ТОП 5 безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка

Създаването на собствен анимационен аватар е забавно и интересно. Можете да конвертирате вашите снимки в анимационни ефекти, като използвате безплатни онлайн програми.

Можете впоследствие да ги публикувате в социални мрежи, като Facebook, Pinterest, Twitter и всяко друго място, което пожелаете.

Най-добрите безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка

Анимационният аватар ще ви направи по-забавен, и ще накара онлайн профила ви да изглежда различно и да се откроява в пространството. Не е нужно да имате специални компютърни умения за редактиране на снимки, за да създадете анимационни картинки от вашите фотографии.

Всичко което трябва да направите е да качите снимката в някоя от изброените по-долу онлайн програми, да изберете анимационния стил в който искате да я трансформирате и да стартирате процеса с един клик на мишката.

За ваше удобство сме събрали 5 от най-добрите инструменти на едно място, така че изберете този, който ви допада най-много и се забавлявайте с вашите снимки.

  1. AnyMaking
  2. Cartoon.pho.to
  3. SnapsTouch
  4. Cartoonize
  5. Lunapic

 1  AnyMaking конвертиране на снимка в картинка

AnyMaking конвертиране на снимка в картинка

AnyMaking е креативен безплатен фото инструмент, с който можете лесно да направите снимка в картинка и да приложите забавни ефекти към нея. Конверсията от снимка в анимация, която ни предлага сайта е една от най-добрите.

Получения резултат е с много добра резолюция, а анимационният филтър е превъзходен. Работата с онлайн програмата е максимално опростена. Първо избирате фото ефект, в случая Cartoon effect, на следващата страница качвате снимката от бутон „Upload photo!“ и накрая натискаме Save Photo!“ за да запазим получения резултат на компютъра.

Преди да запазите изображението, имате възможност да промените нивото на цвета, настройките за плавност и острота, но мисля че тези които са по подразбиране са напълно достатъчни за един отличен резултат.

Платформата ни предлага и още ефекти, на които също можете да обърнете внимание: Pop Art effect, Pencil drawing, Old photo effect, Shine effect, Old Painting, Painting effect, Art Weaver и много други.


 2  Cartoon.pho.to направете снимката анимационна

Cartoon.pho.to направете снимката анимационна

Cartoon.pho.to ни предоставя редица безплатни онлайн услуги за редактиране на снимки, една от които е преобразуването на снимка в картинка.

С онлайн програмата можете също да си направите собствена карикатура на лицето, като добавите някоя от множеството емоции. За целта трябва само да качите портретната си снимка на сайта и с няколко кликвания ще получите редица впечатляващи и спиращи дъха промени в чертите на лицето.

Снимка от компютъра се качва от бутон From disk“, от линк като натиснете Enter URL“ или Facebook“. Конвертирането на снимка в анимирана картинка става автоматично, няма допълнителни настройки за корекция.

Въпреки това резултата, който ще получите е напълно задоволителен. Анимационният ефект е един от най-добрите, а резолюцията на полученото изображение много добра.


 3  SnapsTouch инструмент за създаване на картинка от снимка

SnapsTouch инструмент за създаване на картинка от снимка

SnapsTouch е още един онлайн инструмент в нашата класация, който освен преобразуването на снимка в картинка ни предоставя възможност за преобразуване на снимка в скеч, да я направите да изглежда, като нарисувана с молив или бои.

Работата с онлайн програмата е бих казал елементарна поради бедния набор от филтри и настройки. Трябва да изберете един от предлаганите фото ефекти и да натиснете Let's Create ...“.

Ще ви се отвори страница където трябва да добавите снимка от вашия компютър и да натиснете „UPLOAD“. Когато снимката се качи ще ви се появи бутон PAINTнатиснете го и след няколко секунди ще е готова.

Това е нямате допълнителни възможности за коригиране, така че натиснете бутон DOWNLOADза да свалите анимираното изображение на компютъра си.


 4  Cartoonize конвертор на изображение в картина

Cartoonize конвертор на изображение в картина

Cartoonize е един от най-добрите онлайн инструменти от изброените до тук, но е на четвърта позиция в нашата класация заради някои платен функции и поставянето на воден знак върху изображенията.

Работата с програмата е интуитивно и не се различава съществено от изброените до тук. Разбира се трябва да качите изображение от компютъра, платформата засича автоматично вашата локация, като страна „България“, така че нужният бутон за тази цел трябва да е на български език „Избор на файл“.

Когато изображението се качи изберете някой от изброените ефекти в категориите Cartoon effectsили Painting effects“. Разгледайте и категория „FILTERS“, която да използвате за добавяне на допълнителни щрихи.

Това е което можете да постигнете с безплатните възможности на платформата, така че натиснете бутон „SAVE“ за да запазите новото изображение на компютъра си.


 5  Lunapic преобразуване на снимка в картинка

Lunapic преобразуване на снимка в картинка

Lunapic е онлайн инструмент с множество възможности за обработка на снимки, между които и преобразуването им в картинки. Важен плюс на тази платформа, е че не разчита на Flash, Java или други плъгини за да върши своята работа.

С големия си брой анимации и ефекти, LunaPic наистина може да изведе лунатика на преден план във вашите снимки. Интерфейса на инструмента не е впечатляващ, но изненадващо в ляво можете да забележите иконите на пълен набор от инструменти за обработка на изображения.

В горната част са разположени типичните за всяка фотообработваща програма бутони - Файл, Редактиране, Рисуване, Настройка, Ефекти, Анимации, Помощ и Уроци. Във Effects ще намерите и ефекта Cartoon.

Добавете снимка и програмата автоматично ще я преобразува в картинка. Накрая ви остава да я запазите на компютъра от бутон Save“.


Публикуване на коментар

0 Коментари