Zoom, не издържаха съвсем. Други функции, като Photo Unblur и Night Sight, работят дори по-добре, отколкото очаквахме.



СПОМЕН: Ulefone Future смартфон без рамка на дисплея (2018 г.)


Ulefone представи своят нов модел Future, който е със страхотни параметри, безрамков дисплей и мощен хадруер.

Този модел на марката се характеризира с иновативния си дизайн с дисплей без рамка, с корпус от магнезиева сплав и много мощен хардуер. Моделът следва линията на моделите на Samsung, които първи пуснаха модели с нулева странична рамка.

Марката Ulefone ни представя един наистина футуристичен модел с много красива визия без странични базели.

Ulefone Future смартфон без рамка на дисплея

Екрана на Ulefone Future е с лека извивка в двата края, което позволява неговия дизайн да е без рамки.

Това е първия китайски смартфон с безрамков дизайн, който срещам на пазара. Екрана на смартфона е 5.5 инча Full HD и е защитен с 2.5D Corning Gorilla Glass 3 стъкло.

Корпусът на Ulefone Future е изработен от алуминиево титаниева сплав със заоблени ъгли и без шевове, които да развалят цялостното впечатление от дизайна.

Корпусът на Ulefone Future е от алуминиево титаниева сплав

Дизайнът и екрана са основните предимства на смартфона, но мощният хардуер също не е за пренебрегване, а напротив.

Ulefone Future разполага с 4 GB RAM, видео ускорител Mali T860 и 8 ядрен MTK6755 процесор за безпроблемна работа.

Имате място за съхранение на файлове от 32 GB, но ако мислите че няма да ви е достатъчно, бихте могли да я разширите с microSD карта до 128 GB.

Дизайнът и екрана са основните предимства на смартфона

С Ulefone Future ще можете да правите страхотни снимки, благодарение на 16 мегапикселовата камера на Samsung с качествения сензор Isocell, оборудвана с автофокус и двойна LED светкавица. Модела разполага и с предна селфи камера с 5 мегапиксела резолюция.

Подробни характеристики


Екран: 5.5 inch 1920 x 1080 FHD Corning Gorilla Glass 3 screen
CPU: MTK6755 64bit Octa Core 1.95GHz
GPU: Mali-T860MP2
Операционна система: Android 6.0
RAM + ROM: 4GB RAM + 32GB ROM
Камери: Предна камера 5MP + Задна камера 16MP
Bluetooth: 4.0
GPS: GPS
Сензори: Hall Effect Sensor, Gravity Sensor, Compass, Gyro Sensor, Ambient Light Sensor, OTG
Допълнителни: Бърз заряд, Type-C interface, Miracast, Off-screen Gestures, Smart Power saving mode
SIM Card: Dual SIM dual standby, Micro SIM + Nano SIM
Мрежи:
WiFi: 802.11 a/b/g/n, 2.4G/5G WiFi
2G: GSM 850/900/1800MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz
4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz

Публикуване на коментар

0 Коментари