Най-доброто безплатно Android приложение за разпознаване на песни

На всеки се е случвало да чуе хубава песен, на която не знае заглавието или изпълнителя и да се опита да ги научи.

Процеса по идентифицирането на песен обикновено изисква сериозна работа, време, а понякога и нерви.

Кое е най-доброто безплатно Android приложение за разпознаване на песни?

Най-лесния начин е да уловите част от текста и да потърсите в Google с надеждата да намерите правилната песен. Ако нямате текст, каузата ви е изцяло обречена, освен ако не сте музикален талант и не успеете да изтананикате песента на някой музикален гуру, който да я разпознае.

Днес имаме много по-добри варианти за разпознаване на изпълнител и заглавие на песен, ако имате възможност да чуете няколко секунди от изпълнението. Това са различни приложения достъпни за Android, които ще ви свършат чудесна работа.

Повечето от тях твърдят, че могат да разпознаят заглавието и изпълнителя на песен, като чуят няколко секунди от нея, но кои всъщност го правят.

Shazam безплатно приложение за разпознаване на песни

Shazam е страхотно Android приложение, с което можете да идентифицирате заглавието и изпълнителя на песен, която звучи около вас.

След последното си обновяване Shazam е с атрактивен дизайн, опростена и ефективна функционалност, сведена до простото натискане на един бутон.

Shazam безплатно приложение за разпознаване на песни

Shazam има два варианта безплатна версия с реклами или платена без. Когато за пръв път инсталирате Shazam, приложението ще ви подкани да се регистрирате за да получавате маркерите си на електронната поща.

Трябва да знаете, че това не е задължително условие за да ползвате приложението и ако не се интересувате от тази функция не забравяйте да натиснете бутон Skip“. Визуално Shazam е зашеметяващ със своя изчистен бяло-син интерфейс и квадратни миниатюри с висока резолюция.

Приложението Shazam е лесно за навигация

Приложението е лесно за навигация, като всички негови функции са разделени на четири страници: Маркиране, Моите маркери, Графика и Приятели. За да започнете просто натиснете големия бутон Shazam в средата и се уверете, ча вашето Android устройство може да „чуе“ музиката, която свири в продължение на няколко секунди.

Разбира се това зависи от чувствителността на вашето мобилно устройство, така че може да се наложи да се придвижите по-близо до аудио източника. Обикновено няколко секунди са достатъчни на Shazam да анализира песента и да разпознае изпълнителя и нейното заглавие.

Възможности за разпознаване на музика


  • Идентифициране на музика с едно докосване;
  • Лесно синхронизиране на Shazam на всички ваши устройства;
  • Shazam офлайнИдентифициране музика, дори когато не сте в мрежата;
  • Следвайте любимите си изпълнители, за да видите какво те Shazaming;
  • Визуализация на песни и добавянето им в плейлисти.

Характеристики на приложението


  • Останете информирани с класацията в реално време;
  • Проверявайте препоръчаните песни за да намерите актуална музика;
  • Shazam визуално разпознаване: Докоснете иконата на камерата за да Shazaming плакати, списания, книги и много други. Използвайте приложението навсякъде, където ще забележите логото на Shazam камера;
  • Визуалното разпознаване работи и като QR четец.

Shazam е едно от най-популярните приложения

Shazam е едно от най-популярните в света приложения, използвани от милиони хора всеки месец, за мигновено идентифициране на музиката, която звучи около вас и всичко това безплатно.

Ако ви е станало интересно можете да свалите и тествате приложението от Google Play Store“.

Изтеглете Shazam приложение за разпознаване на музика

Публикуване на коментар

0 Коментари