Recuva безплатна програма за възстановяване на изтрити файлове

Recuva е помощна безплатна програма, с която можете да възстановите изтрити файлове от почти всеки диск, който Windows може да прочете.

Това означава, че програмата ви позволява да възстановите изтрити файлове от вашия твърд диск, който най-вероятно използва NTSF файлова система или USB флашка, SD карта, музикален плеър използващи FAT или exFAT файлови системи.

Коя е най-добрата безплатна програма за възстановяване на изтрити файлове

Recuva е лесна за използване програма с атрактивен и интуитивен итерфейс, който ви позволява да навигирате безпроблемно, когато сте притеснени да не загубите важна информация завинаги.

Програмата работи по-добре отколкото се очаква от безплатен софтуер и ако можете да си го позволите си заслужава да закупите нейната платената версия.

Разбира се ако програмата ви помогне да възстановите важни за вас файлове чувствайте се свободни да изпратите дарение за разработчика чрез тяхната Интернет страница.

Програмата може да ви помогне да възстановите изтрити файлове

Recuva програма за възстановяване на изтрити файлове

Възможностите за търсене на Recuva са много основни. Използвайки опростения Wizard ще бъдете преведени през избор на типа файл, който търсите, докато стеснявате района за сканиране на възможностите места, където вашите данни могат да бъдат спасени.

Recuva програма за възстановяване на изтрити файлове

По подразбиране Recuva е настроена за бързо сканиране, но вие също имате възможност да активирате и опцията за дълбоко сканиране. Докато бързото сканиране може да приключи за няколко секунди, дълбокото сканиране може да отнеме доста време.

В някои тестове дълбокото сканиране на 16 GB флаш памет може да отнеме около 20 мин. Трябва да имате това в предвид ако имате намерение да направите дълбоко сканиране на твърдия диск на компютъра или на външен HDD с голям капацитет.

Резултати от търсенето

Като цяло резултатите от търсенето са много добри, но условие за успешното приключване на процеса е не само големия брой намерени файлове но и вероятността за тяхното успешно възстановяване.

Резултатите от сканирането могат да бъдат сортирани по името на файла, неговото местоположение, големина и дори състояние.

Опцията за предварителен преглед ни помага да идентифицираме файлове, които са загубили техните имена. Recuva също ви съобщава, когато даден файл е презаписан.

Резултати от търсенето на изтрити файлове

Плюсове на програмата

  • Изключително лесна за използване;
  • Много малка като размер за изтегляне;
  • Предлага се като версия за инсталиране и портативна такава;
  • Включва както опростен Wizard така и разширени опции – идеално за всеки;
  • Поддържа почти всички Windows версии.

Recuva е една от най-добрите безплатни програми за възстановяване на изтрити файлове. Piriform компанията създател на Recuva е също разработчик на няколко много популярни и полезни програми – CCleaner, Drefraggler и Speccy, всички от които силно ви препоръчваме.

За да започнете да използвате Recuva посетете страницата за сваляне, като кликнете на бутон Download“.

Свалете Recuva, програма за възстановяване на изтрити файлове

Публикуване на коментар

0 Коментари