Безплатен и лесен за използване онлайн хронометър

Хронометърът е часовник предназначен за измерване на времето, изминало от момента, когато е активиран до момента, когато е деактивиран.

При активиране след натискане на бутон хронометърът започва да отчита от нула и се деактивира след повторно натискане на бутона.

Безплатен и лесен за използване онлайн хронометър

Хронометърът измерва с точност до стотна от секундата. С развитието на модерните технологии, дигитализацията и в частност Интернет забелязваме усъвършенстване и „мутиране“ на такива стандартни неща от нашия бит, като хронометрите.

В уеб пространството можем да намерим почти всичко, всякакви полезни програми, включително и онлайн хронометри, на които ще се спрем по-подробно в тази статия.

Безплатен и лесен за използване онлайн хронометър

Всеки се нуждае от хронометър в определен момент и той винаги не е наоколо, когато ни потрябва! Е мисля че това вече е поправено. Имаме си онлайн хронометър.

Опростен и бърз Flash онлайн хронометър и таймер за обратно отброяване, винаги достъпни когато имате нужда от тях на един клик разстояние.

Тъй като браузърът е най-мощното приложение в наши дни, не е необходимо да инсталирате какъвто и да е друг софтуер за тази цел. Всичко от което имате нужда е компютър, смартфон или таблет с Интернет връзка.

Всички се нуждаем от хронометър понякога

Когато отворите сайта имате възможност да изберете да използвате онлайн хронометъра или таймера за обратно отброяване, като кликнете върху зелената или червената стрелка.

Онлайн хронометъра е максимално опростен, налични са само два бутона за стартиране и изчистване на предходния резултат. За да стартирате онлайн програмата натиснете бутон Start“, а за край на отброяването Pause“.

Можете да продължите същото засичане като натиснете бутон Continue“. За да изчистите резултата и да започнете отново натиснете Clear“.

Визията на онлайн хронометъра е максимално опростена

За по-голямо удобство онлайн хронометъра може да бъде използван и на „Цял екран“, подходящо за срещи, училища, класни стаи, конференции и др.

Когато сте в режим на „Цял екран“ имате и опция „Супер цял екран“, която имате възможност да активирате, като кликнете на Super Fullscreenгоре в дясно на вашите екрани. За да излезете от този режим натиснете бутон Esc на вашата клавиатура.

Посетете и тествайте онлайн хронометърът

Свалете онлайн хронометъра на вашия компютър

Този полезен инструмент също така може да бъде свален на вашия персонален компютър отново напълно безплатно. Това ще ви позволи да използвате хронометъра, когато не сте в Интернет.

Може да се наложи да изтеглите нова версия от време на време, тъй като се правят актуализации и промени. Файловете, които ще свалите не се нуждаят от инсталиране! Те просто ще работят от всяко място на вашия компютър. И всички те ще работят на цял екран.

Забележка: Вашата защитна стена и антивирусна програма може да не харесат, че изтегляте EXE файлове, но спокойно това не е компютърен вирус.

Свалете онлайн хронометърът на вашият компютър

В сайта можете да намерите и други онлайн програми, които могат да ви бъдат полезни: Таймер за обратно отброяване | Пясъчен часовник | Онлайн будилник | Таймер за шахматисти | Метроном и много много други. 

Публикуване на коментар

0 Коментари