Най-добрия уебсайт за Portable преносими програми

Преносимите (Portable) програми са софтуер, който можете да го носите със себе си, като го поставите на USB флаш памет и по този начин да го ползвате на всеки един компютър. Това може да бъде програма за електронна поща, Интернет браузър, офис пакет, антивирусна програма, медия плеър, аудио плеър, запис на дискове, видео конвертор, архивираща програма, сваляне на торенти, редактиране на снимки, ресайз на снимки, програми за видео чат, инструменти за възстановяване на системата или дори цяла операционна система. Най-хубавата част от цялото упражнение, е че всичките ви данни и настройки винаги се съхраняват на вашата флаш памет. Можете да използвате любимите си преносими програми на работа, в университета, училище, навсякъде където можете да включите вашето флаш устройство. Преносимите програми също са много удобни, когато ги поставите на дял (D:) на вашия хард диск, защото при евентуално преинсталиране на операционната система няма да се налага да ги инсталирате отново.


PortableApps.com най-добрия уебсайт за преносими програми


PortableApps.com ви позволява да добавите любимите си програми на вашето портативно устройство и да ги ползвате на всеки компютър. По този начин всеки чужд компютър се превръща без проблеми във вашия личен компютър. Платформата PortableApps.com идва с интелигентен инсталатор, представляващ архив който разархивирате където желаете на вашето преносимо устройство. Програмите са преносими, което означава, че можете да ги местите, в която папка пожелаете. Платформата PortableApps.com има директория с приложения разпределени в категории, така че да можете лесно и бързо да намерите програмата, която търсите и да я „инсталирате“ с няколко кликвания на мишката. Изброени са всички програми в категории и заглавия, най-новите версии или наскоро добавени. Можете да намерите любимия си браузър, популярни игри, удобни комунални услуги, образователни инструменти, графични редактори, чат програми и др.


По-важни характеристики


  • Всичките ви любими програми навсякъде са с вас;
  • Бърза и лесна „инсталация“;
  • Вграден App Store Updater;
  • Разширени функции.

PortableApps.com е страхотен сайт, особено полезен за начинаещи потребители, които срещат трудности при инсталирането на програми. Разбира се сайта е много полезен и за тези от вас, които искат да разполагат с любимите си програми във всеки един момент и да се чувстват, като на своя компютър. Платформата разполага с богат каталог от преносими програми от всякак сфера на компютърните технологии подходящи за потребители с разнообразни интереси.Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google