ТОП 5 онлайн калкулатор на застраховка „Гражданска отговорност“

Застраховка „Гражданска отговорност“ е вид договор, който задължава застрахователя да покрие причинените от застрахованото лице на трети лица имуществени и неимуществени вреди в рамките на определената в договора застрахователна сума. Историята на застраховката „Гражданска отговорност“ започва през 1930 г. когато британското правителство въвежда закон, който задължава всяко лице, което притежава и използва моторно превозно средство да сключи застраховка, която трябва да обезпечи и да покрие вреди към трети лица, в случай на претърпян пътен инцидент. През 1939 г. застраховката става задължителна и в Германия, а в следващите десетилетия почти всички развиващи се държави я въвеждат в своето законодателство. Застраховка „Гражданска отговорност“ в България се сключва за срок от една година и е валидна и на територията на държавите от Европейската икономическа общност, които са подписали споразумението на застрахователите. В тази статия ще ви предложим няколко онлайн платформи калкулатор на застраховка „Гражданска отговорност“, с които да изберете най-добрата за вас оферта.

  1. Sdi.bg - Гражданска отговорност
  2. Karollstandart.bg - Гражданска отговорност
  3. Mybroker.bg - Гражданска отговорност
  4. Grajdanskaonline.com - Гражданска отговорност
  5. Grajdanska.net - Гражданска отговорност

 1  Sdi.bg гражданска отговорностSdi.bg е застрахователен брокер чиято основна част и мисия е да подбира и предоставя на своите клиенти най-добрите оферти за застраховки на водещите застрахователни компании. Продуктите, които предлагат от Sdi.bg се избират от тях внимателно след задълбочен анализ на застрахователния пазар, за да гарантират на своите клиенти най-високата степен на сигурност и удобство. На сайта можете да се запознаете с цените на застраховка „Гражданска отговорност“ и да направите своя избор удобно и с безплатна доставка. Сравнете всички оферти, вижте предложенията на водещите застрахователи и застраховайте на най-добрите цени. Можете да платите в брой на куриера при доставката, чрез ePay.bg системата за разплащане или чрез банкова карта онлайн. Получавате полицата в срок от 1 до 3 работни дни след поръчването й, по куриер безплатно за цялата страна. 2  Karollstandart.bg гражданска отговорностKarollstandart.bg (Карол Стандарт) е лицензиран онлайн застрахователен брокер и осигурителен посредник с над десет годишна история. Компанията предоставя на клиента възможност за избор на най-добрите условия, договарят офертите с няколко различни компании и анализират тяхната информация детайлно. Karollstandart.bg оказва пълно съдействие ако искате да заведете претенции за обезщетения и в процеса за бързото отремонтиране на увредено имущество. Компанията изготвя пълен застрахователен одит за своите корпоративни клиенти, спестява ви време и средства, като сключвате вашата застраховка при най-добри финансови условия. В процеса на работа Карол изхожда преди всичко от вашите нужди, помага ви да разберете рисковете, съобразява се с вашите предпочитания и финансови възможности.

 3  Mybroker.bg гражданска отговорностMybroker.bg (Моят брокер ООД) е дружество, чийто основен предмет на дейност е в сферата на застраховането. Дружеството Моят брокер ООД е вписано в публичния регистър на застрахователните брокери през 2009 г. Дружеството предоставя услугата онлайн застраховане, като чрез техния калкулатор можете да проверите цените и да сключите застраховка „Гражданска отговорност“. Моят брокер ни предлага актуални цени, безплатна доставка на адрес посочен от вас в рамките на един работен ден. Можете да заплатите чрез наложен платеж на куриер или чрез онлайн плащане. Mybroker.bg ни препоръчва, когато избираме застраховател да се взимат под внимание фактори , като дали ще се комбинира застраховката „Гражданска отговорност“ с продукти като Автокаско и Домашно имущество за да бъдат ползвани и съответни отстъпки, дали МПС ще пътува извън България и ще се разсрочва ли премията по полицата.

 4  Grajdanskaonline.com гражданска отговорностGrajdanskaonline.com е сайт създаден от млад екип професионалисти с цел да подпомогне потребителите да анализират максимално бързо застрахователния пазар и по този начин да спестят от своето време и пари. Сайта Grajdanskaonline.com ни дава възможност да направим сравнение на цените на застраховка „Гражданска отговорност“ за десет популярни компании. След като изберете най-добрата оферта за „Гражданска отговорност“, следващите стъпки са да направите онлайн запитване за офертата, която изберете. След няколко минути трябва да се свържат с вас за потвърждение на вашата заявка, а своята полица за застраховка „Гражданска отговорност“ трябва да получите напълно безплатно в рамките на 48 часа, на посочения от вас адрес. Сайта Grajdanskaonline.com ви дава възможност да откажете вашата заявка по всяко време, стига тя да не е изпратена.

 5  Grajdanska.net гражданска отговорностGrajdanska.net е собственост на „Аутоинс.бг ООД“, който ни предлага полезна информация в сферата на застраховането. Основната цел на сайта е осигуряване на достъп до специализирана информация на потребителите в сферата на застраховането, като по този начин им съдейства за техния правилен избор на заявка при различните автозастраховки. Можете да използвате онлайн формата на сайта за да попълните полицата, вместо да използвате хартиен носител в офис и да я предавате чрез куриерски услуги. Според информация от сайта се предлагат най-добрите цени, заради даваните най-големи отстъпки. Заплаща се само цената, която ви изчисли онлайн калкулатора, потребителите на сайта не заплащат за сключване на договора. Поръчките на застрахователна полица „Гражданска отговорност“ се доставят до всяка точка на България напълно безплатно.Публикуване на коментар

0 Коментари