Най-доброто безплатно приложение за стартиране на смартфон с Android

Приложенията за стартиране на смартфон са едни от най-важните, полезни и използвани от потребителите на Android.

Този тип приложения като с магическа пръчка ни позволяват да персонализираме визията и усещането за нашия смартфон.

Най-доброто безплатно приложение за стартиране на смартфон с Android

Обикновено тези приложения за стартиране на смартфона съдържат нови икони, нов начален екран, нови тапети, които позволяват на вашето устройство да се адаптира към даден стил или тема.

Най-добрите приложения за стартиране на смартфони ви дават възможност да настроите поведението на смартфона да отговаря на ежедневните ви нужди за употреба, стига да отделите достатъчно време и да направите нужните персонализации.

Разбира се за да разберете колко са забавни този тип приложения трябва да ги тествате. За това ние ви препоръчваме приложението за стартиране на смартфон Action Launcher: Pixel Edition.

Action Launcher: Pixel Edition

Action Launcher: Pixel Edition е с интуитивен изчистен интерфейс и отлично представя стартиращите приложения.

Това е едно страхотно безплатно приложение, с което можете да персонализирате много неща, като например да промените оформлението на приложенията, техните икони или да промените начина по който използвате вашите папки на началния екран.

Action Launcher 3 Най-доброто безплатно приложение за стартиране на смартфон с Android

Много е полезна функцията Quickbar, чрез която можете да добавяте приложения в лентата за търсене на Google на началния екран, която е чудесен начин да го запазите чист и да спестите малко пространство.

Quickpage е друга полезна функция допълнително пространство за вашите приложения и приспособления отделени от чекмеджето на приложението. Quickedit една интересна и нова функция, която ви дава възможност да редактирате иконите на вашия начален екран.

Продължителното натискане на икона ще активира появата на меню с опции, като бързо деинсталиране на приложението, редактиране на етикета, както и допълнителна информация за него.

Нови неща в Action Launcher: Pixel Edition

  • Бързо превъртане в секцията с всички приложения;
  • Можете да изберете чист черен цвят чрез Quicktheme;
  • Нов пряк път Triggers (търсене на музика, метеорологични прогнози и др.)
  • Пълна поддръжка, когато се използва Samsung Knox;
  • Много подобрения в производителността и корекции на грешки.

Нови неща в Action Launcher 3

Инсталирането и активирането на Action Launcher: Pixel Edition е доста просто. Веднъж като сте свалили и инсталирали приложението можете да натиснете бутона на началния екран и да изберете Action Launcher: Pixel Edition.

Ако името на приложението не е представено там отворете настройки и изберете стартиране с Action Launcher: Pixel Edition.

Изтеглете Action Launcher 3

Публикуване на коментар

0 Коментари