ТОП 5 на най-популярните сайтове за забавления и убиване на времето 2017

Ако сте решили да направите кратка почивка от напрегнатата работа или просто искате да се разсеете от натрупаното напрежение и да убиете няколко минути сте на правилното място. Ежедневно сме концентрирани в нашата работа, напрежението се трупа и ако не намерим начин да релаксираме от време на време това ще се отрази на здравословното ни състояние. В тази статия ще ви предложим 5 сайта за забавления и убиване на времето. И петте ви гарантират добър смях, някои от тях съдържат голяма база от забавни игри, други са заложили и на образователно съдържание. Класацията ни е предоставена от eBizMBA, която непрекъснато се обновява използвайки Alexa Global Traffic Rank на всеки уебсайт, както и U.S. Traffic Rank. Понякога Интернет е и забавно място, което ни предоставя огромни и разнообразни възможности за забавления, защо не се възползвате.

  1. theCHIVE сайт за забавления
  2. Cracked сайт за забавления
  3. Break сайт за забавления
  4. eBaumsWorld сайт за забавления
  5. FunnyorDIE сайт за забавления

 1  theCHIVE – сайт за забавления


theCHIVE е основан през 2008 г. от братята Джон и Лео Рейсинг без много капитал и сложни бизнес планове. Името на сайта е съставено от първите букви на градовете, в които живеят двамата братя (CHI) от Chicago и (VE) от Venice. theCHIVE е фото-ориентиран развлекателен сайт, снимките и видеото се избират от персонала на сайта от дневните качвания в няколко други сайта. Гвоздеят на сайта е неговата гама от огромен брой и разнообразни категории, които включват забавления, игри, военни, лайфстайл, спорт, авто и много много други. Посетителите могат да разгледат категорията посветена на най-красивите жени от Facebook и в следващия момент да навигират до нещо по-интересно и вълнуващо. theCHIVE зависи и е посветен на своите потребители. Те молят най-големите си фенове да им пращат своите снимки за забавления и много от тях откликват на молбата им.


 2  Cracked – сайт за забавления


Cracked е хумористичен уебсайт, с над 300 милиона месечни посещения на страници. Сайта е създаден през 2005 г., като продължение на дейността на списанието Cracked, което съществува от 1958 г. Сайта Cracked.com включва също блог, видео, форуми, семинар на писателя, пет седмични състезания за манипулиране на фотографии, кратки статии наречени „Бързи поправки“ и др. Сайта ежедневно включва също конкурса „Craptions“, където потребителите добавят надписи към странни фотографии. Около 30% от съдържанието на сайта е видео. Cracked насърчава потребителите да публикуват свои фотографии и видео клипове, като част от различни кампании. Сайта също така разширява дейността си с шоу програми излъчвани на живо. Cracked.com е един от най-горещите хумористични сайтове и е намерил точния баланс на поп културата между мръсния хумор и интелекта.


 3  Break – сайт за забавления


Break е сайт за забавления основан през 1998 г., който се отличава с комедийни клипове, флаш игри и забавни фотографии. Първоначално потребителите имаха възможност да класират материал на сайта като гласуват по скалата от 1 до 5, но по-късно тази система е заменена с харесвам (палец на горе) или не харесвам (палец надолу). Отрицателните резултати не позволяват на лошите материали да вървят на горе – гласуването с палеца надолу просто противодейства на палеца на горе. Потребителите също могат да коментират повечето от добавеното съдържание. През 2006 г. Break.com въвежда нова файлова хостинг система за своите потребители. Посетителите на сайта могат да качват свои материали, като споделените файлове се насърчават за показване на началната страница, където те са платени. Потребителите се отказват от правата си върху качените материали с договор.


 4  eBaumsWorld – сайт за забавления


eBaumsWorld е също популярен сайт за забавления базиран в Рочестър, Ню Йорк, който включва в своето съдържание развлекателни медии, като видео клипове, забавни флаш анимации и интересни уеб игри. Много популярна е функцията, с която потребителите могат да „накарат“ популярни личности да изричат желани думи или фрази. На сайта можете да намерите също чат стая и магазин, където се продават eBaumsWorld продукти. Сайта притежава много голяма колекция от забавни и комични снимки, както и флаш филми и игри. Няколко пъти през годините eBaumsWorld.com е бил застрашен от правни действия от корпорации, позовавайки се на нерегламентирано използване на имена на търговски марки или материали с авторски права. През 2006 г. USA Network сключва сделка с FOX телевизия за създаване на телевизионна програма, където да се излъчват видео клипове от съдържанието на eBaumsWorld.com.


 5  FunnyorDIE – сайт за забавления


FunnyorDIE е видео сайт и телевизионна, филмова продуцентска компания. Сайта FunnyorDIE.com е създаден през 2007 г. и съдържа ексклузивни материали на сценаристи, продуценти, режисьори и популярни сътрудници на компанията. Много от клиповете в съдържанието на сайта са с участието на популярни актьори, като Стив Карел, Чарли Шийн, Райън Гослинг, Патрик Стюарт, Даниел Радклиф, София Буш, Мила Кунис, Хилари Дъф, Адам Уест, Джеймс Ван Дер Бек, Джим Кери, Селена Гомес и др. Потребителите на сайта са насърчавани да оценят видео клиповете, като гласуват с бутоните „Funny“ (Забавно) или „Die“ (Смърт). Видеото се оценя с резултат от общия процент гласували и ако той надвиши 80% за „Funny“ след 100 000 гледания клипът получава статус „Immortal“ (Безсмъртен). Ако видеото получи по-малко от 20% рейтинг „Funny“ след 1000 гледания, се изпраща в секция „Крипта“ на сайта.

Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google