Z69 TV Box или как да направим телевизора си смарт

Z69 TV Box е много малка кутийка, но с огромни възможности, която ни доставя пълноценно изживяване, когато сърфираме в Интернет, гледаме филми и видео, слушаме музика или се забавляваме, като играем игри или просто използваме някое от хилядите Android приложения.

Z69 TV Box или как да направим телевизора си смарт

Накратко казано Z69 TV Box е малък симпатичен медия плеър, който ви дава възможност да сърфирате в Интернет, да гледате филми и да играете игри на телевизора, и е подходящ най-вече за потребители, чийто телевизори са по-стари и не са „умни“.

Устройството е подходящо и за потребители, които са с по-нови телевизори, но не са доволни от функционалността на вградената операционна система. За целта на пазара има разбира се огромен брой медия плеъри, като Z69 TV Box, които могат да направят телевизора ви смарт и да го превърнат в център за домашно развлечение.

Android TV Box стават все по-популярни

Тези Android устройства стават все по-популярни заради по-леката операционна система и огромния брой приложения в Google Play.

Z69 TV Box използва чипсет Amlogic S905S процесора е четириядрен 2.0 GHz, а видеото е Penta Core ARM Mali-450. Устройството разполага с 1 GB RAM памет DDR3 и 16 ROM, като паметта може да се разшири с microSD кярта до 64 GB.

Mедия плейъра може да бъде свързан към телевизора чрез HDMI кабел

Мини медия плейъра може да бъде свързан към телевизора, чрез HDMI кабел, безжично към Интернет през Wi-Fi или чрез Ethenet през предвидения RJ-45 порт до 100Mbps. Към мини компютъра можете да включите също клавиатура, мишка и други устройства през наличните два USB порта.

Z69 TV Box възпроизвежда почти всички известни видео и аудио формати, както и съдържание с резолюция 4K Ultra HD, посредством H.264 H.265 декодиране, благодарение на предварително инсталирания мултимедиен плейър KODI.

Подробни характеристики

  • GPU: Mali-450
  • Система: Android 6.0
  • CPU: Amlogic S905X
  • Ядра: 4
  • RAM: 1GB DDR3
  • ROM: 16GB с възможност за ръзширяване до 64 GB

Поддържани формати

  • Декодер формати: H.264, H.265
  • Видео формати: 4K, AVC, H.265, MPEG1, MPEG2, MPEG4, RM, RMVB, VC-1, VP9-10 Profile-2
  • Аудио формати: AAC, AC3, APE, DDP, DTS, FLAC, HD, MP3, OGG, TrueHD, WAV, WMA
  • Фото формати: BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF

Поддържани формати на устройството

Z69 TV Box е страхотна малка кутийка, но с огромните възможности на Android 6.0 ще ви достави неограничено удоволствие със сърфирането в Интернет, гледането на видео и филми, слушането на музика и забавлението с многобройните приложения в Google Play.

Z69 TV Box е един лесен и евтин начин да направите своя телевизор смарт.

Публикуване на коментар

0 Коментари