Предоставено от Blogger.

Добави статия с линк към сайт или фирма

Ако се справяте добре с писането, имате опит в дадена сфера и искате да го споделите, U-BG ви дава възможност да го направите, като добавите статия в сайта. Ако смятате, че пишете грамотно, или говорите и четете на чужди езици и сте срещнали статия с интересно съдържание, което искате да ни преразкажете U-BG ви дава възможност да я публикувате в сайта, като използвате електронната форма. U-BG не толерира копирането на информация от други сайтове, затова проверяваме съдържанието на статията с този онлайн инструмент WebAvtorза уникалност, съветваме ви да го направите и вие преди да попълните формата. Ако добавената статия е авторска изпратете ни и вашите имена, които също ще бъдат публикувани, като автор на съдържанието. Ако цитирате информация от статия публикувана в уеб пространството или сте направили превод от чужд език, изпратете ни линк към източника за да бъде добавен. Ако сте собственик на сайт и мислите, че съдържанието на статия е копирано от вас, пишете ни от „Контакт“ и материала ще бъде премахнат. U-BG си запазва правото за оформяне и редакция на съдържанието и избор, кои статии да бъдат публикувани.
Основни съвети и изисквания за добавяне на статия


  • Не се толерира копирането на статии от други сайтове, изпратеното съдържанието се проверява с програма за уникалност в уеб пространството преди да се публикува.
  • Приемат се статии с интересна, актуална и полезна информация, написани грамотно с добавени източници и име на автора.
  • Добавената статия трябва да е полезна, значима и интересна за широк кръг от хора, а не само за вас.
  • Не се приемат статии с рекламно съдържание или външни препратки към вашия бизнес или продукти.
  • Ако използвате статия от чужд език не правете буквален превод, а преразкажете историята, анализирайте темата и добавете линк към източника.
  • Вие се съгласявате, че доброволно ни изпращате статия, която ние имаме право да редактираме и оформим с цел нейното подобрение.


Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.

 

Представена

ТОП 5 на най-добрата безплатна антивирусна програма за Windows 2019

Атаките към сигурността на персоналните компютри от зловреден софтуер зачестяват, а тежестта и вредата от тях са все по-глобални, като се...