Най-добрата безплатна програма за създаване на CSS менюта за вашия сайт

CSS3 напълно промени начина по който се изгражда уеб сайт. Въпреки че някои от нас все още не са склонни да използват CSS3, поради липса на поддръжка в някои браузъри, но тези които го използват създават наистина невероятни неща с неговите нови и готини функции. Можете да създавате страхотно навигационно меню със заоблени бутони без да използвате изображения и Javascript, като ефективно се възползвате от възможностите на новата CSS3 базирана гранично-радиусна анимация. Този тип менюта работят перфектно с Firefox, Chrome, Opera, а също и на CSS3 несъвместими браузъри, като IE7 но без да се визуализират заоблените ъгли и сянката на бутоните. В тази статия ще ви представим една от най-добрите безплатни програми за създаване на страхотни навигационни CSS3 менюта, които да вградите в темплейта на вашия уеб сайт.


CSS3Menu - безплатна програма за навигационни менюта


CSS3Menu е страхотна безплатна програма за създаване на страхотно изглеждащи навигационни менюта с няколко клика на мишката. CSS3Menu е безплатна за некомерсиална употреба. Ако искате да използвате програмата за училищния сайт, некомерсиален блог или сайт, организация с нестопанска цел просто я изтеглете и използвайте. С CSS3Menu се работи много лесно и интуитивно. За да създадете вашето първо навигационно меню просто натиснете бутоните „Add item“ и „Add submenu“ разположени на лентата с инструменти на програмата. Можете да използвате също и бутон „Delete item“ за да изтривате ненужните елементи. За да използвате готови шаблони просто изберете тема, която харесате от списъка „Templates“ и кликнете два пъти за да я приложите. За да запазите вашия проект за да го редактирате по-късно натиснете „Save“ или ако сте приключили с оформлението изберете „Publish“ за да го запазите в HTML формат.


CSS3Menu функции и характеристики


  • Не ви е нужен Javascript - менюто работи в браузъри, които не поддържат или с изключен Javascript;
  • Адаптивно меню, което плавно се адаптира към околната среда;
  • SEO friendly - много добре се възприема от съвременните търсачки;
  • Браузър поддръжка - поддържа се от всички съвременни браузъри;
  • Поддържани устройства - поддържа се от всички съвременни мобилни устройства (Android, Windows Phone, iPhone);
  • GUI интерфейс - визуалния дизайн на потребителския интерфейс ви позволява да създадете вашите менюта, без необходимостта от комплексно ръчно кодиране. Използвайте прозореца за предварителен преглед, за да видите вашия дизайн на менюто, докато го изграждате и персонализирате;
  • 100% CSS дизайн - менюто се основава само на HTML списък с линкове с UL / LI структура и CSS;
  • Мега меню с многоколонни подменюта - лесно създаване на Мега меню с многоколонни подменюта, като просто посочите броя на редовете, които искате да имате;
  • Малък размер - мигновено зареждане на менюто без да се използват допълнителни файлове.


CSS3Menu е безплатна програма за некомерсиална употреба, за търговски цели се изисква заплащането на определена такса за да получите пълната версия на софтуера. Комерсиалната версия на програмата ви осигурява допълнителни възможности за създаване на многоколонни менюта и включва разширени функции в менюто за шаблони и икони. От бутон „Download“ по-долу можете да свалите безплатната версия на софтуера, като попълните име и електронна поща.


Публикуване на коментар

0 Коментари