Най-добрата безплатна програма за създаване на лого за сайт

Лого, съкращение от думата логотип е графичен знак, емблема или символ, което се използва от фирми, организации, сдружения, продукти и частни лица за да подпомогне и да насърчи промотирането на техния бизнес.

Логото обикновено е изцяло графичен символ или икона, с добавен придружаващ текст и често се използва, като синоним за търговска марка или бранд.

Най-добрата безплатна програма да направите лого за сайт

Изграждането на лого дизайна е от изключителна важност за продукта, марката или организацията, защото трябва да се предадат определени послания, които да бъдат конкретно и вярно разбрани от потребителската група.

Логото на компанията може да се окаже факторът за успеха или провала. В световен мащаб съществуват много общоизвестни, разпознаваеми и запомнящи се логотипи, като тези на Coca Cola, Windows, Apple, Adidas, Nike и др.

В тази статия ще ви предложим може би най-добрата безплатна програма за създаване на собствено запомнящо се лого.

Jeta Logo Designer Free Edition

Jeta Logo Designer Free Edition е максимално опростена, бърза и мощна програма за създаване на дизайн за лого, икони и бизнес уеб графики. Jeta Logo Designer има повече от 1000 векторни форми, стилове и лого шаблони, което я прави още по-бърза и лесна за използване.

Можете да стартирате вашия проект с един от над 200-те готови лого шаблони, да го промените като замените някои форми и стилове за да получите свой уникален дизайн за лого, само за няколко минути.

Jeta Logo Designer Free Edition програма за създаване на лого

След като инсталирате този уникален лого мейкър можете да създавате колкото желаете лога и уеб графики напълно безплатно. Този ценен софтуер има безплатна за некомерсиална употреба и платена версия. Възможностите на програмата са много, което ви позволява да създадете и свое уникално лого, като започнете начисто без готов темплейт в рамките на 10 минути.

Поддръжката на най-популярните формати е задължително за всяка професионална програма, а Jeta се справя чудесно. Тази безплатна програма е много подходяща за потребители, които са начинаещи или нямат почти никакъв опит с графичния дизайн.

Ако наемането на професионалист за да направи лого за вашата фирма или проект не е опция за вас, то тогава тази програма е точно това, което търсите. Изтеглянето и инсталирането на Jeta Logo Designer Free Edition ще ви отнеме само няколко минути.

Свалете най-добрата безплатна програма да направите лого

Ако искате да направите лого без да инсталирате софтуер на компютъра си или просто не знаете как, прочетете статията „Топ 5 сайтове да направите лого за сайт онлайн“.

В статията са изброени най-добрите онлайн платформи, с чиято помощ директно през вашия браузър можете да създадете ваше уникално и въздействащо лого за вашата фирма, организация, уеб сайт или блог.

Публикуване на коментар

0 Коментари