ТОП 5 онлайн калкулатори на застраховка „Гражданска отговорност“

ЗастраховкаГражданска отговорност“ е вид договор, който задължава застрахователя да покрие причинените от застрахованото лице на трети лица имуществени и неимуществени вреди в рамките на определената в договора застрахователна сума.

Онлайн калкулатор на застраховка „Гражданска отговорност“


Историята на застраховкатаГражданска отговорност“ започва през 1930 г. когато британското правителство въвежда закон, който задължава всяко лице, което притежава и използва моторно превозно средство да сключи застраховка, която трябва да обезпечи и да покрие вреди към трети лица, в случай на претърпян пътен инцидент.

През 1939 г. застраховката става задължителна и в Германия, а в следващите десетилетия почти всички развиващи се държави я въвеждат в своето законодателство. ЗастраховкаГражданска отговорност“ в България се сключва за срок от една година и е валидна и на територията на държавите от Европейската икономическа общност, които са подписали споразумението на застрахователите.

В тази статия ще ви предложим няколко онлайн платформи калкулатор на застраховкаГражданска отговорност“, с които да изберете най-добрата за вас оферта.

  1. Sdi.bg - Гражданска отговорност
  2. Iandbrokers.com - Гражданска отговорност
  3. Easy-ins.bg - Гражданска отговорност
  4. Grajdanskaonline.com - Гражданска отговорност
  5. Grajdanska.net - Гражданска отговорност

 1  Sdi.bg калкулатор на "Гражданска отговорност"

Sdi.bg онлайн калкулатор на застраховка "Гражданска отговорност"

Sdi.bg е застрахователен брокер чиято основна част и мисия е да подбира и предоставя на своите клиенти най-добрите оферти за застраховки на водещите застрахователни компании.

Продуктите, които предлагат от Sdi.bg се избират от тях внимателно след задълбочен анализ на застрахователния пазар, за да гарантират на своите клиенти най-високата степен на сигурност и удобство.

На сайта можете да се запознаете с цените на застраховкаГражданска отговорност“ и да направите своя избор удобно и с безплатна доставка. Сравнете всички оферти, вижте предложенията на водещите застрахователи и застраховайте на най-добрите цени.

Можете да платите в брой на куриера при доставката, чрез ePay.bg системата за разплащане или чрез банкова карта онлайн. Получавате полицата в срок от 1 до 3 работни дни след поръчването й, по куриер безплатно за цялата страна.


 2  Iandbrokers.com калкулатор на "Гражданска отговорност"

Онлайн калкулатор на застраховка "Гражданска отговорност" от Карол Стандарт

Iandbrokers.com (Карол Стандарт) е лицензиран онлайн застрахователен брокер и осигурителен посредник с над десет годишна история. Компанията предоставя на клиента възможност за избор на най-добрите условия, договарят офертите с няколко различни компании и анализират тяхната информация детайлно.

Iandbrokers.com оказва пълно съдействие ако искате да заведете претенции за обезщетения и в процеса за бързото отремонтиране на увредено имущество.

Компанията изготвя пълен застрахователен одит за своите корпоративни клиенти, спестява ви време и средства, като сключвате вашата застраховка при най-добри финансови условия.

В процеса на работа Карол изхожда преди всичко от вашите нужди, помага ви да разберете рисковете, съобразява се с вашите предпочитания и финансови възможности.


 3  Easy-ins.bg онлайн калкулатор за застраховка  "Гражданска отговорност"

Easy-ins.bg онлайн калкулатор за застраховка  "Гражданска отговорност"

Easy-ins.bg е сайт на Мусала Иншурънс Брокер ООД, дружество, чийто основен предмет на дейност е в сферата на застраховането. Мусала Иншурънс Брокер ООД е вписано в публичния регистър на застрахователните брокери през 2007 г.

Дружеството предоставя услугата онлайн застраховане, като чрез техния калкулатор можете да проверите цените и да сключите застраховкаГражданска отговорност“. Easy Ins ни предлага актуални цени, безплатна доставка на адрес посочен от вас в рамките на един работен ден.

Бихте могли да заплатите чрез наложен платеж на куриер или чрез онлайн плащане. Easy Ins ни препоръчва, когато избираме застраховател да се взимат под внимание някои фактори.

Дали ще се комбинира застраховкатаГражданска отговорност“ с продукти като Автокаско и Домашно имущество за да бъдат ползвани и съответни отстъпки и дали МПС ще пътува извън България и ще се разсрочва ли премията по полицата.


 4  OZK.bg "Гражданска отговорност"

OZK.bg "Гражданска отговорност"

OZK.bg е сайт създаден от млад екип професионалисти с цел да подпомогне потребителите да анализират максимално бързо застрахователния пазар и по този начин да спестят от своето време и пари.

Сайта OZK.bg ни дава възможност да направим сравнение на цените на застраховкаГражданска отговорност“ за десет популярни компании. След като изберете най-добрата оферта за „Гражданска отговорност“, следващите стъпки са да направите онлайн запитване.

След няколко минути трябва да се свържат с вас за потвърждение на вашата заявка, а своята полица за застраховкаГражданска отговорност“ трябва да получите напълно безплатно в рамките на 48 часа, на посочения от вас адрес.

Сайта OZK.bg ви дава възможност да откажете вашата заявка по всяко време, стига тя да не е изпратена.


 5  Groupama.bg калкулатор на застраховка "Гражданска отговорност"

Groupama.bg калкулатор на застраховка "Гражданска отговорност"

Groupama.bg ни предлага полезна информация в сферата на застраховането. Основната цел на сайта е осигуряване на достъп до специализирана информация на потребителите в сферата на застраховането, като по този начин им съдейства за техния правилен избор на заявка при различните автозастраховки.

Имате възможност да използвате онлайн формата на сайта за да попълните полицата, вместо да използвате хартиен носител в офис и да я предавате, чрез куриерски услуги. Според информация от сайта се предлагат най-добрите цени, заради даваните най-големи отстъпки.

Заплаща се само цената, която ви изчисли онлайн калкулатора, потребителите на сайта не заплащат за сключване на договора. Поръчките на застрахователна полицаГражданска отговорност“ се доставят до всяка точка на България напълно безплатно.

Публикуване на коментар

0 Коментари