Най-доброто безплатно приложение за GPS навигация за Android

От всички приложения в света на Android, приложенията за GPS навигация са може би едни от най-полезните, тъй като всеки, който някога се е губил ще свидетелства за това. Това се потвърждава и от огромния брой от тези приложения в Google Play, които са на разположение за Android някои от тях доста големи, други не толкова. Когато мислим за приложение за навигация ние обикновено се сещаме за Google Maps. Това е приложението за навигация, което повечето хора препоръчват и което се актуализира най-често. Google Maps е наистина върхът на навигацията, особено през последните години. Въпреки това ако не сте прекалено запален по Google Maps или искате различен тип навигация имате огромен брой опции. В тази статия ви представяме едно от най-добрите безплатни приложения за GPS навигация за Android, на което също можете да разчитате HERE WeGo.


HERE WeGo безплатно приложение за GPS навигация


HERE WeGo е създадено от Nokia през 2014 г., но през 2015 г. става собственост на консорциум от автомобилните гиганти Mercedes, BMW, Audi. Приложението е с опростен елегантен интерфейс с опции за картографиране от целия свят. С приложението можете да свалите карти за своя регион, които да използвате офлайн, така че няма да имате нужда от мобилна връзка за данни. Можете да изтеглите карти на цели държави и да ги използвате почти толкова точно, колкото ако сте онлайн. За да изтегляте карти трябва да се регистрирате, но след като веднъж направите това, можете да теглите толкова колкото искате. HERE WeGo също ви показва трафик информация (когато е налична), карти за обществения транспорт, можете също да го персонализирате, като запазвате определени места за бърз достъп по-късно.


По-важни характеристики на HERE WeGo


  • Можете да избирате маршрути за велосипед, автомобил, градски транспорт, такси или автомобил под наем;
  • Вземете най-доброто решение, като направите сравнение на възможностите за скорост, разстояние или цена;
  • Според режима за навигация, който изберете можете да намерите желания път стъпка по стъпка;
  • За да избегнете промени в градския транспорт и трафика получавате актуализации в реално време;
  • За да сте ориентирани дори на места без Интернет връзка разполагате с истински офлайн карти.


Пълното изтегляне на всички карти ще заемат огромните 10 GB място на смартфона или таблета ви, но за щастие информацията може да се разбие на отделни континенти и държави за да се избегне неудобството от съхранението. В бъдещите актуализации HERE WeGo обещават да включат и повикване на такси, нещо което Apple вече добавиха в тяхното приложение за карти. За сега можете да получите информация за най-близката стоянка за таксита, паркинг, коли под наем, магазини и др.

Можете да прегледате HERE WeGo и да го изтеглите от магазина на Google Play за вашия Android смартфон или таблет.


Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google