Предоставено от Blogger.

ТОП 5 сайтове да направите лого за сайт онлайн

Искате да направите лого за вашите визитки, документи или пощенската кутия на фирмата, сайта или имате малък блог, на който искате да подобрите визията. В тази статия ще ви предложим няколко онлайн лого мейкъри, с чиято помощ можете да направите това бързо и лесно без да инсталирате софтуер на своя компютър. Има доста сайтове в интернет пространството, които предлагат тази услуга но повечето са платени. Някои от тях се рекламират като безплатни, но когато опитате да свалите създадения от вас дизайн трябва да заплатите. Онлайн платформите изброени по-долу са напълно безплатни и могат да ви свършат чудесна работа.

  1. Designapp.io
  2. Onlinelogomaker.com
  3. Logofactoryweb.com
  4. Logaster.com
  5. Logogarden.com

 1  Designapp.io

Designapp.io е лесен за използване инструмент за графичен дизайн, както за начинаещи така и за професионалисти. С негова помощ можете да създадете свое лого за секунди, като използвате хилядите готови материали темплейти, текстове и инструменти за рисуване. Платформата работи на всички мобилни устройства, можете да използвате нейните приложения за Android или iOS. Направете си безплатен акаунт за да можете да запазвате вашите проекти. Designapp.io предлага висококачествен дизайн, можете да създадете лого, банер, фирмена бланка, плакати използвайки цялото си въображение. Намерете любимото си лого от стотиците предлагани темплейти и започнете да го персонализирате с този лесен за използване онлайн лого мейкър. Можете разбира се да започнете и от нулата за да създадете свой проект с уникален и запомнящ се дизайн.


 2  Onlinelogomaker.com

Onlinelogomaker.com е също един отличен онлайн инструмент, с който бързо и лесно можете да създадете своето фирмено лого напълно безплатно. Платформата е с лек, функционален и изчистен интерфейс с множество интуитивни инструменти. Разполагате с повече от 1000 готови символи разпределени в различни категории, от които да избирате. Имате на разположение също правилните инструменти с чиято помощ можете да завъртите, преоразмерите и да трансформирате вашето лого. Шрифтовете използвани от онлайн лого мейкъра са подбрани от професионални дизайнери и с тях вашия проект ще има завършена и професионалена визия. За качеството на този отличен онлайн инструмент говорят и десетките положителни постове на доволни потребители от цял свят.


 3  Logofactoryweb.com

Logofactoryweb.com е много добър онлайн лого мейкър, а работата с него е максимално опростена. Процеса по създаване на вашето лого преминава през три лесни стъпки. Първата стъпка е избиране на дизайн за логото, като разполагате с предоставени от сайта около 400 варианта. Втората стъпка е оформяне на текста, избор на цвят, големина, шрифт и сянка. Третата стъпка е сваляне на завършения проект. Можете да направите това директно от бутон „Download“ или като добавите вашия e-mail, на който ще получите завършеното лого, както и последни новини от сайта. Logofactoryweb.com е един много бърз и интуитивен онлайн инструмент с чиято помощ можете да създадете свое фирмено лого напълно безплатно. Като недостатък на този онлайн инструмент можем да отбележим, че готовият проект може да бъде запазен само в JPG формат, който не позволява прозрачност на фона.


 4  Logaster.com

Logaster.com е добър онлайн инструмент с интуитивен стъпка по стъпка дизайн, с който бързо можете да създадете вашето лого. За да се възползвате от услугите на лого мейкъра трябва да имате регистриран акаунт, направете го преди да започнете да го използвате. Платформата на сайта е подходяща за начинаещи, всичко е интуитивно и стъпка по стъпка създавате вашето лого. Като недостатък отбелязваме, че безплатния акаунт има редица ограничения за резолюцията на логото и наличието на техен воден знак. Платения акаунт ви дава пълна свобода при редактиране, избор на изходен формата JPG / PNG / SVG / PDF и възможност за сваляне на готовия проект във висока резолюция. Можем да обобщим, че това е един чудесен онлайн лого мейкър, но редицата ограничения на безплатния акаунт са причина той да е на четвърта позиция в нашата класация.


 5  Logogarden.com

Logogarden.com предлага много добри възможности за създаване на въздействащо лого, но с редица ограничения за безплатния акаунт. Като първа стъпка трябва да изберете категория за вашето лого, но не се притеснявайте можете да я промените по-късно. На следващия етап е същинската работа по оформяне дизайна на логото. Можете да добавите текст, да изберете неговия шрифт, размер, цвят и форма. Имате и допълнителни инструменти за добавяне на блясък, сянка, отражение и др. Много е полезен инструмента „Symbol Effects“, с който можете да добавите различни видове рамки на вашето лого. След като сте готови с дизайна натиснете бутон „Safe Now“ за да запазите вашия проект. Ще се отвори нова страница, където трябва да добавите вашия e-mail за да се регистрирате. На имейла от регистрацията ще получите писмо с линк за сваляне на вашето безплатно лого.

Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.