TeamViewer безплатна програма за дистанционна поддръжка на компютри

TeamViewer е една от най-добрите безплатни програми, която ни предоставя много опростена и изключително бърза дистанционна поддръжка, както и възможност за онлайн срещи и сътрудничество.

TeamViewer безплатна програма за дистанционна поддръжка на компютри

TeamViewer е с опростен и много лесен за използване интерфейс съчетан с предимствата на своята уникална технология за отдалечен достъп. Компютрите, мобилните устройства и компютърното оборудване отдавна са станали неотменими и важни инструменти за бизнеса и работата в дома.

Без значение на сложността на възникналите компютърни проблеми TeamViewer е програма, с която безпроблемно можете да ги решите от разстояние. Програмата работи върху огромен брой операционни системи, включително и по-старите.

TeamViewer не изисква каквато и да е конфигурация, просто стартирайте и използвайте програмата.

TeamViewer допълнителна информация

TeamViewer е много лесен за разбиране софтуер и с удоволствие ще използвате уникалния потребителски интерфейс, който е много добре подреден, максимално опростен, доста бърз и работи с докосване.

TeamViewer допълнителна информация

Програмата автоматично открива всякакъв вид прокси конфигурация и дори работи зад защитната стена на компютъра. TeamViewer предоставя опцията за автоматично откриване на контакти и устройства, които са наблизо, като по този начин улеснява сътрудничеството и взаимодействието.

Програмата ни предоставя също трансфер на файлове със скорост до 200 MB/s, използвайки някои от удобните методи, като мениджър на файлове, теглене и пускане, контекстни менюта и др.

TeamViewer е безплатен за тестване и лична употреба у дома, без да трябва да предоставяте ваша лична информация и да заплащате за техните услуги.

TeamViewer полезни функции

TeamViewer полезни функции

  • Директен контрол на отдалечен компютър или на мобилно Android устройство;
  • Мулти платформен контрол между компютър и компютър, мобилно устройство и компютър, както и от мобилно към мобилно устройство с Windows, Android, Linux, iOS, cHROME os, macOS и други;
  • Вградени функции за докладване на регистрите за да получите информация, кой и какво прави на компютъра;
  • Програмата е безплатна за лична некомерсиална употреба.

Свалете TeamViewer програма за дистанционна поддръжка и настройка на компютър

Публикуване на коментар

0 Коментари