Двойно почукване по екрана за активиране на телефон с Android

Може би сте от хората, които са забелязали тази атрактивна функция, която активира телефони LG с двойно почукване по екрана.

Вече не е нужно да притежавате телефон LG или друг скъп флагман с интегрирана тази функция за да я използвате.

Двойно почукване по екрана за активиране на телефон с Android

Можете да използвате функцията с двойно почукване по екрана и на вашия Android смартфон, като просто инсталирате подходящо приложение.

Използването на двойно почукване за активиране и изключване на екрана на вашия смартфон ще ви помогне да намалите интензивността на използване на бутона за захранване.

Ще ви осигури надеждна и безпроблемна работа в продължение на дълъг период от време.

Приложението Double Tap Screen On and Off

Double Tap Screen On and Off

Double Tap Screen On and Off е приложение, което ви помага да активирате смартфона си, като докоснете два пъти екрана на устройството без да е нужно да натискате бутона на захранването.

Характеристики на приложението Double Tap Screen On and Off

Характеристики

  • Двойно почукване за активиране на екрана;
  • Двойно почукване за изключване на екрана – функцията е активна само на началния екран.

Забележка

  • Това приложение използва администраторски достъп на устройството, за да можете да използвате функцията „Двойна почукване“ за изключване на екрана;
  • По подразбиране приложението използва трикратно почукване за изключване на екрана, за да избегнете евентуални проблеми от случайно двукратно докосване. Ако желаете от настройките можете да промените броя на почукването на двукратно;
  • Когато използвате клавиатурата трябва да изключвате или да поставяте на пауза приложението, за да избегнете заключване на екрана когато пишете текст.

Приложението използва администраторски достъп

Деинсталиране

За да деинсталирате приложението Double Tap Screen On and Off натиснете бутон Uninstall this appв долната част на менюто.

Можете също да отидете в Настройки Сигурност Администратори и да махнете отметката на Администраторско разрешение за Double Tap Screen On and Off и да деинсталирате приложението по „нормалния“ начин.

Изтеглете и инсталирайте приложението за активиране на телефон

Публикуване на коментар

0 Коментари