Mini USB портативна електрическа самобръсначка за Android смартфони

Винаги съм знаел, че китайците са измислили всичко, но след като попаднах на тази джаджа се уверих в това. В Китай практически можете да намерите всичко само трябва да знаете как и къде да го търсите.


Чудноватия апарат се предлага, като аксесоар за смартфони или таблети и представлява миниатюрна портативна електрическа самобръсначка, която се включва в Mini USB входа на Android устройство, откъдето черпи захранване за своята работа.


На пръв поглед подобно устройство е много съмнително дали ще върши качествено работата, за която е създадено, но когато нямаме друга алтернатива и това е някакво решение в определени ситуации. Тази портативна самобръсначка работи също и с iPhone, но ще ви е нужен допълнителен преходник.Портативната самобръсначка е в няколко цветови разновидности, бяла, сива, розова и златиста. Направена е от пластмаса с размери 53x26x22 мм, тежи 51 гр. и е възможно да я носите дори в джоба. Можете да я намерите в меката на китайската търговия Aliexpress, като използвате търсачката на сайта с ключовите думи Mini USB Shaving Razor. Миниатюрната електрическа самобръсначка е на цена около $7, така че единствената дилема е в това да сме обръснати но без батерия в телефона или брадясали да разглеждаме U-bg.blogspot.bg.

Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google