ТОП 5 на най-доброто Android приложение за учене на английски език

Английския език е един от най-популярните и използвани езици. За 375 милиона души по света английския език е официален.

Бройката може да нарасне до 750 милиона ако сметнем и всички онези за които английския език е втори официален.

ТОП 5 на най-доброто Android приложение за учене на английски език

Ако прибавим и всички хора по света, които могат да водят разговор на английски то цифрата надхвърля 1 милиард души. Великобритания, САЩ, Австралия, Канада, Нова Зеландия са част от страните, в които английския език е официален.

Английския език е от официалните в ООН и се говори отлично от милиони европейци и индийци. Броят на желаещите да изучават английски език се увеличава непрестанно.

Английския се наложи като основно средство за комуникиране между хора от различни държави и всяка година милиони желаещи започват да изучават този език.

В тази статия ще ви предложим няколко страхотни Android приложения, които ще ви помогнат в обучението по английски език.

  1. Language Course
  2. Duolingo
  3. Rosetta Stone
  4. Mondly Languages
  5. Learn English Free

 1  Language Course

Научете английски с приложението Language Course

Language Course е безплатно Android приложение, което ще ви е от голяма полза ако сте решили да учите английски език. Приложението ни предоставя възможност за изучаване на Английски за пътуване, бизнес, срещи, обучение и училище.

Language Course е едно от най-бързо развиващите се приложения за смартфон или таблет. Приложението ни предоставя 100 % безплатни уроци за начинаещи, напреднали, възрастни и деца.

С тяхната методология за ускорено и безстресово обучение бързо ще научите най-често използваните английски думи и фрази използвани по време на пътуване или по празниците.

Language Course ни предоставя над 10 000 думи и фрази с картинки и качествено аудио, като използвайки режима "само за слушане" бихте могли да учите докато шофирате, тичате или сте в автобуса. Приложението ни предоставя и иновативен метод за ускорено обучение с подредени повторения, въз основа на най-новите проучвания за оптимално запомняне.

Изтеглете приложението Language Course


 2  Duolingo

Duolingo приложение за учене на английски

Duolingo е още едно много ефективно Android приложение, което ще ви помогне да научите Английски език много бързо. Всеки урок обхваща нови сфери – работа, образование, технологии и др. и във всяка една от тях приложението ще ви представя по седем нови думи.

Според създателите на приложението дори и до сега да не сте учили английски ще са ви нужни само 20 минути дневно за да започнете да разбирате и говорите езика след сравнително съкратен период от време.

Ако по време на обучението се затрудните с заучаването на някоя от думите, приложението ще акцентира върху нейното повторение за да я затвърдите. За да завършите ефективно всички уроци са ви нужни да отделите само 15 минути дневно от вашето време за период от около 3 месеца.

Duolingo е едно страхотно и много удобно приложение особено подходящо за начинаещи потребители.

Изтеглете и инсталирайте приложението Duolingo


 3  Rosetta Stone

Rosetta Stone много добро приложение за учене на английски

Rosetta Stone е много добро приложение, което ще ви помогне да научите английски по начина по който сте усвоили родния си език с интуитивен потапящ метод, който е толкова забавен за използване, колкото и ефективен.

Приложението за учене на езици на Rosetta Stone ви позволява да се обучавате по всяко време, навсякъде чрез интересни уроци, които въвеждат нови умения по начин, който стимулира способността ви за естествено изучаване на мозъка.

Методиката за преподаване на приложението се основава на опит натрупан от милиони хора в световен мащаб в продължение на повече от 20 години, включително образователни институции и корпоративни клиенти.

Технологията за разпознаване на реч TruAccent™ слуша вашето произношение и ви помага да го прецизирате, като ви помага да говорите по-автентично. Имате възможност също да изтеглете уроците и да ги използвате офлайн за обучение в движение.

Изтеглете Rosetta Stone


 4  Mondly Languages

Приложението Mondly Languages също ще ви свърши работа

Mondly Languages е безплатно приложение за Android проектирано за ежедневни уроци. Mondly може да ти преподава езици бързо и ефективно, само за няколко минути ще започнете да запаметявате ключови думи, да образувате изречения, да учите фрази и да участвате в разговори.

Приложението включва езикови упражнения за четене, слушане, писане и говорене, снабдено е с речник, спрежение на глаголи и напреднала технология за разпознаване на речта.

Урокът започва с обикновен разговор между двама души. Бързо започваш да запаметяваш ключови думи, да ги използваш за да построяваш изречения и фрази, а на края на 45-минутния модул си способен да възпроизведеш този разговор със собствения си глас.

Mondly използва напредналата технология за разпознаване на речта и алгоритъм за интервални повторения, които превръщат приложението в ефективен начин за учене на езици.

Изтеглете и инсталирайте приложението Mondly Languages


 5  Learn English Free

Learn English Free добро приложение за изучаване на английски

Learn English Free е още едно приложение за всеки, който желае да научи английски. Както подсказва името на приложението Learn English Free е на пълно безплатно, просто го инсталирайте и започнете да учите.

Приложението е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали потребители и е особено препоръчително за тези от вас, които ще пътуват до Великобритания или САЩ.

Основното предимство на приложението са висококачествените преводи на английски език, възможност за създаване на свой собствен списък с „Любими“ и не на последно място възможността за работа без необходимост от Интернет връзка.

Learn English Free е още едно приложение в помощ на потребителите, които искат да научат английски език и искат да го направят по комфортен начин директно през техния Android смартфон или таблет.

Изтеглете приложението Learn English Free

Публикуване на коментар

0 Коментари