Най-добрата безплатна FTP програма за Windows

Доброто старо FTP все още е живо и върши страхотна работа. Този протокол за трансфер на файлове може да ни изглежда остарял и старомоден, но истината е че това е най-често използвания и лесен начин за прехвърляне на файлове между компютри и между компютър и сървър.

Коя е най-добрата безплатна FTP програма за Windows

Той е особено полезен и подходящ за прехвърляне на големи файлове, защото доставчиците на Интернет услуги често блокират прикачените в електронната поща файлове надвишаващи определен размер.

Този тип софтуер е още по-удобен за прехвърляне на групи от файлове, например при ъплоудването на уеб сайт, форум или блог.

В тази статия ще ви представим една от най-добрите програми в тази сфера, който е неизменен спътник в работата на всеки един уеб мастър. FileZilla е страхотна безплатна програма, включваща всяка една FTP функция, която ще ви е нужна.

FileZilla безплатна FTP програма

FileZilla е с изключително лесен за използване интерфейс въпреки че може да ви изглежда малко остарял и ретро, но ще можете безпроблемно да навигирате външни FTP сървъри и локалния твърд диск и да обменяте файлове между тях.

FileZilla безплатна FTP програма

С програмата е изключително лесно създаването на нови FTP връзки и редактирането на вече съществуващи такива. Когато я използвате имате възможност да използвате множество едновременни връзки, за да се ускори прехвърлянето на файлове.

Ако все пак за пръв път работите с този тип програми и се затруднявате има много онлайн уроци, които да ви покажат как да я използвате. FileZilla се препоръчва от повечето хостинг компании, като основен FTP клиент за управление на файловете на вашия уеб сайт. Програмата е чудесна за бърза връзка със сървъра за лесно отваряне и редактиране на всякакви уебсайт файлове.

FileZilla се препоръчва от повечето хостинг компании

FileZilla характеристики

  • Лесен за използване;
  • Поддържа FTP, FTP през SSL / TLS (FTPS) и SSH трансфер на файлове, протокол (SFTP);
  • Работи под Windows, Linux, Mac OS X и др.;
  • IPv6 поддръжка;
  • Преведена на много езици включително и български;
  • Поддържа прехвърляне на големи файлове > 4GB;
  • Отметки;
  • Drag & drop функция;
  • Конфигуриране ограничението на скоростта на трансфер;
  • Синхронизирано разлистване на директории.

FileZilla характеристики

Тази програма е Donationware. Софтуера е свободен за използване, но авторът приема и насърчава даренията за по-нататъшно развитие на проекта.

Можете да свалите FileZilla от бутон Downloadи да я инсталирате на вашия компютър.

Изтеглете FileZilla най-добрата FTP програма

Публикуване на коментар

0 Коментари