ТОП 5 онлайн програми да направите лого за сайт, блог или фирма

Искате да направите лого за вашите визитки, документи или пощенската кутия на фирмата, сайта или имате малък блог, на който искате да подобрите визията.

В тази статия ще ви предложим няколко онлайн лого мейкъри, с чиято помощ можете да направите това бързо и лесно без да инсталирате софтуер на своя компютър.

Направите онлайн лого за сайт или фирма

Има доста сайтове в интернет пространството, които предлагат тази услуга но повечето са платени. Някои от тях се рекламират като безплатни, но когато опитате да свалите създадения от вас дизайн трябва да заплатите.

Онлайн платформите изброени по-долу са напълно безплатни и могат да ви свършат чудесна работа.
  1. LogoFactoryWeb.com
  2. SquareSpace.com
  3. OnlineLogoMaker.com
  4. Hatchful.Shopify.com
  5. FreeLogoDesign.com

 1  LogoFactoryWeb.com

Най-добрата онлайн програма да направите лого

LogoFactoryWeb.com е много добра онлайн програма да направите ваше лого, а работата с нея е максимално опростена. Процеса по създаване на вашето лого преминава през три лесни стъпки. Първата стъпка е избиране на дизайн за логото, като разполагате с предоставени от сайта около 400 варианта.

Втората стъпка е оформяне на текста, избор на цвят, големина, шрифт и сянка. Третата стъпка е сваляне на завършения проект. Можете да направите това директно от бутон Downloadили като добавите вашият e-mail, на който ще получите завършеното лого, както и последни новини от сайта.

LogoFactoryWeb.com е един много бърз и интуитивен онлайн инструмент с чиято помощ можете да създадете свое фирмено лого напълно безплатно. Единствения недостатък, който тази онлайн програма имаше, готовият проект да бъде запазен само в JPG формат, вече не съществува и можете да запазвате логото в PNG формат с прозрачен фон и висока резолюция, с което заслужено заема първото място в класацията.


 2  SquareSpace.com

Много добра онлайн програма да направите лого

SquareSpace.com е лесна за използване онлайн програма за графичен дизайн, както за начинаещи така и за професионалисти. С негова помощ можете да създадете свое лого за секунди, като използвате хилядите готови материали, темплейти, текстове и инструменти за рисуване.

Платформата работи на всички мобилни устройства, можете да използвате нейните приложения за Android или iOS. Направете си безплатен акаунт за да можете да запазвате вашите проекти. SquareSpace предлага висококачествен дизайн, можете да създадете лого, банер, фирмена бланка, плакати използвайки цялото си въображение.

Намерете любимото си лого от стотиците предлагани темплейти и започнете да го персонализирате с този лесен за използване онлайн лого мейкър. Можете разбира се да започнете и от нулата, за да създадете свой проект с уникален и запомнящ се дизайн.


 3  OnlineLogoMaker.com

Отлична онлайн програма да направите ваше лого

OnlineLogoMaker.com е също един отличен онлайн инструмент, с който бързо и лесно можете да създадете своето фирмено лого напълно безплатно. Платформата е с лек, функционален и изчистен интерфейс с множество интуитивни инструменти.

Разполагате с повече от 1000 готови символи разпределени в различни категории, от които да избирате. Имате на разположение правилните инструменти, с чиято помощ можете да завъртите, преоразмерите и да трансформирате вашето лого.

Шрифтовете използвани от онлайн програмата са подбрани от професионални дизайнери и с тях вашето лого ще има завършена и професионална визия. За получите безплатно своето лого с ниска резолюция и за некомерсиална употреба, трябва да добавите своя e-mail и да изберете "I just need a low-resolution copy for non-commercial use".


 4  Hatchful

Интуитивна онлайн програма да направите лого

Hatchful е много добър онлайн инструмент с интуитивен стъпка по стъпка дизайн, с който бързо можете да създадете свое уникално лого. За да се възползвате от услугите на лого мейкъра трябва да имате регистриран акаунт, направете го преди да започнете да го използвате.

Платформата на сайта е подходяща за начинаещи, всичко е интуитивно и стъпка по стъпка създавате свое лого. Няма фрапиращи недостатъци, които да отбележим, като ограничения за резолюциятаформат на логото и наличието на техен воден знак.

Регистрацията ви позволява да свалите готовия проект в ZIP архив с различни варианти на резолюцията и формата на логото. Можем да обобщим, че това е една чудесна онлайн програма, без ограничения на безплатния акаунт.


 5  FreeLogoDesign.com

Онлайн програма с много добри възможности да направите лого

FreeLogoDesign.com предлага много добри възможности за създаване на въздействащо лого, но с редица ограничения за безплатния акаунт. Като първа стъпка трябва да изберете категория за вашето лого, но не се притеснявайте можете да я промените по-късно.

На следващия етап е същинската работа по оформяне дизайна на логото. Можете да добавите текст, да изберете неговия шрифт, размер, цвят и форма. Имате и допълнителни инструменти за добавяне на блясък, сянка, отражение и др. Много е полезен инструмента Add logo, с който можете да добавите различни видове графични символи за вашето лого.

След като сте готови с дизайна на логото натиснете бутон Safeза да запазите вашия проект. Ще се отвори нова страница, където трябва да добавите името си и вашия e-mail, където ще получите писмо с линк за сваляне на дизайна на логото. С безплатния акаунт получавате лого с максимална резолюция 200 на 200 пиксела в PNG формат с прозрачен фон.

Публикуване на коментар

0 Коментари