ТОП 5 сайтове онлайн будилници, часовници аларми

Алармите са неразделна част от работното ежедневие на всеки човек. Те могат също да бъдат едни от най-ненавижданите звуци за много хора, които мразят да се събуждат по този начин.

Без значение колко ги ненавиждаме и се оплакваме, ние все още се нуждаем от тях.

Най-добрите онлайн будилници

Има толкова много услуги, които можем да ползваме онлайн, така че защо да няма и будилници. Онлайн будилниците са много полезни и също така доста гъвкави. В онлайн пространството има много сайтове, които предлагат тази услуга.

Повечето от тези сайтове онлайн будилници имат редица допълнителни функции, докато други функционират като един обикновена аларма. Някои ви позволяват да използвате видео клипове от Youtube за да се събудите, докато при други са предвидени аларми по подразбиране.

В тази статия ще ви предложим няколко сайта онлайн будилници, прочетете информацията за тях и изберете този, който ви допада най-много.

  1. vClock.com
  2. Kukuklok.com
  3. Dollyclock.com
  4. Onlinealarmkur.com
  5. Online-clockalarm.com

 1  vClock.com

vClock онлайн будилник с изчистен дизайн

vClock.com е зареден с много функции и ви предлага богато разнообразие от часовници за всички цели. Размерът на часовника може да варира от много малък до изключително голям, лесно можете да го променяте, като изберете най-подходящия от раздела горе в ляво.

От раздела горе в дясно можете да променяте цвета на фона, като можете да избирате между син, черен, сребърен, зелен и оранжев. Освен обикновен часовник, можете да изберете и видео часовник, аналогов или цифров часовник, коледна или аквариум визия и др.

Платформата на сайта също предлага таймер за обратно отброяване, хронометър и забавни часовници, като двоичен и морзов код. Добавени са и нови звуци, фонове, Round Timer, а за тези които не могат да спят, на страницата Can't Sleep могат да се забавляват с магическата онлайн кристалната топка, като й задават въпроси.


 2  Kukuklok.com

Kukuklok онлайн будилник максимално опростен

Kukuklok.com ви предоставя лесен начин да използвате вашия персонален компютър, като будилник. Разбира се това изисква да спите в една стая с компютъра. Визията на платформата е максимално опростена, състои се само от една страница и не е нужно да се регистрирате за да се възползвате от услугата.

След като се зареди страницата на сайта, можете да зададете часа в който искате да се събудите. Изберете мелодията, която предпочитате и с бутон Preview soundимате възможност да тествате силата на звука на високоговорителите дали е достатъчно. Изберете между няколко мелодии: Cockerel, Classic Clock, Electronic, Slayer Guitar и Military Trumpet.

Когато сте готови щракнете върху Set Alarmза да активирате алармата. Голямо предимство на този онлайн будилник е, че той ще продължи да работи дори ако интернет връзката ви прекъсне, след задаване на алармата.


 3  Dollyclock.com

Dollyclock онлайн будилник с интуитивна визия

Dollyclock.com е още един онлайн будилник, който е напълно безплатен и не е нужно да сваляте каквото и да е за да го използвате. Платформата е в приятни светло и тъмно сини цветове и с интуитивна визия.

За радост в долния десен ъгъл на онлайн будилника е разположено помощно текстово поле, в което виждате уточняваща информация, когато местите курсора на мишката върху различните бутони.

В горния ляв ъгъл е моментното състояние на будилника, дали е изключен (OFF) или включен (ON). Под него е часът в момента (Current Time) и часът когато ще се включи алармата (Alarm Time).

Със стрелките нагоре и надолу настройте желаният час, когато искате да се включи будилника. С бутон (Test Audio) можете да тествате избраната мелодия, силата на звука и продължителността на алармата. Когато сте готови натиснете бутон Set Alarmза да активирате алармата.


 4  Onlinealarmkur.com

Онлайн будилник със семпла визия

Onlinealarmkur.com събужда всяка сутрин хиляди хора по света от 2006 г. Платформата е със семпла визия в тъмни цветове, което за потребителите на смартфони може да е полезно за живота на батерията.

Онлайн будилникът ни предлага много възможности, като повечето подобни онлайн джаджи. Можете да го използвате да ви събуди със звук на клаксон, петел, сирена, ядрен взрив, извънземни, дъжд, бомба, мистика, звънец или кучешка свирка.

Можете да използвате Onlinealarmkur.com да ви събуди и с любим видео клип от Youtube или с някоя от изброените онлайн радиостанции. Достатъчно е да напишете името на клипа или ключови думи, които го характеризират, като "Michael Jackson" например и търсачката сама ще го намери.

Начинът на настройване на будилникът е много интуитивен и подобен на други подобни онлайн инструменти и в допълнение преведен на български език, което гарантира че няма да имате проблеми с използването му.


 5  Online-clockalarm.com

Онлайн будилник с изчистена визия

Online-clockalarm.com е много добър онлайн будилник с приятна изчистена визия и много възможности за допълнителни настройки. От бутоните на първия ред (Alarm, Timer, Chronometer) трябва да изберете, коя от услугите ще използвате. За да активирате алармата трябва да зададете часа и да я активирате от бутон (ON).

Онлайн будилника се базира на часовника на вашия компютър. Уверете се че компютърът ви не е настроен да заспива. Изберете звук за алармата, като можете да избирате предоставените от платформата, MP3 файл от компютъра или линк от YouTube.

Предоставените звуци са (Happy morning, Birds, Classic, Cock, Guitar, Electronic bip). Използвайте бутон (Test) за предварително прослушване и настройте силата на звука на високоговорителите достатъчно високо. Когато използвате таймера алармата се активира, когато се достигне 00:00:00. Сайта предоставя и онлайн услугата хронометър. 

Публикуване на коментар

0 Коментари