Нови

Samsung Galaxy J5 най-добрия бюджетен смартфон

С дълъг живот на батерията според ревюта от международни сайтове и с невероятния Super Amoled дисплей, Samsung Galaxy J5 е може би най-добрия бюджетен смартфон. Samsung Galaxy J5 е пример за това, че не нужно да похарчите стотици левове за да купите смартфон със страхотни възможности.Разбира се Samsung Galaxy J5 прави известни компромиси с цялостното качество на изработка и производителност, но това е за да бъде цената колкото се може по-ниска. Например неговата пластмасова рамка няма да го предпази при евентуално намокряне, но като се вземе в предвид два пъти по ниската цена е простимо. Най-важното е че моделът е добре направен, с качествена сглобка характерна за марката. Неговото матово покритие е по-скоро обикновено сравнено с други телефони в ценовия клас. Тънките размери правят J5 лесен за държане, а неговите заоблени ъгли позволяват да лежи стабилно в ръката ви, без да имате чувството, че всеки момент ще излети.


Основно предимство на Samsung Galaxy J5 е неговият Super Amoled дисплей с резолюция 1280x720 пиксела. Това е най-евтиния Samsung телефон след J3, който е със Super Amoled дисплей, което прави неговите конкуренти в ценовия клас при сравнение да изглеждат с много бледи екрани. Със своите 100% sRGB цветова гама и перфектно съотношение между ниво на черното и ултра висок контраст, изображенията изглеждат абсолютно зашеметяващи. Разбира се недостатък на Amoled екраните, е че те са далеч като възможности на светло спрямо LCD дисплеите, въпреки това яркостта на екрана на J5 от 357.72Ccd / m2 е доста уважаван резултат и трябва да е повече от достатъчен за повечето условия на осветеност.

Като производителност Samsung Galaxy J5 не е най-бързия и със своя четири-ядрен 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 410 процесор и 1, 5 GB RAM се представя наравно с почти всеки друг бюджетен смартфон. Смартфона е с базиран на Android 5.1.1 TouchWiz интерфейс на Samsung, който върви сравнително гладко, а инсталираните приложения се отварят бързо. Сърфирането в Интернет с J5 също е доста безпроблемно. Разбира се с J5 няма да сте в състояние да играете най-новите и тежки игри, което се и очаква от един бюджетен смартфон, въпреки това вие ще сте в състояние да играете обикновените игри абсолютно прецизно.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я или напишете коментар, ние ще ви отговорим.