Най-добрата безплатна програма за създаване на CSS менюта за вашия сайт

CSS3 напълно промени начина по който се изгражда уеб сайт.

Въпреки че някои от нас все още не са склонни да използват CSS3, поради липса на поддръжка в някои браузъри, но тези които го използват създават наистина невероятни неща с неговите нови и готини функции.

Коя е най-добрата безплатна програма за създаване на CSS менюта за сайт

Имате възможност да създавате страхотно навигационно меню със заоблени бутони без да използвате изображения и Javascript, като ефективно се възползвате от възможностите на новата CSS3 базирана гранично-радиусна анимация.

Този тип менюта работят перфектно с Firefox, Chrome, Opera, а също и на CSS3 несъвместими браузъри, като IE7, но без да се визуализират заоблените ъгли и сянката на бутоните.

В тази статия ще ви представим една от най-добрите безплатни програми за създаване на страхотни навигационни CSS3 менюта, които да вградите в темплейта на вашия уеб сайт.

CSS3Menu - безплатна програма за навигационни менюта

CSS3Menu е страхотна за създаване на страхотно изглеждащи навигационни менюта с няколко клика на мишката. CSS3Menu е безплатна за некомерсиална употреба.

Ако искате да използвате програмата за училищния сайт, некомерсиален блог или сайт, организация с нестопанска цел просто я изтеглете и използвайте.

CSS3Menu - безплатна програма за навигационни менюта

С CSS3Menu се работи много лесно и интуитивно. За да създадете вашето първо навигационно меню натиснете бутоните Add itemи Add submenuразположени на лентата с инструменти на програмата.

Използвайте също и бутон Delete itemза да изтривате ненужните елементи. За да използвате готови шаблони просто изберете тема, която харесате от списъка Templatesи кликнете два пъти за да я приложите.

Как да използваме програмата за създаване на CSS менюта

За да запазите вашия проект за да го редактирате по-късно натиснете Saveили ако сте приключили с оформлението изберете Publishза да го запазите в HTML формат.

CSS3Menu функции и характеристики

  • Не ви е нужен Javascript - менюто работи в браузъри, които не поддържат или с изключен Javascript;
  • Адаптивно меню, което плавно се адаптира към околната среда;
  • SEO friendly - много добре се възприема от съвременните търсачки;
  • Браузър поддръжка - поддържа се от всички съвременни браузъри;
  • Поддържани устройства - поддържа се от всички съвременни мобилни устройства (Android, Windows Phone, iPhone);
  • GUI интерфейс - визуалния дизайн на потребителския интерфейс ви позволява да създадете вашите менюта, без необходимостта от комплексно ръчно кодиране. Използвайте прозореца за предварителен преглед, за да видите вашия дизайн на менюто, докато го изграждате и персонализирате;
  • 100% CSS дизайн - менюто се основава само на HTML списък с линкове с UL / LI структура и CSS;
  • Мега меню с многоколонни подменюта - лесно създаване на Мега меню с многоколонни подменюта, като просто посочите броя на редовете, които искате да имате;
  • Малък размер - мигновено зареждане на менюто без да се използват допълнителни файлове.

CSS3Menu функции и характеристики

CSS3Menu е безплатна програма за некомерсиална употреба, за търговски цели се изисква заплащането на определена такса за да получите пълната версия на софтуера.

Комерсиалната версия на програмата ви осигурява допълнителни възможности за създаване на многоколонни менюта и включва разширени функции в менюто за шаблони и икони.

От бутон Downloadпо-долу можете да свалите безплатната версия на софтуера, като попълните име и електронна поща.

Изтеглете безплатната програма за CSS менюта за сайт

Публикуване на коментар

0 Коментари