Предоставено от Blogger.

TeamViewer безплатна програма за дистанционна поддръжка на компютри

TeamViewer е една от най-добрите безплатни програми, които ни предоставя много опростена и изключително бърза дистанционна поддръжка, както и възможност за онлайн срещи и сътрудничество. TeamViewer е с опростен и много лесен за използване интерфейс съчетан с предимствата на своята уникална технология за отдалечен достъп. Компютрите, мобилните устройства и компютърното оборудване отдавна са станали неотменими и важни инструменти за бизнеса и работата в дома. Без значение на сложността на възникналите компютърни проблеми TeamViewer е програма, с която безпроблемно можете да ги решите от разстояние. Програмата работи върху огромен брой операционни системи, включително и по-старите. TeamViewer не изисква каквато и да е конфигурация, просто стартирайте и използвайте програмата.


TeamViewer допълнителна информация

TeamViewer е много лесен за разбиране софтуер и с удоволствие ще използвате уникалния потребителски интерфейс, който е много добре подреден, максимално опростен, доста бърз и работи с докосване. Програмата автоматично открива всякакъв вид прокси конфигурация и дори работи зад защитната стена на компютъра. TeamViewer предоставя опцията за автоматично откриване на контакти и устройства, които са наблизо, като по този начин улеснява сътрудничеството и взаимодействието. Програмата ни предоставя също трансфер на файлове със скорост до 200 MB/s, използвайки някои от удобните методи, като мениджър на файлове, теглене и пускане, контекстни менюта и др. TeamViewer е безплатен за тестване и лична употреба у дома, без да трябва да предоставяте ваша лична информация и да заплащате за техните услуги.


TeamViewer полезни функции

  • Директен контрол на отдалечен компютър или на мобилно Android устройство;
  • Мулти платформен контрол между компютър и компютър, мобилно устройство и компютър, както и от мобилно към мобилно устройство с Windows, Android, Linux, iOS, cHROME os, macOS, BlackBerry и други;
  • Вградени функции за докладване на регистрите за да получите информация, кой и какво прави на компютъра;
  • Програмата е безплатна за лична некомерсиална употреба.


Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.