Най-доброто безплатно приложение за обработка на снимки за Android

Благодарение на огромните подобрения направени в камерите на нашите смартфони, мобилното редактиране на снимки е по-популярно от всякога.

Що се отнася до функционалността на камерите в нашите умни устройствата настъпи една истинска революция.

Най-доброто безплатно приложение за обработка на снимки за Android

Благодарение на това днес всеки има в джоба или чантата си изключително висококачествена цифрова камера, с която генерираме ежедневно огромен брой снимки. Всеки иска да добави онези малки ефекти и нюанси, които да направят снимките му наистина Поп.

За щастие има приложения за Android, които правят точно това. Ако потърсите приложение за редактиране на снимки в Google Play Store, ще ви излязат толкова много резултати, че ще ви се завие свят.

Така че в тази статия сме си поставили за цел да ви спестим главоблъсканицата и да ви предложим едно от най-добрите приложения в тази сфера.

PhotoDirector - приложение за редактиране на снимки

PhotoDirector е страхотно приложение, което съдържа всичко, от което бихте имали нужда като възможности и функционалност за обработка на вашите снимки.

Възможностите на това чудесно приложение започват от елементарните текстови балони и филтри и се разпростира до много по-сложни функции позволявайки ви да извлечете най-доброто от вашите цифрови фотографии.

PhotoDirector - приложение за редактиране на снимки

Имате някои основни инструменти за редактиране на изображения, както и някои допълнителни, като премахване на обект, ефекти, впръскване, огледало, подложка, портретни инструменти, писалка, рамки и др.

Създател на приложението е огромната тайванска софтуерна компания CyberLink, която разбира се има ресурса да инвестира в подобен род мултимедийни приложения. С това приложение можете да създавате изобретателни и творчески снимки, като им предадете желаните цветове и форми.

PhotoDirector е лесен за използване

PhotoDirector е много по-лесен за използване сравнение с други подобни инструменти за редактиране на снимки, подходящ както за напреднали така и за начинаещи потребители.

PhotoDirector характеристики

  • Мощен но лесен за използване инструмент;
  • Променете лесно цветовата палитра или баланса на бялото на вашите фотографии;
  • Лесно коригиране на яркостта, контраста и експонацията;
  • Tweak Saturation филтър за най-ярък образ;
  • Премахване на нежелан обект от вашите снимки.

Системни изисквания

Приложението работи на всяка операционна система, но има някои системни изисквания за Android потребителите.
  • Android 4.1 или по-нов;
  • 1GHz процесор;
  • 768 MB RAM;
  • 480x640 резолюция на екрана;
  • ARM CPU Tegra 3 или по нов;
  • Приложението поддържа снимки в JPG и PNG формат.

Системни изисквания на PhotoDirector

Приложението PhotoDirector ще ви позволи да направите вашите снимки да изглеждат, като заснети от професионален апарат.

Имате възможност директно да зададете редактираните снимки, като тапет на вашето устройство или бързо да ги споделите в социалните мрежи.

Това е едно отлично приложение за смартфон, с което можете да подобрите визията на вашите снимки и да им предадете творчески поглед.

Изтеглете PhotoDirector и го тествайте на вашето мобилно устройство

Публикуване на коментар

0 Коментари