Logaster – онлайн лого мейкър

Всеки бизнес, който ще започнете, независимо дали става въпрос за онлайн бизнес или друг тип предприемачество, логото ще бъде едно от най-основните и важни изисквания за вашата марка. Когато представяте вашия продукт или бизнес, логото ще поеме тежестта да остави първия и траен отпечатък в съзнанието на вашите клиенти. Дизайнът и концепцията на вашето лого ще решат колко дълго това първо впечатление ще продължи. Така че си струва да отделите бюджет за създаване на въздействащо лого. Можете да наемете добър дизайнер или дизайнерска фирма, които да се погрижат за това. Въпросът е ако не можете да си позволите на тази етап да отделите средства за това? Това не бива да ви тревожи, в Интернет има решение и на този въпрос. В уеб пространството можете да намерите огромен брой инструменти, с чиято помощ можете да направите лого онлайн. Всеки един от тези онлайн инструменти са създадени да задоволят някои от изискванията на потребителите, а какви всъщност могат да бъдат те?

  • Огромно разнообразие от шрифтове, цветове и икони;
  • Осигуряване на лесно редактиране и персонализиране;
  • Векторни формати за лого файла;
  • Възможност за безплатно сваляне.
Ако не можете да харчите пари за проектиране на вашето лого, можете да получите изброените функции в някой от десетките онлайн инструменти , които са на разположение в пространството. Един много добър инструмент, с който можете да създадете изключително лого онлайн е Logaster.

Logaster – онлайн лого мейкърLogaster е онлайн инструмент, с чиято помощ можете да създадете страхотно лого за вашата марка. Logaster е много интуитивен и лесен за използване онлайн инструмент, а процеса по създаване на вашето лого преминава през няколко етапа. Първата стъпка е да кликнете на бутон “Create for free” когато посетите официалния сайт, след което ще бъдете насочени към съветника за създаване на лого, който изглежда така:


В този прозорец ще бъдете помолени да въведете името на вашата фирма, както и сферата на нейната дейност. Когато сте готови преминете напред, като натиснете бутон „Next“.


В този прозорец ще трябва да изберете концепция за вашето лого от стотиците налични готови дизайни.


След избора на концепция преминаваме във финалния прозорец за редакция, където можете да промените всеки един елемент независимо дали е шрифта на името на фирмата, неговия цвят или позиция. Когато сте готови с цялостния дизайн на логото натиснете бутон „Save“ за да запазите вашия проект. Ако все още не сте си създали акаунт ще бъдете подканени да го направите използвайки вашата електронна поща и парола.


Ако не можете да заплатите за услугата ще можете да свалите готовото лого в ниска резолюция и с техния воден знак. Ако заплатите услугата на Logaster ще получите логото без воден знак, във висока резолюция и с прозрачен фон.
Едно от основните предимства на този инструмент е неговата простота. Не е нужно да имате кой знае какви технически познания по проектиране за да го използвате. Можете да създадете няколко различни проекти и да изберете кое лого е най-подходящо за вашите изисквания.


Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google