Най-доброто безплатно приложение за стартиране на смартфон с Android

Приложенията за стартиране на смартфон са едни от най-важните, полезни и използвани от потребителите на Android. Този тип приложения като с магическа пръчка ни позволяват да персонализираме визията и усещането за нашия смартфон. Обикновено тези приложения за стартиране на смартфона съдържат нови икони, нов начален екран, нови тапети, които позволяват на вашето устройство да се адаптира към даден стил или тема. Най-добрите приложения за стартиране на смартфони ви дават възможност да настроите поведението на смартфона да отговаря на ежедневните ви нужди за употреба, стига да отделите достатъчно време и да направите нужните персонализации. Разбира се за да разберете колко са забавни този тип приложения трябва да ги тествате. За това ние ви препоръчваме приложението за стартиране на смартфон Action Launcher 3.


Action Launcher 3


Action Launcher 3 е с интуитивен изчистен интерфейс и отлично представя стартиращите приложения. Това е едно страхотно безплатно приложение, с което можете да персонализирате много неща, като например да промените оформлението на приложенията, техните икони или да промените начина по който използвате вашите папки на началния екран. Много е полезна функцията Quickbar, чрез която можете да добавяте приложения в лентата за търсене на Google на началния екран, която е чудесен начин да го запазите чист и да спестите малко пространство. Quickpage е друга полезна функция допълнително пространство за вашите приложения и приспособления отделени от чекмеджето на приложението. Quickedit една интересна и нова функция, която ви дава възможност да редактирате иконите на вашия начален екран. Продължителното натискане на икона ще активира появата на меню с опции, като бързо деинсталиране на приложението, редактиране на етикета, както и допълнителна информация за него.


Нови неща в Action Launcher 3


  • Бързо превъртане в секцията с всички приложения;
  • Можете да изберете чист черен цвят чрез Quicktheme;
  • Нов пряк път Triggers (търсене на музика, метеорологични прогнози и др.)
  • Пълна поддръжка, когато се използва Samsung Knox;
  • Много подобрения в производителността и корекции на грешки.

Инсталирането и активирането на Action Launcher 3 е доста просто. Веднъж като сте свалили и инсталирали приложението можете да натиснете бутона на началния екран и да изберете Action Launcher 3. Ако името на приложението не е представено там отворете настройки и изберете стартиране с Action Launcher 3.


Публикуване на коментар

0 Коментари