ТОП 5 сайтове за безплатни онлайн флаш игри

Флаш игрите обикновено са олицетворение на загуба на време, но не можем да отречем тяхната привлекателност когато имаме свободни пет минути и жажда за нещо различно от един бегъл поглед във Facebook и Twitter. Флаш игрите са изминали дълъг път от тяхното скромно векторно базирано начало, а намирането на подслон в най-популярните световни сайтове за забавления е увеличило тяхната сложност и многофункционалност. Стотици ако не и хиляди сайтове предлагат истински рог на изобилието от безплатни флаш игри, от онлайн версии на класическите карти и настолни игри до симпатичните случайни пъзели. В тази статия ще ви предложим няколко сайта за безплатни флаш игри, които предлагат всичко от аркадни класики за един играч до изключително сложните мултиплеърни гиганти, за да ви помогнем да играете безпроблемно и сигурно, без това да ви струва и стотинка.

  1. Friv.com - безплатни игри
  2. Newgrounds.com - безплатни игри
  3. Mousebreaker.com - флаш игри
  4. Funny-games.biz - безплатни флаш игри
  5. Pcmariogames.com - флаш игри
  6. Флашигрите.blogspot.com - безплатни игри

 1  Friv.com безплатни флаш игриFriv.com е сайт, който предлага десетки безплатни флаш игри, подходящи за деца и големи от различни възрасти. Сайта е с изчистена интуитивна визия и с ограничено текстово съдържание. Началната страница се състои от десетки малки изображения, които водят до играта, която сте избрали да играете. Имената на флаш игрите се появяват, когато преминавате с курсора на мишката върху картинката. Много от флаш игрите предлагани от Friv.com насърчават децата да използват логиката. Повечето от игрите предлагани от сайта са подходящи за деца, но съдържанието на някои от тях е подходящо повече за възрастни. Friv.com не изисква регистрация за да се възползвате от услугите му, така че ако имате време за губене това е едно подходящо място, където можете да се забавлявате и да се разсеете от натрупаното напрежение с десетките безплатни флаш игри. 2  Newgrounds.com безплатни флаш игриNewgrounds.com е американски сайт за забавление, който предлага безплатни флаш игри, филми, музика и др. На началната страница на сайта са най-популярните игри, филми и музика, които са използвани най-много през седмицата от потребителите. Регистрираните потребители могат да качват съдържание на сайта, на което да притежават авторските права, както и да пишат коментари. Newgrounds.com разполага с богато съдържание от безплатни флаш игри, някои от които съдържат насилие и не са подходящи за деца. Newgrounds.com е перфектното място за убиване на свободното време, където можете да срещнете различни видове безплатни флаш игри, включително и поредицата забавления с пингвини. Основната част от раздел „Features“ е заета от онлайн игри за „убиване“ на знаменитости съдържащи насилие, така че не я посещавайте ако не сте сигурни, че искате да го направите.

 3  Mousebreaker.com безплатни флаш игриMousebreaker.com е един от старите сайтове за ежедневни флаш игри, основан през 2001 г. Сайта е сред най-големите портали за браузърни флаш игри в UK с над 4,5 милиона уникални потребители всеки месец. Mousebreaker.com е популярен със своите спортни и тематични игри, със заглавия като Aporkalypse Now, Spank the Banker, Fat Cat Cashback и Bad Adebayor. Най-популярна остава тяхната спортна секция. Според разработчиците на сайта техните игри са базирани на принципа „лесно да се играе и трудно за овладяване“, модел с бавни скорости и натрапчиво чувство за хумор. От 2009 година сайта влиза в партньорство с CobraMobile и предоставя някои от най-популярните си заглавия на флаш игри за iPhone и Ipod Touch чрез App Store. Първата флаш игра, която е одобрена от Apple е Blast Billiards Touch, а една от най-популярните им игри Pinch Hitter се превръща в една от най-посещаваните за 2010 г.

 4  Funny-games.biz безплатни флаш игриFunny-games.biz притежава една от най-добрите колекции от безплатни флаш игри в уеб пространството. Сайта предлага повече от 1500 игри, всичките от които безплатни. Игрите всъщност са много добре направени, смешни и забавни за игра и в същото време максимално опростени, като функционалност. Не е нужно да сте регистриран потребител за да се възползвате от услугите на сайта. Всичко което трябва да направите е да отидете на сайта, да разгледате категориите и съдържанието и да изберете играта, която искате да играете. Флаш игрите са разпределени в различи категории, като „Най-популярни“, „Нови“, „Стрелба“, „Аркадни и Екшън игри“, „Състезателни“, „Пъзели“, „Борба“, „Мултиплеър“, „Игри с карти“, „Казино игри“, „Игри за възрастни“ и др. Сайта ни предлага богат избор от безплатни флаш игри, от които да избираме, така че едва ли бързо ще се отегчите.

 5  Pcmariogames.com безплатни флаш игриPcmariogames.com е безплатен уеб сайт, и перфектното място за всеки, който обича да играе Mario флаш игри. Най-добрите Mario флаш игри могат да бъдат намерени тук, включително и много различни версии на Super Mario Bros и Mario Kart. Най-добрата част е, че за разлика от други сайтове с Mario игри, този никога няма да ви дразни с прекомерни реклами и бавно зареждане. Просто вашата задача е да намерите бързо играта, която искате да играете и да се забавлявате. Сайта разполага с богат каталог от стотици Mario игри, сред които Mario Kart, Super Mario Bros, Luigi Games, Scene Creators, а също и различни версии на Super Mario World. В основата на сайта имате възможност за избор на още безплатни флаш игри в категориите Sonic Flash Games, Pacman Games и Megaman Games. Всяка една от тези категории ни отвежда до нови сайтове с огромно количество и разнообразие от забавления.

 6  Флашигрите.blogspot.com безплатни флаш игриФлашигрите.blogspot.com е българското ни предложение за ваша безплатна зона за забавление. Платформата е в приятни свежи цветове и модерна визия, работи бързо, а изобилието от безплатни и популярни игри са предпоставка и гаранция за добре изкарано време. Във Флашигрите.blogspot.com ще намерите, игри както за един играч, така и мултиплейър игри, които се играят директно през вашия браузър, без нужда да ги сваляте и инсталирате. За удобство на потребителите стотиците игри са групирани в категории „Нови“, „Екшън“, „Спортни“, „Ретро“, „Момчета“, „Момичета“ и „Други“. Не ви е нужна регистрация за да се възползвате от услугите сайта, единственото условие е да имате свободно време, желание за игра и инсталиран Adobe Flash Player, който е задължителен за всяка една компютърна конфигурация, за да работи коректно вашия браузър.


Публикуване на коментар

0 Коментари