Най-добрата безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка

Фотографията е много популярно хоби, което набира все по-голяма популярност покрай социалните мрежи и развитието на фотоапаратите и камерите на нашите смартфони.

Технологиите са се развили невероятно много от създаването на първата фотография през 1822 г. В нашето ежедневие неизменна част заемат цифровите апарати.

Най-добрата безплатна програма за ресайз намаляване размера на снимка

Цифровите апарати са все по-усъвършенствани технически, подобрени функционално и с отлично качество на цифровото изображение. Разбира се всички тези подобрения в резолюцията и пикселите през годините са направили снимките по-качествени но и огромни като размер в мегабайти.

Това е свързано с търсене на варианти за съхранение на нашите снимки. Разбира се можете да намалите резолюцията на вашата камера, за да станат снимките по-малки като размер, но по-добрият вариант за тази цел е да използвате специализирана програма.

В тази статия ще ви представим една от най-добрите безплатни програми за ресайз, намаляване размера на снимка.

Light Image Resizer

Light Image Resizer познат като VSO Image Resizer е една от най-популярните безплатни програми за намаляване размера на снимки, която съдържа нужните инструменти за един качествен ресайз.

Той е лесен, но и мощен инструмент за преоразмеряване или преобразуване на изображенията едно по едно или в пакети, като можете да подготвите цяла партида за обработка.

Light Image Resizer програма за ресайз на снимка

Light Image Resizer е и чудесен конвертор на снимки, с чиято помощ лесно можете да конвертирате вашите снимки в различни формати.

С програмата се работи много интуитивно, избирате желаната резолюция, качеството в проценти, да промените оригинала или да направите копие, и да изберете дестинация за вашите изображения.

Light Image Resizer програма за намаляване размера на снимка

За да защитите вашата работа и авторски права можете да добавите воден знак под формата на текст или лого. Можете да конвертирате снимките, като автоматично им добавите Sepia ефект или рамка.

Използвайте опцията за предварителен преглед, за да видите как ще изглежда крайния резултат преди същинската обработка на изображението. The ObviousIdea Photo Resizer работи с файлове, папки, подпапки и поддържа RAW формати.

Видео урок в 30 секунди

Най-използваната функция на програмата е възможността да организирате вашите снимки и да освободите място на вашия диск, като използвате опцията за ресайз и промените тяхната резолюция и качество.

С поддръжката на работа с много-ядрени процесори конвертирате файловете още по-бързо. Можете да стартирате програмата много лесно, като просто кликнете с десен бутон върху файл или папка.

Системни изисквания

Минимални: Intel Pentium III / AMD Athlon XP, 512 MB RAM (Windows XP);
Препоръчителни: Intel Core 2 Duo или равнозначен, 2 GB RAM (Windows 7 или по-нов);
Най-добра производителност: Core i5/i7 или равнозначен, 4 GB RAM (Windows 7, 8, 10, 11).

Свалете най-добрата програма за ресайз на изображения

Публикуване на коментар

0 Коментари