ТОП 5 на най-добрата безплатна HTML контактна форма за сайт

Когато сърфирате в Интернет сте забелязали, че повечето уеб сайтове предоставят различни средства на своите посетители за връзка с администраторите. Някои от сайтове са сложили своя e-mail, който можете да използвате, докато мнозинството от тях използват уеб форма наречена „Формуляр за обратна връзка“ или „Контактна форма“, която потребителите могат да попълнят за да се свържат. Една добре изглеждаща контактна форма подобрява визията на вашия бизнес сайт и неговия професионален външен вид, и ви помага да опростите управлението на вашите онлайн кореспонденции. В тази статия ще ви предложим няколко сайта, с чиято помощ можете да добавите такава форма вав вашия уеб сайт бързо, лесно и с няколко реда HTML код. Този начин на добавяне на контактна форма е изключително бърз и лесен и е много подходящ за начинаещи уебмастъри.

  1. JotForm Builder
  2. FoxyForm
  3. FreedBack
  4. SmartAddon
  5. 123ContactForm

 1  JotForm Builder


JotForm е една от първите (ако не и първата) безплатна контактна форма, която се появи в Интернет и по време на своето съществуване тя не спира да се променя и усъвършенства и в момента предоставя една от най-добрите услуги. JotForm ни предоставят една лесна и интуитивна услуга, за която дори не е нужно да се регистрирате. Услугата е безплатна и можете да регистрирате неограничен брой контактни форми. Можете да избирате от огромен брой шаблони, които се обновяват автоматично докато превъртате страницата надолу. Всеки елемент от темплейтите може да бъде персонализиран с десетките професионални опции за редакция. JotForm ни предоставя толкова много малки екстри, като адаптивни инструменти за текстовото поле, че можете буквално да прекарате часове да променяте вашите контактни форми. JotForm има различни анти-спам инструменти, като Captcha, уникален ID или картинка за сигурност в техния инструментариум. 2  FoxyForm


FoxyForm също ви предоставя възможността да създадете своя собствена контактна форма само за няколко секунди. Разбира се това е безплатно и включва вграден анти-спам код за сигурност. Създаването на контактна форма е лесно, бързо и преминава през няколко стъпки. Първата стъпка е избиране на текстовите полета, които искате да включите във формата и да посочите кои от тях да бъдат задължителни. Задължителните полета трябва да бъдат попълнени от потребителя или контактната форма няма да бъде създадена. Втората стъпка са разширените настройки, включващи фина настройка на формата за най-добро интегриране с дизайна на вашия уеб сайт. Те включват избор на цвят за фона, текста, шрифт и размер на буквите. Третата стъпка е добавянето на целеви e-mail, на който ще получавате данни от формуляра. За да завършите просто натиснете бутон „Create Formular“.

 3  FreedBack


FreedBack предлага безплатна контактна форма, която е разработена за начинаещи потребители с бедни познания за HTML. Според информация от официалния сайт можете да създадете контактна форма за около 8 минути и това без да имате познания по програмиране. Моя съвет за тези, които са загубили часове в опити да създадат своя форма е просто да пробват FreedBack, защото имате по-важни неща, с които да запълвате времето си. С безплатния план получавате право за една контактна форма, неограничено изпращане на въпроси, спам филтър, уведомителни имейли. След всяко изпращане на електронен формуляр се визуализира реклама. Вашата контактна форма се хоства от четири сървъра, така че ако с някой от тях има проблем, другите ще я поддържат на разположение. Допълнителна екстра е получаване на незабавни уведомления за получени съобщения и възможност за показване на локацията на вашите посетители.

 4  SmartAddon


SmartAddon ни предоставя безплатна контактна форма, която е с пълни възможности за персонализиране за да съответства на темата на вашия уеб сайт. Нямате ограничение колко имейли можете да получите чрез вашата контактна форма. Не ви е нужна програма, всичко което правите и въвеждате се случва на платформата на сайта. Добавяте вашия e-mail и избирате полетата, които да се показват, както и дали да бъдат задължителни за попълване. Можете да добавите и съобщение към посетителите, което да се показва след успешно изпращане на съобщението. Когато сте готови натиснете бутон „Get HTML Code“. Ще ви се отвори нова страница с HTML кода и предварителен преглед на контактната форма. Можете да натиснете бутон „Select All“ за да маркирате кода и с Copy / Paste да го добавите на сайта. Контактната форма е защитена от спам ботове с анти-спам защита.

 5  123ContactForm


123ContactForm е онлайн платформа за създаване на контактна форма, чийто планове за обслужване са предназначени да задоволят всички видове нужди. Ако имате нужда от няколко прости контактни форми използвайте техния Basic план. Той включва 5 безплатни форми, до 10 полета за форма, 100 съобщения на месец. Можете да избирате измежду 70 готови темплейта и да ги модифицирате според вашите нужди. Контактната форма се поддържа от различни мобилни устройства и възможност за пълно CSS модифициране. Можете да избирате от около 20 различни начини за публикуване на контактната форма, като HTML код, iFrame, JavaScript и интеграция с Joomla, Facebook, Twitter, Blogger, Wordpress и много други. Разбира се от 123ContactForm са помислили и за сигурността на формата, като е предоставена анти-спам защита с изображение Captcha и филтриране по държави.


Публикуване на коментар

0 Коментари