Онлайн програма за заобляне и добавяне на сянка на снимки

Искате да изрежете снимките си, да ги омекотите малко, да ги заоблите в ъглите или да ги направите изцяло кръгли.

Искате да им добавите сянка, да ги персонализирате така, че да отговарят на вашите нужди, значи сте на правилното място.

Онлайн програма за заобляне и добавяне на сянка на снимки

Пълни сте с идеи но сте ограничени откъм технологични възможности. Photoshop определено е първият вариант, който ще дойде в главата на всеки технологичен гуру, но какъв е варианта ако сте аматьор?

Не изпадайте в паника, в тази статия ще ви представим една много полезна онлайн програма, която прави всичко това, в няколко лесни стъпки и клика на мишката.

CutMyPic онлайн програма за обработка на снимки

CutMyPic онлайн програма за обработка на снимки

CutMyPic е още едно прекрасно онлайн уеб 2.0 облачно приложение, което ви улеснява при редактирането на снимките по начина, по който желаете.

Целият процес протича в три стъпки, като всичко което трябва да направите е да качите снимката, да я обработите по начина, който бихте искали и накрая да я запазите на компютъра. Три прости стъпки, след което вашите снимки са готови за употреба.

Най-големият плюс на програмата е простотата на работа

Тази помощна онлайн програма е създадена от екип програмисти в Токио, Япония, за да ви улесни в редактирането на снимките ви в желанието ви да им дадете размер и форма по ваш избор.

Изчистения интерфейс и простотата на работа с инструмента са два от неговите най-големи плюса.

Няма абсолютно никакви реклами, които да отвличат вниманието на потребителя по време на работа. Не се изисква регистрация или оторизация за да се използва приложението.

Програмата ни предоставя много безплатни и функции

CutMyPic ни предоставя множество безплатни и много полезни функции, с които можете да направите основни промени на вашите снимки.

С няколко клика на мишката можете да направите снимката черно бяла, като използвате подходящия от дузината предоставени за използване филтри, или да й добавите острота, контраст и да премахнете евентуални недостатъци.

Много полезна функция на онлайн програмата е възможността за заобляне краищата на снимка или създаването на изцяло кръгло изображение.

Какво може да прави CutMyPic

Какво може да прави CutMyPic

  • Заобляне краищата на снимка;
  • Създаване на изцяло кръгло изображение;
  • Добавяне на сянка на изображението;
  • Изрязване на снимка;
  • Преоразмеряване на снимка;
  • Добавяне на специални цветови ефекти;
  • Добавяне на контраст и изостряне на снимка;
  • Добавяне на текст (Не поддържа кирилица);
  • Още много допълнителни функции.

След като обработите изображението до желания вариант натиснете бутон „DONE“ най-долу. Ще преминете на финалната трета стъпка, където кликайки върху знака с формата на дискета ще го запазите на вашия компютър.

С програмата добавяте специални цветови ефекти

Използвайте безплатните онлайн услуги за редактиране на снимки на сайта и скоро ще се пристрастите към него.

CutMyPic е наистина прост, бърз и рационален инструмент, който можете да използвате по всяко време!

Тази уеб-базирана програма е много подходяща за хора, които имат блог, сайт или социална мрежа, където снимките са неразделна част.

Посетете онлайн програмата и я тествайте

Публикуване на коментар

0 Коментари