Най-доброто безплатно приложение за Android за пестене на батерия

Без значение колко много обичаме нашия Android смартфон има дни, в които сме разочаровани от живота на батерията и бихме искали тя да издържа малко повече. Затъмнявате максимално екрана, спирате нежеланите приложения и изключвате всичко, което не ви е нужно, но въпреки това не сте удовлетворени от продължителността на живот на вашата батерия. С безброй приложения работещи във фонов режим, батерията на мобилния телефон може да бъде изтощена доста бързо. Но не бързайте да се отказвате от смартфона си защото можете да удължите живота на неговата батерия и да повишите нейната производителност, като използвате подходящо за целта приложение за Android. Може да сте изненадани но има приложение за това, в действителност няколко. В тази статия ще ви представим едно от най-добрите безплатни приложения за пестене на енергия за операционна система Android.

DU Battery Saver & Phone ChargerDU Battery Saver & Phone Charger е безплатно приложение за пестене на енергията на вашата батерия с близо 7 милиона положителни отзиви от 5 звезди в Google Play, така че е ясно колко потребители мислят, че е страхотно. И те са напълно прави, това безплатно приложение предлага оптимизация на вашата Android система с натискането само на един бутон, избор на предварително зададен режим на пестене плюс възможност за създаване на свой собствен, допълнителна информация за състоянието на вашата батерия и смартфон, както и подобрение живота на батерия с до 50 %. Разбира се данните представяни от производителите във всяка една сфера обикновено се разминават от реалностите, но DU Battery Saver & Phone Charger е едно страхотно безплатно приложение, което трябва да пробвате.

Няколко причини заради които трябва да пробвате това приложение:


  • Първата и най-важна причина приложението е напълно безплатно, така че нямате оправдание да не го пробвате.
  • Удобен интерфейс – Бутонът „Optimize“ на началния екран ви позволява да спрете консумацията на енергия от работещите приложения във фонов режим с едно докосване, за да увеличите живота на батерията.
  • Умни предварително настроени режими – Изберете режима, който отговаря на вашите нужди за ползване на енергия или персонализирайте свой, за да намерите правилния баланс между консумация на енергия и производителността на вашата система.
  • Охлаждане на телефона – Функцията за охлаждане работи чрез системно наблюдение, управление и деактивиране на CPU - интензивни приложения, за да се намали температурата на телефона до безопасно ниво и защита на вашия хардуер.
  • Screensaver Charger – Увеличаване на скоростта на зареждане с до 20% и оптимизиране живота на батерията.
  • Accurate Status – Интелигентна технология, която ви помага да знаете колко време остава докато се зареди батерията.

Публикуване на коментар

0 Коментари