ТОП 5 на най-добрите безплатни приложения за Android

За някои от вас намирането на най-добрите приложения за операционна система Android може да се окаже трудна задача.

Google Play магазина буквално избухна преди няколко години и бяха създадени хиляди приложения, които могат да се погрижат за всички ваши нужди.

Кои са най-добрите безплатни приложения за Android?

Независимо от това дали имате нужда от приложение за актуална и точна прогноза за времето или от нов браузър, винаги имате на разположение десетки.

В нашата статия сме се опитали да ви предложим 5 от най-добрите, използвани и полезни приложения за Android, които ще ви вършат чудесна работа. Разбира се няма изобщо да се спираме на популярни приложения, като Facebook и YouTube, които се използват на всеки един смартфон.

В този списък ще ви предложим 5 + безплатни приложения за Android, които ще подобрят и разширят функционалността на вашия смартфон.

  1. Viber
  2. Skype
  3. AccuWeather
  4. WPS Office
  5. AVG AntiVirus Free
  6. Novini.bg

 1  Viber

Viber едно от най-използваните приложения за Android

Viber е страхотно приложение за Android, с което можете да изпращате бързи съобщения, да се обаждате на своите приятели по целия свят и дори можете да провеждате видео разговори.

Има редица приложения в Google Play, които ви позволяват да изпращате текстови съобщения по подобен начин, но с безплатните и видео разговори Viber е приложението, което трябва да изберете за да избегнете таксуването от провеждането на международни разговори.

Единствения проблем, е че човека, на който ще се обаждате също трябва го е инсталирал на своя смартфон. Така че ще трябва да убедите приятелите и семейството си да го изтеглят и инсталират ако още не са го направили. Но ако го направите мисля, че ще бъдете щастливи с всичко онова, което ви предлага като възможности.

Когато стартирате приложението за пръв път ще трябва да добавите вашия телефонен номер, за да получите код за проверка, който ще трябва да въведете.

Инсталирайте приложението за Android


 2  Skype

Skype е също много използвано приложение за Android

Skype е също едно много полезно и познато на потребителите с Windows приложение. Повечето от нас мислят, че Skype е подходящ само за видео разговори, но услугата на приложението включва също гласови разговори и изпращане на текстови съобщения.

Skype се променя непрестанно с годините. Можете да променяте своето състояние, като изборът включва Online, Away, Do Not Disturb, Invisible, Offline. Когато хората чуят Skype обикновено асоциират с високо качество на пренасяния аудио и видео сигнал.

Услугата на програмата поддържа най-доброто качество за пренос на глас и видео в продължение на години, като използва патентовани кодеци за увеличаване на яснотата. Разбира се качеството на връзката зависи и от бързината и стабилността на Интернет трафика от двете страни.

Skype ни предоставя една изключително функционална услуга, която ще подобрява още повече своите възможности.

Инсталирайте Skype приложение за Android


 3  AccuWeather

AccuWeather е от най-добрите приложения за времето

AccuWeather е едно от най-добрите приложения за прогноза за времето. Има много приложения за прогноза за времето в Google Play но AccuWeather се откроява. Има две версии на приложението безплатна и платена, която е без реклами.

Още при първоначалното стартиране на приложението ще останете приятно изненадани от неговата простота и интуитивност. AccuWeather ни предоставя коректна местна прогноза за времето, която включва повече от 3 милиона населени места по целия свят включително и България.

Приложението се обновява на всеки час и включва прогнози за следващите 15 дни. Освен информация за времето в момента получавате и данни за влажност, UV индекс, изгрев, залез, вятър (скорост и пориви).

Безплатното приложение има също статус бар, който показва температурата във вашия дом или на текущото ви местоположение.

Инсталирайте AccuWeather приложение за прогнозата за времето


 4  WPS Office

WPS Office е най-добрият офис за Android

WPS Office е безплатно приложение за смартфони и таблети с операционна система Android. Този безплатен офис пакет предоставен от Kingston може да не ви е познат, но той придоби популярност с отличните качества и възможности, които ни предлага.

За разлика от други Android приложения WPS Office не изисква онлайн връзка за повечето опции, които притежава. Пакета включва текстообработваща програма, електронни таблици, както и програма за създаване на презентации, които могат да бъдат изпратени по e-mail или съхранени във вашия акаунт за облачни услуги.

WPS Office има едни от най-добрите езикови опции между конкурентите в сферата. WPS Office бързо се превръща в един от най-добрите безплатни офис пакети на разположение. Той отдавна е надминал своите конкуренти в сферата със своите възможности и стабилна работа, свалете безплатната му версия и се уверете сами.

Инсталирайте WPS Office най-добрият офис за Android


 5  AVG AntiVirus Free

AVG е от най-добрите приложения за сигурност за Android

AVG AntiVirus Free е приложение с много силна репутация, което въпреки че е безплатно поддържа вашата система защитена. Основното приложение е безплатно, но някои от допълнителните опции са платени с 14 дни безплатен пробен период.

Ще останете впечатлени от Malware скенера на AVG, който проверява и съдържанието на вашите текстови съобщения, търсейки зловреден код. Приложението също включва и основните AntiTheft инструменти, които са от важно значение защото загубата и кражбата са едни от най-големите заплахи за Android устройствата.

Важно е също да отбележим че AVG AntiVirus ви позволява да контролирате AntiTheft функцията с обикновени SMS команди или от Уеб портал.

Като цяло AVG AntiVirus Free е безплатно приложение с доста полезни функции обединени от интуитивно и опростено меню, което може да бъде управлявано и от начинаещи потребители.

Инсталирайте AVG най-доброто приложение за сигурност


 6  Novini.bg

Novini.bg е от най-добрите приложения за новини за Android

Novini.bg е един от основните източници за новини за българските потребители. Novini.bg е притежание на една от най-големите медийни групи в България Sportal Media Group, които са сред лидерите между информационните агенции в българското уеб пространство.

Приложението подготвя ежедневно огромно количество информация, създадена от над 40 човека екип, който включва и видео отдел. С приложението на Novini.bg ежедневно ще сте информирани с най-актуалните новини и събития от страната и света в сферата на политиката, спорта, бизнес, здраве, технологиите, живота на звездите и др.

Целта която си е поставила компанията да информира своите читатели с интересни и актуални новини отдавна вече е постигната с дългогодишната, отговорна и коректна работа.

Приложението предоставено за Android потребителите още повече скъсява дистанцията между тях и новинарския поток на медията и това само може да ги радва.

Инсталирайте Novini.bg най-доброто приложение за новини


Публикуване на коментар

0 Коментари