LG K10 K420N смартфон с голям екран на достъпна цена

LG K10 K420N е смартфон с 5,3-инчов HD дисплей и операционна система Android 5.1 Lollipop. Модела е с изчистен дизайн без странични бутони, с който LG се фокусира върху по-младата аудитория. Благодарение на светкавицата винаги можете да направите ясни снимки. Предната камера е 5, а основната 13 мегапиксела и благодарение на функцията Gesture Shot можете да ги управлявате чрез жестове.Спецификации


LG K10 K420N има 1,5 GB RAM и 16 GB вътрешна памет за съхранение на вашите файлове, но можете да я разширите с допълнителна карта. Капацитета на батерията е 2300 mAh, смартфона поддържа 4G (LTE), което подобрява скоростта на мобилния Интернет и ви дава възможност за стрийминг на видео например. Телефонът поддържа също Bluetooth (за безжична комуникация с други Bluetooth устройства, като слушалки например) и Wi-Fi (за безжична Интернет връзка у дома или навън). Можете да правите снимки и видео клипове с 13-мегапикселовата камера на гърбът на устройството. Правенето на снимки на тъмно е възможно благодарение на съществуващата светкавица. LG K10 е снабден с IPS дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела. Накрая LG K10 разполага с FM радио за да слушате от всяка точка по всяко време.


Операционна система


LG K10 K420N работи с операционна система Android 5.1 Lollipop, която е с нов дизайн, разработен за различните видове устройства, от смартфони до таблети, лаптопи и телевизори. Android 5.1 Lollipop предлага също по-висока производителност и по-дълъг живот на батерията. Android 5.1 Lollipop ни предлага и добавения сравнение с Android 5.0 стандарт HD Voice.

Публикуване на коментар

0 Коментари