Предоставено от Blogger.

Joomla най-добрия безплатен софтуер за направата на уеб сайт

За Joomla.
Joomla е всепризната система за управление на съдържание (CMS), която ви позволява създаването на страхотни уеб сайтове. Много аспекти, като леснота на използване и възможността за развитие са направили Joomla най-популярния софтуер за изработка на уеб сайтове. Но най-доброто, е че Joomla е решение с отворен код, което е достъпно напълно безплатно за всички.


Какво представлява системата за управление на съдържанието (CMS)?

Системата за управление на съдържанието е софтуер, който следи всяка част от съдържанието на вашия уеб сайт, подобно на вашата библиотека, където подреждате книгите си и ги съхранявате. Съдържанието може да бъде обикновен текст, снимки, музика, видео, документи или почти всичко, което можете да си представите. Основното предимство на използването на CMS, е че не изисква почти никакви технически умения или знания за управление, тъй като този тип системи следят цялото ви съдържание и се грижат за това, което е нужно.


Някои примери за какво може да се използва Joomla

  • Корпоративни уеб сайтове или портали;
  • Онлайн списания, вестници и блогове;
  • Електронна търговия и онлайн резервации;
  • Правителствени приложения;
  • Уеб сайтове за малки фирми;
  • Уеб сайтове с нестопанска цел и организации;
  • Училищни и църковни уеб сайтове;
  • Лични или семейни страници.

Joomla е проектирана така, че да е лесна за инсталиране и настройване, дори и да не сте напреднал потребител. Много уеб хостинг услуги дори предлагат инсталирането на Joomla с едно щракване, което ви позволява да стартирате новия си сайт в рамките само на няколко минути. Тъй като Joomla е толкова лесна за използване, вие можете бързо да изграждате сайтове за вашите клиенти, след което, с минимално количество инструкции, да им дадете възможност лесно да ги управляват.


Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.