Как да сваляме видео клипове от Youtube, Facebook и Vbox7 с Mozilla Firefox

Ежедневно гледаме видео клипове в Интернет на платформи, като Youtube, Vimeo, MetaCafe, Vbox7 или Facebook, някои от тях са забавни, други са обучителни курсове от сайтове за онлайн обучение и си заслужава да бъдат свалени.

Как да сваляме видео клипове от Youtube, Facebook и Vbox7 с Mozilla Firefox

Всички сме чували за сайтове за онлайн свалянене видео клипове от YouTube, Facebook или Vbox7 това не е нещо ново. Но свалянето на видео клипове от Facebook или цели флаш игри и то директно през вашия браузър е нещо много удобно.

Както повечето от нас знаем за всеки проблем има едно лесно решение и просто трябва да го намерим.

Е вече сте на правилното място и нека видим един наистина много лесен начин за сваляне на видео клипове от всеки един уеб сайт.

Сваляне на видео клипове от Youtube, Facebook и Vbox7 с Mozilla Firefox

Свалянето на видео клипове с един от най-добрите браузъри Mozilla Firefox е много лесно и преминава през няколко бързи стъпки:
  1. Първата стъпка е да инсталирате Mozilla Firefox от техния официален сайт, ако все още не сте го направили.
  2. След като инсталирате Mozilla Firefox ще трябва да инсталирате и добавката Flash Video Downloader - YouTube HD Download [4K], с чиято помощ ще можете да изтегляте видео клипове от YouTube, FaceBook, Vbox7 и много други само с един клик на мишката. За целта отидете на страницата за добавки на Mozilla и натиснете върху бутона „Добави към Firefox“ за да я инсталирате. След края на инсталацията на добавката рестартирайте браузъра за да я активирате.
  3. Процедурата по инсталиране е завършена, сега ако искате да свалите видео клип отидете на страницата и го стартирайте. Докато видеото работи кликнете на синята стрелка отдясно на адресната лента на вашия браузър, както е от белязано на картинката. Ще ви се отвори лист с възможности за сваляне на видеото в различни формати и резолюции изберете желания и кликнете върху него за да го свалите.
Сваляне на видео клипове от Youtube, Facebook и Vbox7 с Mozilla Firefox


Относно Flash Video Downloader - YouTube HD Download [4K]

  • Flash Video Downloader е безплатна добавка за Mozilla Firefox, която ви позволява да изтеглите видео клип практически от всеки уеб сайт.
  • Flash Video Downloader ви помага да намерите линкове към видео клипове, снимки и аудио файлове в други формати, като (.SWF или .EXE) на сайта който разглеждате.
  • Трябва да знаете че когато стрелката на добавката се оцвети в синьо това означава че е намерила съдържание за сваляне на страницата на която се намирате.
  • Можете да сваляте видео клип от YouTube в няколко различни формата (FLV, 3GP, MP4, WEBM) и различни резолюции включително и 4K.
  • С добавката можете да сваляте флаш игри от: Flashgames247.com, Zoopgames.com, Gamesvine.com, Gamespot.com, Community.games.com, Armorgames.com, Net-games.biz.

С тази добавка не можете да сваляте видео клипове защитени от закона за авторското право, като тези на Vevo, Warner Bros, Sony Music и други. Вие носите отговорност за сваляне на видео съдържание със защитени авторски права.

Публикуване на коментар

0 Коментари