ТОП 5 на най-популярните сайтове за онлайн игри 2017

Гейминга или игрането на игри е отличен начин за убиване на свободното време. Браузърните или повече познати като онлайн игри, както се досещате се играят в Интернет използвайки браузъра на компютъра. Браузърните игри се различават от компютърните по това, че потребителя не трябва да ги инсталира и се играят онлайн през браузъра на компютъра. Повечето от онлайн игрите използват технологии, като уеб браузър и популярни плъгини, като Flash или Java. Обикновено браузърът трябва да изтегли и инсталира нужните плъгини за нормално функциониране на играта. Много разпространени са онлайн флаш игрите и в Интернет пространството можете да намерите огромен брой сайтове, където да играете. В тази статия ще ви представим класацията на eBizMBA за най-добър сайт за онлайн игри за 2017 г., която непрекъснато се обновява използвайки Alexa Global Traffic Rank и U.S. Traffic Rank на всеки уебсайт.

  1. Y8 сайт за онлайн игри
  2. Pogo сайт за онлайн игри
  3. MiniClip сайт за онлайн игри
  4. BigFishGames сайт за онлайн игри
  5. Zynga сайт за онлайн игри

 1  Y8 – сайт за онлайн игри


Y8.com е един от най-посещаваните сайтове за онлайн флаш игри за 2017 г. с около 19 000 000 уникални посетители на месец. Сайта ни предоставя огромен брой онлайн флаш игри разпределени в множество разнообразни категории, вариращи от игри за един или двама играчи, рейсинг, игри с думи, стратегически, военни, игри за момичета, логически, спортни, аркадни и много много др. На платформата можете на намерите повече от 50 000 онлайн флаш игри. Инструкциите за игра са лесни за изпълнение и ако някоя игра ви е омръзнала можете лесно да я смените с друга. Потребителите също могат да оценят игрите, да ги споделят в техните социални мрежи, да ги коментират и да осигуряват обратна връзка. Това което на мен лично ми харесва, е че за разлика от други сайтове за онлайн игри, Y8.com не е претрупан от реклами, които да ни развалят удоволствието от играта.


 2  Pogo – сайт за онлайн игри


Pogo.com е безплатен сайт създаден през 1995 г., който ни предлага голямо разнообразие от онлайн игри, разпределени в категории. От 2006 г. Pogo последователно няколко години винаги е бил в класацията Топ-10 на Американските сайтове, която е за измерване на прекарано най-много време от потребителите онлайн. През 2007 г. са засечени невероятните 18 000 000 уникални посетители месечно. Сайта е безплатен но се издържа от спонсорства от реклами, така че не се изненадвайте ако по време на игра се появи реклама, тя трае обикновено около 20 сек. Pogo.com се концентрира най-вече към лесни за достъп, навигиране и използване игри, базирани в браузъра, които се харесват на широкото потребление и привличат уникален трафик към сайта. В Google Play е налично също и приложението за игри на Pogo, което е радостна новина за Android потребителите.


 3  MiniClip – сайт за онлайн игри


MiniClip.com е безплатен сайт за онлайн игри, който стартира през 2001 г. и е популярен, със своята голяма и разнообразна колекция. През 2008 г. платформата е оценена на над 900 милиона английски лири. MiniClip притежава една от най-големите колекции за онлайн игри, която непрекъснато се разширява. Тук можете да намерите екшън игри, спортни, пъзел, игри за момичета, игри за деца и много други. MiniClip също имат игри за мобилни телефони, които са на разположение за Android, iOS, Windows. Можете да играете на игри самостоятелно или да се състезавате с играчи от целия свят. През февруари 2017 г. MiniClip пуснаха и първата си игра, която може да се играе на Xbox One, PC, PS 4 наречена MX Nitro. В тази игра играчите се състезават на различни писти ъпгрейдвайки своите превозни средства. MiniClip мъзнамерява да пусне през тази година и играта Gravity Guy налична за Xbox One, PC и PS 4.


 4  BigFishGames – сайт за онлайн игри


BigFishGames е американска компания за игри базирана в Сиатъл, Вашингтон и е едновременно разработчик и дистрибутор на игри за компютри и мобилни устройства. Компанията Big Fish Games публикува всяка година нови заглавия, като повечето от тези игри са разработени с помощта на собствената им патентована технология, която поддържа DirectX и OpenGL. Тяхното портфолио е огромно, а броят на игрите, които са на разположение расте ежедневно. Сайта получава месечен трафик от 9 000 000 уникални посетители. По-популярните игри разработени от компанията са: Huntsville, Prime Suspects, Ravenhearst, Titanic, Everest, Madame Fate, Amazon, Return to Ravenhearst, Dire Grove, Dark Flight, 13th Skull, The Malgrave Incident, The Ghosts of Maple Creek, Trail of Shadows, The Uncharted Islands, Escape from Ravenhearst, Shadow Lake, Fate's Carnival.


 5  Zynga – сайт за онлайн игри


Zynga също е водещ разработчик в света на най-популярните социални игри. Компанията е базирана в Сан Франциско и е разработила популярни игри, като FarmVille, Zynga Poker и World With Friends, на които са играли повече от един милиард души. През 2004 г. компанията създава хитове, като CSR Racing и Clumsy Ninja, които са може би една от причините за огромния месечен трафик към сайта от 8 500 000 уникални посещения на потребители на месец. Zynga си партнира с областното училище в Сан Франциско, като чрез засилена учебна програма съсредоточена в компютърните науки се опитва да увеличи интереса на учениците към гейм индустрията. Целта на програмата е да се наберат ученици с интерес към разработването и създаването на компютърни игри и да подготви следващото поколение от софтуерни специалисти. 

Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google