ТОП 5 на най-добрата безплатна HTML контактна форма за сайт

Когато сърфирате в Интернет сте забелязали, че повечето уеб сайтове предоставят различни средства на своите посетители за връзка с администраторите.

Някои от сайтове са сложили своя e-mail, който можете да използвате, докато мнозинството от тях използват уеб форма наречена „Формуляр за обратна връзка“ или „Контактна форма“, която потребителите могат да попълнят за да се свържат.

Коя е най-добрата безплатна HTML контактна форма за сайт

Една добре изглеждаща контактна форма подобрява визията на вашия бизнес сайт и неговия професионален външен вид, и ви помага да опростите управлението на вашите онлайн кореспонденции.

В тази статия ще ви предложим няколко сайта, с чиято помощ можете да добавите такава форма във вашия уеб сайт бързо, лесно и с няколко реда HTML код. Този начин на добавяне на контактна форма е изключително бърз и лесен и е много подходящ за начинаещи уебмастъри.

  1. JotForm Builder
  2. FoxyForm
  3. FormBold
  4. FreedBack
  5. 123ContactForm

 1  JotForm Builder

JotForm Builder най-добрата HTML контактна форма

JotForm е една от първите (ако не и първата) безплатна контактна форма, която се появи в Интернет и по време на своето съществуване тя не спира да се променя и усъвършенства и в момента предоставя една от най-добрите услуги.

JotForm ни предоставят една лесна и интуитивна услуга, за която дори не е нужно да се регистрирате. Услугата е безплатна и можете да регистрирате неограничен брой контактни форми.

Можете да избирате от огромен брой шаблони, които се обновяват автоматично докато превъртате страницата надолу. Всеки елемент от темплейтите може да бъде персонализиран с десетките професионални опции за редакция.

JotForm ни предоставя толкова много екстри, като адаптивни инструменти за текстовото поле, че можете буквално да прекарате часове да променяте вашите контактни форми. JotForm има различни анти-спам инструменти, като Captcha, уникален ID или картинка за сигурност в техния инструментариум.


 2  FoxyForm

FoxyForm много добра HTML контактна форма

FoxyForm също ви предоставя възможността да създадете своя собствена HTML контактна форма само за няколко секунди. Разбира се това е безплатно и включва вграден анти-спам код за сигурност. Създаването на контактна форма е лесно, бързо и преминава през няколко стъпки.

Първата стъпка е избиране на текстовите полета, които искате да включите във формата и да посочите кои от тях да бъдат задължителни. Задължителните полета трябва да бъдат попълнени от потребителя или контактната форма няма да бъде създадена.

Втората стъпка са разширените настройки, включващи фина настройка на формата за най-добро интегриране с дизайна на вашия уеб сайт. Те включват избор на цвят за фона, текста, шрифт и размер на буквите.

Третата стъпка е добавянето на целеви e-mail, на който ще получавате данни от формуляра. За да завършите просто натиснете бутон Create Formular“.


 3  FormBold

FormBold ни предлага страхотни контактни форми

FormBold е цялостно решение за контактни форми, което ви позволява да създавате динамичен формуляр за уебсайт, чрез който да започнете да получавате електронни съобщения.

Можете да получавате съобщения чрез имейл, всичко, което трябва да направите е да поставите крайният HTML код на формата.

От FormBold ни предоставят готови за използване безплатни HTML шаблони за контактна форма, чийто код можете да копирате и да започнете да ги използвате веднага, само трябва да добавите FormBold, за да работят коректно.

Намерете идеалния шаблон на формуляр за вашите нужди като Регистрация, Контакт, Абонамент, Кандидатстване, Резервации и други. 


 4  FreedBack

FreedBack много добра контактна форма за сайт

FreedBack предлага безплатна контактна форма, която е разработена за начинаещи потребители с бедни познания за HTML. Според информация от официалния сайт можете да създадете контактна форма за около 8 минути и това без да имате познания по програмиране.

Моя съвет за тези, които са загубили часове в опити да създадат своя форма е просто да пробват FreedBack, защото имате по-важни неща, с които да запълвате времето си. С безплатния план получавате право за една контактна форма, неограничено изпращане на въпроси, спам филтър, уведомителни имейли.

След всяко изпращане на електронен формуляр се визуализира реклама. Вашата контактна форма се хоства от четири сървъра, така че ако с някой от тях има проблем, другите ще я поддържат на разположение.

Допълнителна екстра е получаване на незабавни уведомления за получени съобщения и възможност за показване на локацията на вашите посетители.


 5  123ContactForm

123ContactForm много добра HTML контактна форма

123ContactForm е онлайн платформа за създаване на контактна форма, чиито планове за обслужване са предназначени да задоволят всички видове нужди. Ако имате нужда от няколко прости контактни форми използвайте техния Basic план.

Той включва 5 безплатни форми, до 10 полета за форма, 100 съобщения на месец. Можете да избирате измежду 70 готови темплейта и да ги модифицирате според вашите нужди. Контактната форма се поддържа от различни мобилни устройства и е възможност за пълно CSS модифициране.

Можете да избирате от около 20 различни начини за публикуване на контактната форма, като HTML код, iFrame, JavaScript и интеграция с Joomla, Facebook, Twitter, Blogger, Wordpress и много други.

Разбира се от 123ContactForm са помислили и за сигурността на формата, като е предоставена анти-спам защита с изображение Captcha и филтриране по държави.


 -  SmartAddon

SmartAddon беше добра HTML контактна форма

SmartAddon ни предоставяше безплатна контактна форма, която беше с пълни възможности за персонализиране за да съответства на темата на вашия уеб сайт, но вече не се поддържа. Нямаше ограничение колко имейли можете да получите, чрез вашата HTML контактна форма.

Не ви беше нужна програма, всичко което правихте и въвеждахте се случваше на платформата на сайта. Добавяхте вашия e-mail и избирахте полетата, които да се показват, както и дали да бъдат задължителни за попълване.

Можеше да добавите и съобщение към посетителите, което да се показва след успешно изпращане на съобщението. Когато беше готово се натискаше бутон Get HTML Code“. След което се отваряше нова страница с HTML кода и предварителен преглед на контактната форма.

Трябваше просто да натиснете бутон Select All“ за да маркирате кода и с Copy / Paste да го добавите на сайта. Контактната форма беше защитена от спам ботове с анти-спам защита.

Публикуване на коментар

0 Коментари