Nokia 3310 възкръсна за нов живот

Няколко месеца след успешното завръщане на марката Nokia на пазара за мобилни устройства с модела Nokia 6 един друг емблематичен модел възкръсна за нов живот. На пазара е новия модел на един от най-популярните модели на марката Nokia 3310. Компанията HMD Global представи мобилния телефон на изложението Mobile World Congress провеждащо се в Барселона.


Най-големия плюс на устройството е неговата батерия, която може да издържи до един месец в режим на готовност. От компанията производител дори обещават, че няма да ни е нужно зарядното, което е с Micro-USB накрайник, дори да говорим цял ден с телефона. Друго което ще зарадва неговите фенове, е че донякъде неговия запомнящ се дизайн е запазен, а зоната за забавления включва добре познатата ни игра Snake с известни подобрения.


За по-добра видимост при ярка слънчева светлина устройството е окомплектовано с извит 2,4 инчов цветен дисплей. Панела на телефона е в четири цветови разновидности: червен,син, жълт и сив с матово покритие.


Телефонът е с 2 Mpx камера с LED светкавица 16 MB, вградена памет и възможност за разширяване с MicroSD карта до 32 GB. Устройството разполага също с FM радио и MP3 плеър и е в две разновидности с една или две SIM карти.Снимки и видео: Интернет

Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google