Двойно почукване по екрана за активиране на телефон с Android

Може би сте от хората, които са забелязали тази атрактивна функция, която активира телефони LG с двойно почукване по екрана. Вече не е нужно да притежавате телефон LG или друг скъп флагман с интегрирана тази функция за да я използвате. Можете да използвате функцията с двойно почукване по екрана и на вашия Android смартфон, като просто инсталирате подходящо приложение. Използването на двойно почукване за активиране и изключване на екрана на вашия смартфон ще ви помогне да намалите интензивността на използване на бутона за захранване и ще ви осигури надеждна и безпроблемна работа в продължение на дълъг период от време.


Double Tap Screen On and Off


Double Tap Screen On and Off е приложение, което ви помага да активирате смартфона си, като докоснете два пъти екрана на устройството без да е нужно да натискате бутона на захранването.


Характеристики


  • Двойно почукване за активиране на екрана;
  • Двойно почукване за изключване на екрана – функцията е активна само на началния екран.


Забележка


  • Това приложение използва администраторски достъп на устройството, за да можете да използвате функцията „Двойна почукване“ за изключване на екрана;
  • По подразбиране приложението използва трикратно почукване за изключване на екрана, за да избегнете евентуални проблеми от случайно двукратно докосване. Ако желаете от настройките можете да промените броя на почукването на двукратно;
  • Когато използвате клавиатурата трябва да изключвате или да поставяте на пауза приложението, за да избегнете заключване на екрана когато пишете текст.


Деинсталиране


За да деинсталирате приложението Double Tap Screen On and Off натиснете бутон „Uninstall this app“ в долната част на менюто или отидете в Настройки Сигурност Администратори и махнете отметката на Администраторско разрешение за Double Tap Screen On and Off и деинсталирайте приложението по „нормалния“ начин.


Публикуване на коментар

0 Коментари