ТОП 5 на най-добрите безплатни приложения за прогнозата за времето за Android

Ако ви е омръзнало да ви вали дъжда или да носите яке със себе си, когато това изобщо не е нужно ние ви препоръчваме да прегледате нашия списък с най-добрите приложения за прогнозата за времето за Android. Приложенията за времето са едни от най-използваните в съвременните смартфони и постоянно се развиват и подобряват за да задоволят всички наши нужди и прищявки. Много е лесно и удобно с един поглед върху екрана на вашия смартфон да се информирате за времето в момента и прогнозата за следващите няколко дни, а не да чакате информация от телевизията. Сигурно сте забелязали, че пазара за приложения за времето е огромен и сте се сблъскали с основния проблем на Android потребителя, а именно изборът на най-доброто и подходящо за вашите нужди. В тази статия сме се опитали да ви подберем и запознаем с едни от най-добрите приложения за прогнозата за времето, прочетете я и изберете най-подходящото за вас.

  1. Yahoo Weather
  2. AccuWeather
  3. The Weather Channel
  4. Transparent Weather &Clock
  5. WeatherBug

 1  Yahoo WeatherYahoo Weather е едно от най-добрите приложения за прогнозата за времето, което ни предоставя огромно количество информация но без това да ни кара да се чувстваме претрупани. Приложението разполага с постоянно променящи си фонове предоставени от Flickr, така че неговата визия винаги ще е обновена и свежа. Неговата визия за началния екран разполага с много размери и темплейти, а в лентата за състоянието често ще получавате известия и полезна информация. Приложението има всичко, от което средния потребител има нужда, включително и много професионални функции. В приложението на Yahoo получавате информация за времето на всеки час, както и прогноза за следващите 5 дни. Информацията за времето е разпределена в отделни панели, които потребителят може да пренареди според неговата важност.


 2  AccuWeatherAccuWeather също е едно от най-добрите приложения за времето, а както писахме в статията „ТОП 5 на най-добрите безплатни приложения за Android и едно от най-използваните от потребителите. AccuWeather има изчистен дизайн, който се вписва точно във визията на Android и ни предоставя информация в реално време на началния екран. Приложението обикновено е много точно, пълно с важна и актуална информация, включваща и индексът RealFeel, който показва реално как бихте се чувствали при текущата температура. Приложението е с вградени графики, карти, радар и дори видео прогноза за времето за вашия регион. AccuWeather предоставя прогнозата за времето за повече от 2 милиона локации по целия света. Като цяло AccuWeather е много добро приложение за Android, на което може да се вярва за прогнозата за времето във вашия регион и по целия свят.


 3  The Weather ChannelThe Weather Channel е много добро безплатно приложение за Android потребителите, което ни предоставя актуална и точна информация за прогнозата за времето. Информацията включва почасови и 10 дневни прогнози, както обичайната гама от метеорологични условия, като скорост на вятъра, влажност на въздуха, UV индекс, налягане, видимост, влажност и др. Приложението е с елегантен интерфейс, който включва и видео секция с избрани клипове от цял свят. The Weather Channel е опростено и интуитивно за използване приложение, от което можете да получите и допълнителна информация, като подходящи условия за ски, грип и поленов прашец. Можете също да натиснете върху различните полета за да получите по-подробна информация. Можем да обобщи, че The Weather Channel притежава страхотни функции, които го правят едно от най-добрите метеорологични приложения за Android.


 4  Transparent Weather & ClockTransparent Weather & Clock е приложение, което както подсказва името му включва в своя widget за началния екран прогнозата за времето и часовник. Приложението ни предоставя не само актуална информация за времето в момента и прозрачен часовник, но ни показва също нивото на батерията, следващата аларма и следващото важно събитие от календара ви. Приложението също може да ви покаже дори и вътрешна системна информация, като например съхранената информация на вашата SD карта и вашия Wi-Fi статус. В приложението на Transparent Weather & Clock се съдържат 10 джаджи (widgets) с различни размери и предоставяна информация, които са напълно приспособими за да имате възможност да коригирате цвета, прозрачността и честотата на актуализация. В приложението има за всекиго по нещо, което го прави чудесна алтернатива на стандартната тема за показване на времето, която е инсталирана обикновено в повечето устройства.


 5  WeatherBugWeatherBug е със страхотен дизайн на потребителския интерфейс, като допълнително получавате и прогнозата за времето не само във вашия град но и за квартала, в който живеете. В допълнение към предупрежденията за тежки метеорологични услови, разработчиците са включили и раздел камери, където получавате информация за автомобилния трафик за да избегнете евентуално задръстване. Разбира се тези допълнителни екстри са за определени градове и региони. WeatherBug ви дава също възможност да споделяте снимки и албуми с вашите познати. Приложението може да бъде персонализирано според вашия начин на живот, например вашия начален екран, език и да запазите няколко местоположения и локации. WeatherBug е едно от приложенията, което ни предоставя най-много информация в реално време, и която в същото време е надеждна колкото и при другите приложения.
Публикуване на коментар

0 Коментари