Tailor Brands – безплатен онлайн лого мейкър

Всяко начинание, което ще започнете, независимо дали става въпрос за онлайн бизнес или друг тип предприемачество, логото ще бъде едно от най-основните и важни изисквания за вашата марка.

Когато представяте вашия продукт или бизнес, логото ще поеме тежестта да остави първия и траен отпечатък в съзнанието на вашите клиенти.

Tailor Brands – полезна онлайн програма лого мейкър

Дизайнът и концепцията на вашето лого ще решат колко дълго това първо впечатление ще продължи. Така че си струва да отделите бюджет за създаване на въздействащо лого. Можете да наемете добър дизайнер или дизайнерска фирма, които да се погрижат за това.

Въпросът дали можете да си позволите на тази етап да отделите средства за това? Това не бива да ви тревожи, в Интернет има решение и на този въпрос.

В уеб пространството можете да намерите огромен брой инструменти, с чиято помощ можете да направите лого онлайн. Всеки един от тези онлайн инструменти са създадени да задоволят някои от изискванията на потребителите, а какви всъщност могат да бъдат те?

  • Огромно разнообразие от шрифтове, цветове и икони;
  • Осигуряване на лесно редактиране и персонализиране;
  • Векторни формати за лого файла;
  • Възможност за безплатно сваляне.

Ако не можете да харчите пари за проектиране на вашето лого, можете да получите изброените функции в някой от десетките онлайн инструменти , които са на разположение в пространството. Един много добър инструмент, с който можете да създадете изключително лого онлайн е Tailor Brands.

Tailor Brands – онлайн лого мейкър

Tailor Brands е онлайн инструмент, с чиято помощ можете да създадете страхотно лого за вашата марка. Tailor Brands е много интуитивен и лесен за използване онлайн инструмент, а процеса по създаване на вашето лого преминава през няколко етапа.

Tailor Brands – онлайн лого мейкър

Първата стъпка е да кликнете на бутон Create for freeкогато посетите официалния сайт, след което ще бъдете насочени към съветника за създаване на лого, който изглежда така:

В този прозорец ще трябва да въведете името на вашата фирма

В този прозорец ще бъдете помолени да въведете името на вашата лого, както и сферата на нейната дейност. Когато сте готови преминете напред, като натиснете бутон Next“.

Изберете концепцията за вашето лого

В този прозорец ще трябва да изберете концепция за вашето лого от стотиците налични готови дизайни.

Финални корекции на вашето лого
След избора на концепция преминаваме във финалния прозорец за редакция, където можете да промените всеки един елемент независимо дали е шрифта на името на фирмата, неговия цвят или позиция.

Когато сте готови с цялостния дизайн на логото натиснете бутон Saveза да запазите вашия проект. Ако все още не сте си създали акаунт ще бъдете подканени да го направите използвайки вашата електронна поща и парола.

Накрая имате възможност да свалите вашето лого

Ако не можете да заплатите за услугата ще имате възможност да свалите готовото лого в ниска резолюция. Ако заплатите услугата на Tailor Brands ще получите логото без воден знак, във висока резолюция и с прозрачен фон.

Едно от основните предимства на този инструмент е неговата простота. Не е нужно да имате кой знае какви технически познания по проектиране за да го използвате. Имате възможност да създадете няколко различни проекти и да изберете кое лого е най-подходящо за вашите изисквания.

Тествайте този страхотен лого мейкър

Публикуване на коментар

0 Коментари