Най-добрата безплатна клавиатура за Android смартфон

Клавиатурите са много важни, може да се каже изключително важни. Без добра клавиатура, общуването с вашия смартфон може да премине от небесното блаженство през деветте кръга на ада.

Клавиатурите са едни от най-важните приложения що се отнася да сигурността на вашата система защото по природа те са кийлогъри.

Коя е най-добрата безплатна клавиатура за Android смартфон

Докато повечето потребители наистина няма за какво да се притесняват от тяхната клавиатура за кражба на техните имейли и пароли, когато ги въвеждат, то това е нещо което трябва да се има в предвид, когато ползваме клавиатура за която не знаем нищо.

Когато проучвате огромния пазар на Android смартфони, които можете да си купите ще попаднете на устройства от всички размери, дизайн и цени. Много от тях са с огромни екрани, които са чудесни за всички готини неща, които можете да направите с един смартфон, като сърфиране и чат в Интернет, игри и видео разговори.

Но това което ще откриете за смартфоните с големи почти 6 инчови екрани е невъзможността да пишете с една ръка. За щастие Android се развива вече доста години и имате възможност да изберете допълнителна клавиатура с разширени възможности от Google Play Store. Можете да изберете клавиатура с нестандартно оформление, клавиатури които променят размера си, и клавиатури които ви позволяват да добавяте снимки и емотикони с лекота.

Това което търсите разбира се е най-добрата безплатна клавиатура за Android, тази с която правите всичко лесно и удобно. За някои може и да е изненадващо но вградената в системата на Android клавиатура също може да ви върши чудесна работа.

Клавиатурата на Google съчетава в себе си лесно писане, последователна и надеждна работа, интелигентно автокоригиране на думи, добра визия и достъп до добавката на Google за преобразуване на глас в текст. Клавиатурата на Google има адаптивни настройки за звуци, вибрации и колко агресивно да бъде автоматичното коригирането на думите.

Най-подходящата клавиатура за вашият Android смартфон

Няма допълнителни теми из между, които да избирате, но тази която е по подразбиране е най-подходящата за текущата визия на вашия Android. Повечето смартфони имат предварително инсталирана клавиатура на Google, но ако липсва защото използвате Samsung, LG или HTC със собствена клавиатура, можете да си я инсталирате от Play Store.

Разбира се ако клавиатурата на Google Android ви се струва ограничена, като възможности, и искате да имате свобода на избор за дизайна и размера й можете да инсталирате допълнителна от Google Play Store.

Yandex Keyboard

Yandex Keyboard е безплатна клавиатура за Android смартфони, която ви помага да пишете бързо, лесно и с предсказване. Освен това потребителите могат удобно да въвеждат над 1000 емотикона, усмивки и текст.

През 2009 г. Yandex Keyboard печели наградата за мобилни иновации на GSMA Global Mobile Awards в Барселона. Клавиатурата има над 100 теми на разположение и е налична на 97 различни езика.

Yandex Keyboard най-добрата безплатна клавиатура за Android

Както при повечето клавиатури за Android, емотиконите за Touchpal клавиатурата просто трябва да бъдат изтеглени от Play Store, след което е необходима бърза настройка и инсталиране. Когато инсталирате и конфигурирате Yandex Keyboard, след това е доба идея да изберете тема по ваш вкус. За щастие изборът на теми е доста разширен и можете да експериментирате.

Това което ще се хареса на потребителите обаче не са само многобройните теми и емотикони, а по-големите клавиши на клавиатурата, които допълнително улесняват работата с нея. Също така потребителите ще оценят възможността за промяна на размера на клавиатурата и клавишите.

Акценти на Yandex Keyboard:

  • Въвеждане на Emoji емотикони и усмивки бързо и лесно.
  • Адаптивен цвят на клавиатурата, тапети и оформление според вашите нужди.
  • Поддръжка на над 97 езика.
  • Добавяне на лична снимка като клавишна тема.
  • Бутони за копиране, изрязване и поставяне.

Като цяло Yandex Keyboard е отлична клавиатура независимо далия я използвате на смартфон или таблет. Това е едно качествено приложение, което подобрява своята функционалност през годините, работи бързо и си струва да се опита.

Изтеглете и инсталирайте клавиатурата на вашият смартфон

Публикуване на коментар

0 Коментари