Най-доброто безплатно приложение за Android за пестене на батерия

Без значение колко много обичаме нашия Android смартфон има дни, в които сме разочаровани от живота на батерията и бихме искали тя да издържа малко повече.

Затъмнявате максимално екрана, спирате нежеланите приложения и изключвате всичко, което не ви е нужно, но въпреки това не сте удовлетворени от продължителността на живот на вашата батерия.

Най-доброто безплатно приложение за Android за пестене на батерия

С безброй приложения работещи във фонов режим, батерията на мобилния телефон може да бъде изтощена доста бързо. Но не бързайте да се отказвате от смартфона си защото можете да удължите живота на неговата батерия и да повишите нейната производителност, като използвате подходящо за целта приложение за Android.

Може да сте изненадани но има приложение за това, в действителност няколко.

В тази статия ще ви представим едно от най-добрите безплатни приложения за пестене на енергия за операционна система Android.

Accu​Battery

Accu​Battery е безплатно приложение за пестене на енергията на вашата батерия с близо 700 000 хиляди положителни отзиви от 5 звезди в Google Play, така че е ясно колко потребители мислят, че е страхотно.

Fancy Battery - Чистач приложение за пестене на батерия

И те са напълно прави, това безплатно приложение предлага оптимизация на вашата Android система с натискането само на един бутон. Също имате избор за предварително зададен режим на пестене плюс възможност за създаване на свой собствен.

Получавате и допълнителна информация за състоянието на вашата батерия и смартфон, както и подобрение живота на батерия с до 50 %.

Разбира се данните представяни от производителите във всяка една сфера обикновено се разминават от реалностите, но Accu​Battery е едно страхотно безплатно приложение, което трябва да пробвате.

Няколко причини заради които трябва да пробвате това приложение:

  • Първата и най-важна причина приложението е напълно безплатно, така че нямате оправдание да не го пробвате.
  • Удобен интерфейс – Бутонът Optimizeна началния екран ви позволява да спрете консумацията на енергия от работещите приложения във фонов режим с едно докосване, за да увеличите живота на батерията.
  • Умни предварително настроени режими – Изберете режима, който отговаря на вашите нужди за ползване на енергия или персонализирайте свой, за да намерите правилния баланс между консумация на енергия и производителността на вашата система.

Няколко причини заради които трябва да пробвате това приложение

  • Охлаждане на телефона – Функцията за охлаждане работи чрез системно наблюдение, управление и деактивиране на CPU - интензивни приложения, за да се намали температурата на телефона до безопасно ниво и защита на вашия хардуер.
  • Screensaver Charger Увеличаване на скоростта на зареждане с до 20% и оптимизиране живота на батерията.
  • Accurate Status Интелигентна технология, която ви помага да знаете колко време остава докато се зареди батерията.

Свалете приложението Accu​Battery

Публикуване на коментар

0 Коментари