Най-добрата безплатна програма да направим сайт – HTML редактор

Уебсайт, също срещано и като уеб сайт или просто сайт е съвкупност от свързани помежду си уеб страници, които са качени на уеб хостинг познат още като уеб сървър или HTTP сървър, които се отварят при изписването на уникално домейн име в адресната лента на вашия уеб браузър.

Най-добрата безплатна програма да направим сайт

Уеб сайтовете могат да бъдат използвани в различни сфери и нужди: сайта може да е личен, търговски сайт, правителствен сайт, сайт на организация с не стопанска цел и др. Изработка на сайт може да бъде възложена на физическо лице, фирма или на организация и обикновено е посветено на определена тема или цел.

Уеб сайтовете са написани или конвертирани в HTML (Hyper Text Markup Language) и са достъпни с помощта на софтуерен интерфейс класифициран, като потребителски агент.

В тази статия ще ви представим най-добрата безплатна програма за редактиране на HTML съдържание и с чиято помощ можете да направите свой уеб сайт.

Microsoft Expression Web 4 (Free Version)

Microsoft Expression Web 4 е най-добрата безплатна програма за създаване на уеб сайт и редактиране на HTML съдържание.

Expression Web 4 е пълнофункционален професионален и безплатен инструмент за проектиране, разработване и публикуване на завладяващи, с богата функционалност уеб сайтове, които са съобразени с всички уеб стандарти.

Да направим сайт с Microsoft Expression Web 4

Expression Web 4 е програма с вградена поддръжка за съвременните уеб стандарти, усъвършенствани възможности за CSS дизайн и визуални диагностични инструменти.

Независимо дали работите с PHP, HTML / XHTML, CSS, JavaScript, ASP.NET или AJAX, Expression Web прави бързо и лесно създаването и поддържането на изключителни уеб сайтове.

Expression Web вече не е на разположение за свободно изтегляне от Microsoft Download Cente, но можете да бъде свален от Archive.org от бутона по-долу.

Системни изисквания

  • Поддържани операционни системи – Windows 11Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Компютър с 1 GHz или по-бърз процесор
  • 1 GB RAM памет
  • 2 GB свободно място на диска
  • .NET Framework 4.0
  • Silverlight 4.0
  • Поддръжка на Microsoft DirectX® 9.0 графика с Windows Vista Display Driver Model (WDDM) Driver, 128 MB графична рам RAM
  • 1024 x 768 или по-висока резолюция на екрана с 24-bit цветове
  • Интернет функционалността на програмата изисква достъп до интернет
  • Някои функции имат нужда от FireFox 3.0 или по-нов, Internet Explorer 8

Действителните изисквания и функционалност на програмата могат да варират в зависимост от конфигурацията на вашата система и операционна система.

Инструкции за инсталация

  1. Кликнете на бутон Downloadза да свалите програмата.
  2. Стартирайте сваления файл и инсталирайте.

Свалете програмата за създаване на сайтове Expression Web 4

Публикуване на коментар

0 Коментари