ТОП 5 сайтове да направите онлайн лого за сайт или фирма 2019

Актуализация - април 9, 2019

Искате да направите лого за вашите визитки, документи или пощенската кутия на фирмата, сайта или имате малък блог, на който искате да подобрите визията. В тази статия ще ви предложим няколко онлайн лого мейкъри, с чиято помощ можете да направите това бързо и лесно без да инсталирате софтуер на своя компютър. Има доста сайтове в интернет пространството, които предлагат тази услуга но повечето са платени. Някои от тях се рекламират като безплатни, но когато опитате да свалите създадения от вас дизайн трябва да заплатите. Онлайн платформите изброени по-долу са напълно безплатни и могат да ви свършат чудесна работа.

  1. LogoFactoryWeb.com
  2. SquareSpace.com
  3. OnlineLogoMaker.com
  4. Hatchful.Shopify.com
  5. FreeLogoDesign.com

 1  LogoFactoryWeb.com

LogoFactoryWeb.com е много добър онлайн лого мейкър, а работата с него е максимално опростена. Процеса по създаване на вашето лого преминава през три лесни стъпки. Първата стъпка е избиране на дизайн за логото, като разполагате с предоставени от сайта около 400 варианта. Втората стъпка е оформяне на текста, избор на цвят, големина, шрифт и сянка. Третата стъпка е сваляне на завършения проект. Можете да направите това директно от бутон „Download“ или като добавите вашия e-mail, на който ще получите завършеното лого, както и последни новини от сайта. LogoFactoryWeb.com е един много бърз и интуитивен онлайн инструмент с чиято помощ можете да създадете свое фирмено лого напълно безплатно. Единствения недостатък,който този онлайн инструмент имаше, готовият проект да бъде запазен само в JPG формат, вече не съществува и можете да запазвате логото в PNG формат с прозрачен фон и висока резолюция, с което завоюва и първото място в класацията.

 2  SquareSpace.com

SquareSpace.com е лесен за използване инструмент за графичен дизайн, както за начинаещи така и за професионалисти. С негова помощ можете да създадете свое лого за секунди, като използвате хилядите готови материали темплейти, текстове и инструменти за рисуване. Платформата работи на всички мобилни устройства, можете да използвате нейните приложения за Android или iOS. Направете си безплатен акаунт за да можете да запазвате вашите проекти. SquareSpace предлага висококачествен дизайн, можете да създадете лого, банер, фирмена бланка, плакати използвайки цялото си въображение. Намерете любимото си лого от стотиците предлагани темплейти и започнете да го персонализирате с този лесен за използване онлайн лого мейкър. Можете разбира се да започнете и от нулата за да създадете свой проект с уникален и запомнящ се дизайн.


 3  OnlineLogoMaker.com

OnlineLogoMaker.com е също един отличен онлайн инструмент, с който бързо и лесно можете да създадете своето фирмено лого напълно безплатно. Платформата е с лек, функционален и изчистен интерфейс с множество интуитивни инструменти. Разполагате с повече от 1000 готови символи разпределени в различни категории, от които да избирате. Имате на разположение също правилните инструменти с чиято помощ можете да завъртите, преоразмерите и да трансформирате вашето лого. Шрифтовете използвани от онлайн лого мейкъра са подбрани от професионални дизайнери и с тях вашия проект ще има завършена и професионалена визия. За получите безплатно своето лого с ниска резолюция и за некомерсална употреба, трябва да добавите своя E-mail и да изберете "I just need a low-resolution copy for non-commercial use".

 4  Hatchful

Hatchful е много добър онлайн инструмент с интуитивен стъпка по стъпка дизайн, с който бързо можете да създадете свое уникално лого. За да се възползвате от услугите на лого мейкъра трябва да имате регистриран акаунт, направете го преди да започнете да го използвате. Платформата на сайта е подходяща за начинаещи, всичко е интуитивно и стъпка по стъпка създавате свое лого. Няма фрапиращи недостатъци, които да отбележим, като ограничения за резолюцията и формата на логото и наличието на техен воден знак. Регистрацията ви позволява да свалите готовия проект в ZIP архив с различни варианти на резолюцията и формата на логото ви. Можем да обобщим, че това е един чудесен онлайн лого мейкър, без ограничения на безплатния акаунт.

 5  FreeLogoDesign.com

FreeLogoDesign.com предлага много добри възможности за създаване на въздействащо лого, но с редица ограничения за безплатния акаунт. Като първа стъпка трябва да изберете категория за вашето лого, но не се притеснявайте можете да я промените по-късно. На следващия етап е същинската работа по оформяне дизайна на логото. Можете да добавите текст, да изберете неговия шрифт, размер, цвят и форма. Имате и допълнителни инструменти за добавяне на блясък, сянка, отражение и др. Много е полезен инструмента „Add logo“
, с който можете да добавите различни видове графични символи за вашето лого. След като сте готови с дизайна натиснете бутон „Safe“ за да запазите вашия проект. Ще се отвори нова страница, където трябва да добавите името си и вашия e-mail , където ще получите писмо с линк за сваляне на дизайна на логото ви. С безплатния акаунт получаватя лого с максимална резолюция 200 на 200 пиксела в PHG формат с прозрачен фон.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google

ТОП 5 безплатен онлайн редактор на снимки 2019

Как да изтрия напълно регистрацията и акаунта си във Facebook