ТОП 5 на най-добрите електронни джаджи и нови технологии

Живеем в свят на невероятни иновации, интелигентни устройства и гениални инструменти, които можете да носите със себе си по всяко време.

С целия този напредък в технологиите идват някои наистина страхотни джаджи.

Най-добрите електронни джаджи и нови технологии

Можете да намерите всичко от невероятни безжични високоговорители до биосензори за хидратация и всичко подобно на тях. Живеем в златната ера на джаджи и технологии, но може да е трудно да разберем кое е най-доброто от най-доброто.

За да улесним живота ви, направихме проучване, така че да не се налага да го правите. Ето нашият избор за най-добрите джаджи и нови технологии, които можете да купите през 2023 г.

  1. Apple Watch Ultra
  2. DJI Mini 3 Pro
  3. Anker Soundcore Motion X600
  4. Anker 737
  5. Sony Linkbuds


Apple Watch Ultra

Интелигентният часовник Apple Watch Ultra

Apple вече прави своята серия Watch от няколко години, повечето от които следват приблизително същата линия. Apple Watch Ultra взема всички добри решения от предишния дизайн и добавя възможно най-доброто.

Въпреки че резултатът е интелигентен часовник, който в никакъв случай не е евтин, той също се наложи, като перфектното устройство за спортисти от всички практики. Устройството се наложи, като любима джаджа на гмуркачите, катерачите, тенисистите, бойните изкуства и всички подобни между тях.

Часовникът е издръжлив, водоустойчив до 100 метра, може да се справи с екстремни ниски и високи температури, има впечатляващ 36-часов живот на батерията и детайлни приложения за проследяване на вашата физическа форма и здраве.


DJI Mini 3 Pro

Високотехнологичният дрон DJI Mini 3 Pro

Всяка година серията Mini на DJI става по-малка и все по-мощна, натъпквайки със спецификации от висок клас в лек дрон, който можете да хвърлите в чантата си.

Но с всички тези подобрения идва впечатляваща цена и нарастващ страх за финансовото ви състояние, да не го сринете. Джаджата предлага усъвършенствани функции за избягване на препятствия, въртящ се обектив, за да можете да снимате портрет или пейзаж, 4K видео, интелигентни функции при летене, като автоматично проследяване и възможност за следване на обект.

Въпреки по-високата си цена, това е джаджа с усещане за перфектния дрон за начинаещи, за тези, които обичат да пътуват, или наистина за всеки, който търси лек, високотехнологичен дрон.


Anker Soundcore Motion X600

Anker Soundcore Motion X600

Този страхотен и сравнително евтин преносим високоговорител ни предоставя стерео с пространствено аудио с впечатляващите 50 W изходна мощност. Модерен бумбокс за потребителите на музика сред нас, Anker Soundcore Motion X600 е качествен избор за аудиофилите.

Motion X600 може да се похвали с пет драйвера и пет усилвателя, поставени в джаджата, за да доставя достатъчно мощен звук навсякъде около вас. Това, което слушате, трябва да запълни пространството, в което се намирате, било то в дома ви или навън. Не забравяйте да използвате приложението Soundcore, за да промените вашия EQ за най-добър звук!

С предполагаемо време за възпроизвеждане до 12 часа, батерията трябва да издържи достатъчно дълго за всяка функция, която използвате или организирате, и още нещо, джаджата разполага с IPX7 водоустойчива защита през дъждовните дни.


Anker 737 Power Bank

Anker 737

Джаджата зарежда 3 устройства наведнъж, чрез двата USB-C порта, един USB-A порт до 70% в рамките на 30 минути със своята 24 000mAh батерия.

С два USB-C порта и един USB-A порт, Anker 737 Power Bank може да поддържа три различни устройства наведнъж. Когато дойде време за презареждане, можете да получите 70% заряд само с 30 минути зареждане.

Цифровият дисплей улеснява проследяването на напредъка, дори изчисляването на времето, през което зареждането ще приключи. Плюс това, компактният дизайн го прави лесен за носене с вас, когато сте в движение.


Sony Linkbuds

Sony Linkbuds

От Sony винаги е била в челните редици в развитието на технологията за слушалки, а с най-новия си чифт създадоха нещо наистина уникално.

Тези слушалки имат дупка в тях (не се притеснявайте, не липсват части). Това ви помага да сте по-наясно със заобикалящата ви среда и хората, които отчаяно се опитват да привлекат вниманието ви, докато се наслаждавате на музиката си.

Джаджите разполагат и с други интелигентни функции, като управление, чрез докосване на кожата до ухото и автоматична корекция на силата на звука, която се настройва според средата ви.

Публикуване на коментар

0 Коментари