ТОП 5 на най-добрия безплатен браузър за Android

Всеки потребител има различни различни критерии, когато се опитва да намери най-добрия безплатен браузър за Android. Някои от нас искат той да е колкото се може по-бърз, докато други потребители търсят браузър, който ще използва възможно най-малко данни при сърфиране. Уеб браузърите са едни от най-важните устройства във всяко едно устройство. Ако браузърът притежава точните характеристики и производителност вие буквално ще промените цялостното си преживяване докато сърфирате в Интернет. Намирането на точния браузър може да се окаже доста трудно не само заради огромния избор, който ви предлага Google Play но и заради различните възможности на приложенията. Сърфирането в Интернет заема огромна част от нашето ежедневие, така че е напълно естествено да искаме да намерим и използваме най-добрия браузър, който е на разположение в момента. В тази статия сме ви предложили 5 от най-добрите браузъри за Android, като разбира се умишлено сме пропуснали вградения Chrome браузър.

  1. Dolphin Browser
  2. Opera Mini Browser
  3. UC Browser
  4. Mozilla Firefox Browser
  5. Maxthon Browser

 1  Dolphin BrowserDolphin Browser е един от фаворитите за най-добър безплатен браузър за Android. Той е функционален, изглежда страхотно и включва няколко страхотни функции, като контрол със жестове, промяна на темата, режим инкогнито и др. Браузърът има също Add-On поддръжка, ако имате нужда от това. Той също е много удобен, когато става дума за прехвърляне на предпочитания между различни устройства и споделяне на съдържание. Може би най-добрия момент при използването на Dolphin Browser, е че той използва добрия стар Adobe Flash Player, което означава че няма да имате проблеми с някои по-стари уеб сайтове, които не са обновени до най-новите технологии. Много потребители използват Dolphin Browser и са негови заклети фенове. Приложението включва включва всички необходими качества за да е един от най-добрите безплатни браузъри за Android.
 2  Opera Mini BrowserOpera Mini Browser е едно страхотно приложение и в челните редици, когато става въпрос за пестене на данни. Може да не се налага да компресирате всички ваши данни, но ако прекарвате много време в сърфиране в Интернет с вашия смартфон то Opera Mini Browser е приложението, на което трябва да обърнете внимание. В настройките на браузъра имате две основни нива за пестене на данни: високи и екстремни. Както се досещате екстремното ниво за пестене на данни ви позволява най-големи икономии. Режимът за високо пестене на данни е малко по-неефективен но все още правите значителни икономии. Ако имате регистрация в Opera първото нещо, което можете да направите е да се авторизирате с вашите данни за вход и да синхронизирате отметки си с другите браузъри. Също така браузъра ви предоставя и опция за поверително сърфиране, като превключването между различните режими е изключително лесно. 3  UC BrowserUC Browser е също един много добър вариант за ваш основен браузър, ако още не сте си избрали такъв, който също е безплатен. Приложението е бързо, стартира бързо и идва с пакет добавени много полезни функции. Табовете ви позволяват да преминете през няколко страници много бързо, което ви дава бърз достъп до любимите ви сайтове. Поддръжката на добавки може да увеличи неговата функционалност, като сърфирането на цял екран с натискането на един бутон например. Като цял браузърът е лек и лесен за използване и зарежда страниците много бързо. Ако вашето устройство е с 2 GB RAM или повече можете да се възползвате от поддръжката на хардуерно ускорение, която подобрява още повече неговата скорост. Една също нова и полезна функция е наличието на менажер за изтегляния, която е много полезна за сваляне на множество файлове или да изберете елементите, които искате да запазите от страницата. 4  Mozilla Firefox BrowserMozilla Firefox Browser е много добър безплатен браузър с минималистичен интерфейс и стандартните функции, както при повечето популярни приложения за сърфиране. Браузърът Firefox измина дълъг път от както бе представен за първи път на пазара за мобилни приложения в Google Play. Той бързо се превърна в един от браузърите, който трябва да имате в състава на вашите приложения. Някои от неговите функции включват десктоп синхронизиране (отметки, история и т.н.), функции за поверителност, лесни за употреба ометки, бързо споделяне, Chromecast поддръжка, както и достъп до някои добавки за да подобрите още повече работата и функционалността на браузъра. Mozilla Firefox е не само един много мощен браузър за Android но и напълно безплатен за ползване, а добавените функции за сигурност го правят един от най-добрите в списъка.


 5  Maxthon BrowserMaxthon Browser е един от най-бързите браузъри, които съм ползвал, който в допълнение с пакета включени полезни функции бързо ще се превърне в едно от любимите ви приложения. С приложението можете да запазите любимите си сайтове за бърз достъп и да използвате вградения жест контрол за да навигирате в уеб пространството. Maxthon има също интегрирани облачни услуги в своето приложение, което позволява на потребителите да изпращат текстови съобщения, да споделят снимки и връзки, заедно със синхронизирането на техните устройства за безпроблемно сърфиране в мрежата. Приложението има няколко добавки на разположение за изтегляне, както и ако желаете имате възможност за настройка на вашия дисплей за по-добро четене. Всичко това, както и поддръжката за възпроизвеждане на флаш видео провят Maxthon един от най-добрите браузъри за Android.
Публикуване на коментар

0 Коментари