Realme C31 красив и евтин китайски смартфон

Доста е изумителна е покупката на телефона, който можете да получите за около £100 в наши дни, и нито едно от китайските предложения в категорията не предлага това, което виждаме в Realme C31.

В съответствие с линията и на други телефони на Realme, C31 е зашеметяващ телефон с нежни извивки и елегантно повдигнат модул на камерата.

Realme C31 красив и евтин китайски смартфон

Ъглите са изрязани с използването на micro-USB за зареждане, но като цяло дизайнът се усеща по-качествен, отколкото предполага цената му. Производителността идва благодарение на процесор Unisoc Tiger, подкрепен от 4 GB RAM, а резултатите са впечатляващи.

Въпреки че очевидно няма да се противопостави на флагмански модели, C31 държи своята ниша и дори се доближава до някои по-скъпи телефони като Nokia G50 за £200.

Животът на батерията на Realme C31 също не е за подценяване

Животът на батерията е значителен, издържа приблизително 15 часа, а камерата създава изненадващо прилични изображения при добре осветени условия.

Ако разполагате с ограничен бюджет и не искате да правите компромиси в ключови области, Realme C31 трябва да бъде следващото ви попадение.



СПОМЕН: OUKITEL U8 красив и евтин китайски смартфон (2016 г.)


Ако сте решили да сменяте своя смартфон и търсите красиво и евтино устройство може да погледнете Oukitel U8.

В този смартфон ще откриете всичко, от което имате нужда сравнено с други устройства в този ценови клас, впечатляваща визия и отлични спецификации.

OUKITEL U8 красив и евтин китайски смартфон (2016 г.)

Ако за пръв път чувате за тази марка смартфони, сега е момента да научите по-подробно за неговите възможности.

Oukitel U8 е с по-добра защита от предшественика си Oukitel U7 и идва с популярния в момента сензор за пръстови отпечатъци.

Телефона е с по-добра защита от предшественика

Преди да разгледаме по-подробно спецификациите на устройството ще се спрем върху неговия дизайн. Смартфона привлича погледа ни с неговия Frameless дизайн, без подчертаваща рамка отстрани.

Oukitel U8 е с изключителна визия подчертана от тънката алуминиева рамка и пластмасовия корпус. Той е изработен с технологията CNC, която дава допълнително усещане за висок клас смартфон.

Когато държите този представител на марката в ръцете си имате усещането за стабилна и качествена изработка характерна за скъпите телефони.

Когато държите смартфона имате усещането за качествена изработка


Oukitel U8 разполага с 2GB RAM, оборудван е с новия четири-ядрен процесор MT6735 и 4G мрежа. Смартфона има възможност за разширение на вътрешната памет.

Елегантността на устройството се допълва и от извитото 2.5D стъкло на 5.5 инчовия екран с 1280 x 720 резолюция. Смартфона разполага с 13MP задна камера с LED светкавица и предна 5MP камера.

Не на последно място можем да добавим, че апарата е с инсталиран Android 5.1 Lollipop, а батерията с капацитет от 2850 mAh също няма да ви разочарова.

Публикуване на коментар

0 Коментари