Android приложение, което събужда телефона, като размахате ръка пред екрана

WaveUp е приложение за Android, което събужда телефона ви и включва екрана, когато размахате ръка пред сензора за близост. Разработчика е създал това приложение за да избегне постоянното натискане на бутона за захранването, което му се е случвало много често. Има доста приложения, които правят точно това, като Gravity Screen On/Off, което също е чудесно приложение.

С приложението WaveUp се работи много лесно, просто трябва да раздвижете ръката си пред сензора за близост на телефона си за да включите екрана. Това се нарича вълнов режим и може да бъде деактивиран от настройките за екрана, за да се избегне случайно включване на екрана. Приложението също може да включи екрана, когато извадите телефона от джоба или чантата си. Този режим се нарича джобен и също може да бъде деактивиран от настройките на екрана. И двата режима са включени по подразбиране.


Приложението също така може да изключва екрана и да заключва телефона ви ако покриете сензора за близост за една секунда или за време, което вие определите. Тази опция не е активирана по подразбиране, няма специално име, но също може да бъде променяна от настройките.


За тези, които не са чували за сензор за близост това е устройство, което е монтирано близо до мястото, което слагате на ухото си когато говорите. На практика не може да се забележи, но неговата функция е да изключва екрана ви когато говорите по телефона.

Деинсталиране


WaveUp използва администраторски достъп на устройството и не може да се деинсталира „нормално“, като другите приложения. За целта отворете приложението и използвайте бутон „Uninstall WaveUp“ в долната част на менюто.


Коментари

ПОПУЛЯРНИ

ТОП 5 на най-добрата безплатна програма за записване на дискове CD-DVD 2019

ТОП 5 на най-добрия безплатен онлайн PDF редактор на текст 2019

Как да проверя дали домейна на сайта ми е наказан и е в черния списък на Google