Редактиране на Word, Excel, PowerPoint документи онлайн с Google Docs

Google Docs ви дава възможност да създавате и редактирате документи и да работите съвместно с вашите колеги, където и да се намирате.

Всичко това напълно безплатно, нужно е само да имате акаунт в Google, но кой вече няма.

Редактиране на Word, Excel, PowerPoint документи онлайн с Google Docs

Google Docs ни дава възможност да обработваме документите с интелигентни инструменти за редактиране и прилагане на стилове, което ни позволява още по-лесно да форматираме текста и абзаците.

С Google Docs можем да избираме измежду стотици шрифтове, да добавяме връзки, изображения и др. Този онлайн инструмент ни позволява да използваме документите си от всяка точка и по всяко време.

Можем да осъществяваме достъп създавайки и редактирайки нашите документи, където и да се намираме, чрез нашия телефон, таблет или компютър.

Редактирайте вашите документи където и да сте

С Google Docs можете да работите заедно с вашите приятели, съученици и колеги върху един документ по едно и също време. Докато редактирате документ можете да разговаряте в чата и да коментирате промените.

С онлайн инструмента никога повече няма да ви се налага да натискате бутон „Запазване“, защото всички промени, които правите се запазват автоматично още докато пишете. Дори имате опция да използвате история на промените, които сте направили и така виждате по-старите версии на документа и потребителя, който ги е направил.

С възможността за интегриране на добавки ще подобрите значително практическата си работа при обработката на документи.

Интегрирането на добавки значително подобрява вашата работа

Google Таблици

Google Таблици е също полезен онлайн инструмент, който чрез своите цветни диаграми и графики прави вашите данни много по-въздействащи.

Честите задачи в електронните таблици спестяват време и се опростяват от вградените формули, осеви таблици и опциите за условно форматиране. С онлайн програмата можете да преобразувате Excel документи в електронни таблици на Google и обратно.

Използвайки панела „Разглеждане“ получавате незабавна практическа информация правейки общ преглед на вашите данни под формата на информативни обобщения или преглеждайки предварително създадени диаграми.

Google Таблици е много полезен онлайн инструмент

Google Презентации

С Google Презентации създавате красиви и въздействащи презентации, които можете да редактирате и работите съвместно с вашите колеги и да ги представяте където и да се намирате.

Благодарение на разнообразните теми за презентации на програмата, стотиците шрифтове, вградените видеоклипове и анимации можете да представите вашите идеи в пълния им блясък.

Разбира се с Google Презентации всички могат да редактират един документ заедно, по едно и също време.

Google Презентации ви позволява безпроблемно отваряне, редактиране и запазване на файлове на Microsoft PowerPoint. Файловете на PowerPoint можете да преобразувате в презентации на Google и обратно.

С Google Презентации създавате въздействащи презентации

По-важни характеристики

  • Създаване на нови документи и редактирате съществуващи;
  • Споделяне на документи и работа съвместно с други хора едновременно;
  • Работите навсякъде и по всяко време, дори и офлайн;
  • Добавяте коментари и отговаряте на такива;
  • Не се тревожите, че може да загубите работата сивсичко се запазва автоматично, докато го въвеждате;
  • Извършвате проучвания направо в "Документи" с помощта на "Разглеждане";
  • Отваряте, редактирате и запазвате файлове на Word, Excel, PowerPoint. 
Посетете Google Docs и го тествайте

Ако търсите да инсталирате офис пакет прочетете статията "ТОП 5 на най-добрия безплатен офис пакет".

Публикуване на коментар

0 Коментари