Най-добрата безплатна клавиатура за Android смартфон

Клавиатурите са много важни, може да се каже изключително важни. Без добра клавиатура, общуването с вашия смартфон може да премине от небесното блаженство през деветте кръга на ада. Клавиатурите са едни от най-важните приложения що се отнася да сигурността на вашата система защото по природа те са кийлогъри.

Докато повечето потребители наистина няма за какво да се притесняват от тяхната клавиатура за кражба на техните имейли и пароли, когато ги въвеждат, то това е нещо което трябва да се има в предвид, когато ползваме клавиатура за която не знаем нищо. Когато проучвате огромния пазар на Android смартфони, които можете да си купите ще попаднете на устройства от всички размери, дизайн и цени. Много от тях са с огромни екрани, които са чудесни за всички готини неща, които можете да направите с един смартфон, като сърфиране и чат в Интернет, игри и видео разговори.

Но това което ще откриете за смартфоните с големи почти 6 инчови екрани е невъзможността да пишете с една ръка. За щастие Android се развива вече няколко години и имате възможност да изберете допълнителна клавиатура с разширени възможности от Google Play Store. Можете да изберете клавиатура с нестандартно оформление, клавиатури които променят размера си, и клавиатури които ви позволяват да добавяте снимки и емотикони с лекота.

Това което търсите разбира се е най-добрата безплатна клавиатура за Android, тази с която правите всичко лесно и удобно. За някои може и да е изненадващо но вградената в системата на Android клавиатура също може да ви върши чудесна работа. Клавиатурата на Google съчетава в себе си лесно писане, последователна и надеждна работа, интелигентно автокоригиране на думи, добра визия и достъп до добавката на Google за преобразуване на глас в текст. Клавиатурата на Google има адаптивни настройки за звуци, вибрации и колко агресивно да бъде автоматичното коригирането на думите.

Няма допълнителни теми из между които да избирате, но тази която е по подразбиране е най-подходящата за текущата визия на вашия Android. Повечето смартфони имат предварително инсталирана клавиатура на Google, но ако липсва защото използвате Samsung, LG или HTC със собствена клавиатура, можете да си я инсталирате от Play Store.

Разбира се ако клавиатурата на Google Android ви се струва ограничена, като възможности, и искате да имате свобода на избор за дизайна и размера й можете да инсталирате допълнителна от Google Play Store.

TouchPal - Cute Emoji KeyboardTouchPal - Cute Emoji Keyboard е безплатна клавиатура за Android смартфони, която ви помага да пишете бързо, лесно и с предсказване. Освен това потребителите могат бързо и удобно да въвеждат над 1000 емотикона, усмивки и текст. През 2009 г. TouchPal Emoji Keyboard печели наградата за мобилни иновации на GSMA Global Mobile Awards в Барселона. Клавиатурата има над 100 теми на разположение и е налична на 97 различни езика.

Както при повечето клавиатури за Android, емотиконите за Touchpal клавиатурата просто трябва да бъдат изтеглени от Play Store, след което е необходима бърза настройка и инсталиране. Когато инсталирате и конфигурирате TouchPal Emoji Keyboard, след това е доба идея да изберете тема по ваш вкус. За щастие изборът на теми е доста разширен и можете да експериментирате.

Това което ще се хареса на потребителите обаче не са само многобройните теми и емотикони, а по-големите клавиши на клавиатурата, които допълнително улесняват работата с нея. Също така потребителите ще оценят възможността за промяна на размера на клавиатурата и клавишите.

Акценти на TouchPal Emoji Keyboard:

  • Въвеждане на Emoji емотикони и усмивки бързо и лесно.
  • Адаптивен цвят на клавиатурата, тапети и оформление според вашите нужди.
  • Поддръжка на над 97 езика.
  • Добавяне на лична снимка като клавишна тема.
  • Бутони за копиране, изрязване и поставяне.
Като цяло TouchPal Emoji Keyboard е отлична клавиатура независимо далия я използвате на смартфон или таблет. Това е едно качествено приложение, което подобрява своята функционалност през годините, работи бързо и си струва да се опита.

Публикуване на коментар

0 Коментари