Brave браузър, лек, бърз и сигурен

Brave е новото име на Link Bubble един доста качествен браузър, който се появи преди повече от две години.

Първоначално Link Bubble е платен, но след като е купен от Брендън Ейч бивш служител в Mozilla вече е с ново име Brave и може да се изтегли напълно безплатно.

Brave браузър, лек, бърз и сигурен

Брендън Ейч освен бивш служител в компанията и временно изпълняващ длъжността главен изпълнителен директор на Mozilla е участвал и в екипа създал Java Script, което повишава очакванията ни за развитието на този проект.

Браузъра Brave има функция да блокира реклами и тракери

Най-важното предимство на браузъра Brave е неговата скорост, благодарение на вградената функция за блокиране на реклами и различните тракери, следящи дейността на потребителите.

Според някои официални данни браузърът може да отворя страниците с до 60% по-бързо от конкуренцията.

Браузърът отворя страниците с до 60% по-бързо от конкуренцията.

Brave е безплатен с отворен код, базиран на браузъра Chromium и ядрото на Blink. Създателите твърдят, че са подобрили онлайн неприкосновеността на личния живот на потребителите, като споделят по-малко информация с рекламните клиенти.

Браузърът е наличен за инсталиране за Windows, Android, iOS, Linux, MacOS.

Brave браузър по-важни характеристики

По-важни характеристики

  • Сърфирайте по-бързо – Brave блокира тракерите и натрапчивите реклами, които могат да ви забавят в интернет;
  • Сърфирайте безопасно - Brave пази вас и вашата информация по-сигурно и ефективно и ви защитава от трета страна проследяване;
  • Сърфирайте по-добре – С Brave можете да избирате дали и кога да блокирате рекламите, както и да виждате реклами, които уважават личното ви пространство или допринасят за развитието на уебсайтовете.

Сигурност

  • Блокиране на опасни реклами – Най-новата рекламна заплаха се нарича „Malvertising“, която инсталира злонамерен софтуер на вашия компютър без ваше знание;
  • Brave пренасочва сайтове автоматично към HTTPS протокол, за да сте сигурни, че винаги сте на точния Интернет адрес;
  • Браузърът блокира проследяването на курабийки – Brave гарантира, че няма да ви следят докато пазарувате онлайн и разглеждате любимите си сайтове.

Brave браузър сигурност

Brave е един много стабилен и бърз браузър, който още в зората на своето създаване набра популярност и вече е достоен конкурент на най-добрите безплатни браузъри.

Разбира се той е още в началото на своето развитие, но добрите отзиви на критиците и силния екип от разработчици ни кара да очакваме с интерес неговия прогрес.

Изтеглете и инсталирайте Brave браузър

Публикуване на коментар

0 Коментари