Най-добрия сайт за безплатни Photoshop темплейти за визитни картички

В тази статия ще ви запознаем с един много полезен уеб ресурс Freepik.com. Сайта съдържа милиони висококачествени снимки, векторни изображения и PSD (Photoshop формат) файлове достъпни напълно безплатно.

Кой е най-добрият сайт за безплатни Photoshop темплейти за визитни картички

Freepik не е единственият уебсайт по рода си, но е един от най-добрите. Сайта е позициониран, като един от най-добрите инструменти създадени за тези от вас, които търсят безплатно, но качествено съдържание в Интернет.

Freepik е безплатен сайт за висококачествени снимки

Какво представлява Freepik?


Като цяло това е място, където графичните и уеб дизайнери, могат да намерят висококачествени снимки, вектори, илюстрации и PSD файлове за своите проекти.

Freepik ви улеснява да намерите файловете, от които се нуждаете, без да преглеждате ръчно десетките уеб сайтове в пространството. Freepik предлага милиони безплатни файлове във формати AI, SVG, JPG, PSD и EPS.

Модел на визитна картичка

Freepik, компания, създадена от повече от 100 души

Според информация предоставена от сайта, повече от 50 талантливи младежи работят в офисите на компанията в Малага, южна Испания.

Общо повече от 200 графични дизайнери и сътрудници работят, за да предлагат на потребителите изключителни графични ресурси за лична или професионална употреба в своите проекти. Сайта се посещава месечно от над 30 милиона души от над 230 държави по света.

Freepik, компания, създадена от повече от 100 души

Freepik използва безплатен бизнес модел, което означава, че по-голяма част от ресурсите, предлагани в сайта, могат да се ползват безплатно.

Също така, срещу допълнително заплащане, можете да се абонирате за план Premium и да използвате всичките им илюстрации без каквито и да било ограничения.

Посетете сайта и изберете свой темплейт за визитна картичка

Публикуване на коментар

0 Коментари