SEO инструмент за проверка на уникален текст

В тази статия ще ви представим един много полезен сайт Cloxy.net, който всъщност е разработен от българи и ни предоставя за безплатно ползване няколко много полезни инструмента за SEO оптимизация. Първият от тях „Check HTTP Headers Online Tool“, който ни показва какви HTTP хедъри връща даден URL адрес и е полезно ако искаме да разберем дали определена страница пренасочва правилно и каква е нейната кодировка. Друг интересен инструмент, който ни предоставя платформата е „Share in Social Networks + Analytics Tool“. Той ни показва колко социални споделяния има даден URL и ни дава възможност да споделяме с един клик. Последният инструмент, за който ще спомена и на който ще се спра по-подробно в статията е „Check HTTP Headers Online Tool“, с който проверяваме дали даден текст е вече публикуван в уеб пространството.


SEO инструмент за проверка на уникален текст


Check HTTP Headers Online Tool“ е безплатен и много полезен SEO инструмент предоставен от Cloxy.net, с чиято помощ можем да проверим дали даден текст вече е публикуван на друг сайт. Това е много полезна опция ако искате да проверите дали съдържанието на вашите статии не се краде. Функцията също е много полезна ако притежавате сайт за добавяне на статии, като нашия и искате да проверявате текстовете, които ви изпращат потребителите за публикуване.
Онлайн инструмента работи, като търси цели фрази от зададения текст в Google, Bing и други популярни търсачки. Само с няколко клика на мишката разбирате дали даден текст е публикуван в Интернет и на кой адрес.


Експлоатация


Работата с този онлайн инструмент бих казал е елементарна и преминава през няколко лесни стъпки:

  1. Първата стъпка е да добавите текст, който искате да проверите в полето „Enter text for check:“.
  2. Втората стъпка е избор на търсеща машина от падащото меню „Engine“. По време на нашите тестове най-добри резултати получихме при избор за търсеща машина AOL Google и Bing.
  3. Третата стъпка е натискането на бутон „Check“ когато сте готови с конфигурирането на инструмента.

Онлайн инструмента работи много бързо и само след секунда време в дясно ще получите резултатите от търсенето. Понякога не всички от намерените резултати съдържат търсения текст, така че отделете време за бърз преглед.

* С бутон „Clear“ изчиствате добавения текст и можете да добавите нов.


Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google