SEO инструмент за проверка на уникален текст

В тази статия ще ви представим един много полезен сайт Cloxy.net, който всъщност е разработен от българи и ни предоставя за безплатно ползване няколко много полезни инструмента за SEO оптимизация.

SEO инструмент за проверка на уникален текст

Първият от тях „Check HTTP Headers Online Tool“, който ни показва какви HTTP хедъри връща даден URL адрес и е полезно ако искаме да разберем дали определена страница пренасочва правилно и каква е нейната кодировка.

Друг интересен инструмент, който ни предоставя платформата е „Share in Social Networks + Analytics Tool“. Той ни показва колко социални споделяния има даден URL и ни дава възможност да споделяме с един клик.

Последният инструмент, за който ще спомена и на който ще се спра по-подробно в статията е „Check HTTP Headers Online Tool“, с който проверяваме дали даден текст е вече публикуван в уеб пространството.

Платформата Cloxy ни предоставя няколко полезни SEO програми

SEO инструмент за проверка на уникален текст

Check HTTP Headers Online Tool“ е безплатен и много полезен SEO инструмент предоставен от Cloxy, с чиято помощ можем да проверим дали даден текст вече е публикуван на друг сайт.

Това е много полезна опция ако искате да проверите дали съдържанието на вашите статии не се краде.

SEO инструмент за проверка на уникален текст

Функцията също е много полезна ако притежавате сайт за добавяне на статии, като U-BG и искате да проверявате текстовете, които ви изпращат потребителите за публикуване.

Онлайн инструмента работи, като търси цели фрази от зададения текст в Google, Bing и други популярни търсачки. Само с няколко клика на мишката разбирате дали даден текст е публикуван в Интернет и на кой адрес.

Експлоатация

Работата с този онлайн инструмент бих казал е елементарна и преминава през няколко лесни стъпки:
  1. Първата стъпка е да добавите текст, който искате да проверите в полето „Enter text for check:“.
  2. Втората стъпка е избор на търсеща машина от падащото меню „Engine“. По време на нашите тестове най-добри резултати получихме при избор за търсеща машина AOL Google и Bing.
  3. Третата стъпка е натискането на бутон Checkкогато сте готови с конфигурирането на инструмента.

Експлоатация на онлайн инструмента за проверка на уникалността на текст

Онлайн програмата работи много бързо и само след секунда време в дясно ще получите резултатите от търсенето. Понякога не всички от намерените резултати съдържат търсения текст, така че отделете време за бърз преглед.

* С бутон Clearизчиствате добавения текст и можете да добавите нов.

Посетете онлайн програмата за проверка на уникалността на текст

Публикуване на коментар

0 Коментари