Най-добрия уебсайт за Portable преносими програми

Преносимите (Portable) програми са софтуер, който можете да носите със себе си, като го поставите на USB флаш памет и по този начин да го ползвате на всеки един компютър.

Кой е най-добрия уебсайт за Portable преносими програми

Това може да бъде програма за електронна поща, Интернет браузър, офис пакет, антивирусна програма, медия плейър, аудио плейър, запис на дискове, видео конвертор, архивираща програма, сваляне на торенти, редактиране на снимки, ресайз на снимки, програми за видео чат, инструменти за възстановяване на системата или дори цяла операционна система.

Най-хубавата част от цялото упражнение, е че всичките ви данни и настройки винаги се съхраняват на вашата флаш памет. Можете да използвате любимите си преносими програми на работа, в университета, училище, навсякъде където можете да включите вашето флаш устройство.

Преносимите програми също са много удобни, когато ги поставите на дял (D:) на вашия хард диск, защото при евентуално преинсталиране на операционната система няма да се налага да ги инсталирате отново.

PortableApps най-добрия уебсайт за преносими програми

PortableApps ви позволява да добавите любимите си програми на вашето портативно устройство и да ги ползвате на всеки компютър. По този начин всеки чужд компютър се превръща без проблеми във вашия личен PC.

PortableApps.com най-добрия уебсайт за преносими програми

Платформата PortableApps.com има интелигентен инсталатор, представляващ архив който разархивирате, където желаете на вашето преносимо устройство. Програмите са преносими, което означава, че можете да ги местите, в която папка пожелаете.

Сайта PortableApps.com има директория с програми разпределени в категории, така че да можете лесно и бързо да намерите софтуера, който търсите и да го „инсталирате“ с няколко кликвания на мишката.

Всички програми са подредени в категории по заглавия, както и най-новите версии или наскоро добавени. Можете да намерите любимият си браузър, популярни игри, образователни инструменти, графични редактори, чат програми и др.

По-важни характеристики

  • Всичките ви любими програми са навсякъде с вас;
  • Бърза и лесна „инсталация“;
  • Вграден App Store Updater;
  • Разширени функции.

PortableApps е страхотен сайт, особено полезен за начинаещи потребители, които срещат трудности при инсталирането на програми.

Разбира се сайта е много полезен и за тези от нас, които искат да разполагат с любимите си програми във всеки един момент и да се чувстват, като на своя компютър.

Платформата разполага с богат каталог от преносими програми от всяка сфера на компютърните технологии подходящи за потребители с разнообразни интереси.

Посетете сайта за преносими програми PortableApps

Публикуване на коментар

0 Коментари