Предоставено от Blogger.

Най-добрия сайт за безплатни Photoshop темплейти за визитни картички

В тази статия ще ви запознаем с един много полезен уеб ресурс Freepik.com. Сайта съдържа милиони висококачествени снимки, векторни изображения и PSD (Photoshop формат) файлове достъпни напълно безплатно. Freepik не е единственият уебсайт по рода си, но е един от най-добрите. Сайта е позициониран като един от най-добрите инструменти създадени за тези от вас, които търсят безплатно, но качествено съдържание в Интернет.


Какво представлява Freepik? Като цяло това е място, където графичните и уеб дизайнери, могат да намерят висококачествени снимки, вектори, илюстрации и PSD файлове за своите проекти. Freepik ви улеснява да намерите файловете, от които се нуждаете, без да преглеждате ръчно десетките уеб сайтове в простанството. Freepik предлага милиони безплатни файлове във формати AI, SVG, JPG, PSD и EPS.Freepik, компания, създадена от повече от 100 души

Според информация предоставена от сайта, повече от 50 талантливи младежи работят в офисите на компанията в Малага, южна Испания. Общо повече от 200 графични дизайнери и сътрудници работят, за да предлагат на потребителите изключителни графични ресурси за лична или професионална употреба в своите проекти. Сайта се посещава месечно от над 30 милиона души от над 230 държави по света.


Freepik използва безплатен бизнес модел, което означава, че по-голяма част от ресурсите, предлагани в сайта, могат да се ползват безплатно. Също така, срещу допълнително заплащане, можете да се абонирате за план Premium и да използвате всичките им илюстрации без каквито и да било ограничения.


Категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ако статията Ви е харесала споделете я от бутона в ляво или напишете коментар, ние ще ви отговорим.