Най-доброто безплатно приложение за фитнес за Android

Независимо дали искате да влезете във форма за плажа или искате да бъдете здрави и да поддържате своето тяло в кондиция, можете да потърсите подходящо приложение за вашия Android смартфон.

Няма нищо по-добро от това да направите така че тялото ви да изглежда добре и да сте в добра форма.

Най-доброто безплатно приложение за фитнес за Android

Спорта премахва всички онези лоши неща от неправилния начин на живот, като холестерол, високо кръвно налягане, стрес и засилва всички добри неща, като мускулатура, издръжливост, хармония и др.

Притежаването на Android устройство само по себе си няма да направи всички тези хубави неща за вас, но има много подходящи приложения в Google Play, които могат да ви помогнат много по този път.

В тази статия ще ви представим едно от най-добрите безплатни Android приложения за фитнес и тренировки 7 Minute Workout, което съдържа цялата информация от която се нуждаете.

7 Minute Workout приложение за фитнес

7 Minute Workout е едно чудесно Android приложение независимо дали искате да свалите някой излишен килограм, да имате плоска коремна област или просто да премахнете натрупания стрес.

7 Minute Workout приложение за фитнес

В приложението ще намерите научно доказани, кратки и интензивни упражнения, които са много подходящи и ефективни за свалянето на излишните килограми и подобряването на сърдечно съдовата и кръвоносната системи.

Онези от вас, за които разходите за фитнес карта не е по силите на техния бюджет могат спокойно да тестват това безплатно приложение. 7 Minute Workout не се интересува от вашите килограми и ръст, както и не следи развитието ви за разлика от други фитнес приложения.

Просто започнете да живеете по-здравословно с това безплатно приложение за Android, като изберете упражнение от списъка и натиснете бутон старт по пътя към вашето тяло мечта.

Някои нови неща

  • Ново упражнение за секси задник;
  • По-модерен и изчистен потребителски интерфейс;
  • Поправени са някои проблеми при гласовото въвеждане;
  • Фиксирани някои онлайн бъгове.

7 Minute Workout е едно много леко приложение, което използва опцията на Google за преобразуване на говор в текст за да изпълни вашите инструкции.

В приложението има кръгъл бар, който ви показва колко време ви остава до края на упражнението.

Някои нови неща в приложението

7 Minute Workout е много гъвкаво приложение. Да то съдържа научно обосновани тренировки, но ако искате да промените всеки малък детайл, то ще ви позволи да го направите.

Можете да промените времето за упражнения, повторенията на тренировката повече от веднъж и много други. Приложението е много добре проектирано и екрана на тренировката включва цялата информация, която ви е нужна.

На екрана ще забележите пунктиран кръг, показващ вашия напредък, видео урок със създателя на 7 минутната тренировка, който ви дава съвети и подробности докато ви демонстрира упражнението, което правите в момента.

Приложението 7 Minute Workout е един от най-добрите трамплини към подобряване на вашия здравословен начин на живот. Ако сте се заинтересували можете да го намерите и свалите от Google Play Store.

Свалете приложението за фитнес 7 Minute Workout

Публикуване на коментар

0 Коментари