Най-доброто безплатно приложение за GPS навигация за Android

От всички приложения в света на Android, приложенията за GPS навигация са може би едни от най-полезните, тъй като всеки, който някога се е губил ще свидетелства за това.

Това се потвърждава и от огромния брой от тези приложения в Google Play, които са на разположение за Android някои от тях доста големи, други не толкова.

Кое е най-доброто безплатно приложение за GPS навигация за Android

Когато мислим за приложение за навигация ние обикновено се сещаме за Google Maps. Това е приложението за навигация, което повечето хора препоръчват и което се актуализира най-често.

Google Maps е наистина върхът на навигацията, особено през последните години. Въпреки това ако не сте прекалено запален по Google Maps или искате различен тип навигация имате огромен брой опции.

В тази статия ви представяме едно от най-добрите безплатни приложения за GPS навигация за Android, на което също можете да разчитате HERE WeGo.

HERE WeGo безплатно приложение за GPS навигация

HERE WeGo е създадено от Nokia през 2014 г., но през 2015 г. става собственост на консорциум от автомобилните гиганти Mercedes, BMW, Audi. Приложението е с опростен елегантен интерфейс с опции за картографиране от целия свят.

HERE WeGo безплатно приложение за GPS навигация

С приложението можете да свалите карти за своя регион, които да използвате офлайн, така че няма да имате нужда от мобилна връзка за данни. Имате възможност да изтеглите карти на цели държави и да ги използвате почти толкова точно, колкото ако сте онлайн.

За да изтегляте карти трябва да се регистрирате, но след като веднъж направите това, можете да теглите толкова колкото искате. HERE WeGo също ви показва трафик информация (когато е налична), карти за обществения транспорт, можете също да го персонализирате, като запазвате определени места за бърз достъп по-късно.

По-важни характеристики на HERE WeGo

  • Имате вариант да избирате маршрути за велосипед, автомобил, градски транспорт, такси или автомобил под наем;
  • Вземете най-доброто решение, като направите сравнение на възможностите за скорост, разстояние или цена;
  • Според режима за навигация, който изберете бихте могли да намерите желания път стъпка по стъпка;
  • За да избегнете промени в градския транспорт и трафика, получавате актуализации в реално време;
  • За да сте ориентирани дори на места без Интернет връзка разполагате с истински офлайн карти.

По-важни характеристики на HERE WeGo

Пълното изтегляне на всички карти ще заемат огромните 10 GB място на смартфона или таблета ви, но за щастие информацията може да се разбие на отделни континенти и държави за да се избегне неудобството от съхранението.

В бъдещите актуализации HERE WeGo обещават да включат и повикване на такси, нещо което Apple вече добавиха в тяхното приложение за карти. За сега можете да получите информация за най-близката стоянка за таксита, паркинг, коли под наем, магазини и др.

Можете да прегледате HERE WeGo и да го изтеглите от магазина на Google Play за вашия Android смартфон или таблет.

Изтеглете Here WeGo най-доброто безплатно приложение за GPS навигация за Android

Публикуване на коментар

0 Коментари