Да се научим как да направим Оригами с Android приложение

Японското Оригами всъщност се оказва Китайско, но не защото по принцип всичко се прави там. Оригами възниква в Китай през I-II в. пр. н. е. веднага, след като е открита хартията.

Като всяко начало и тук първо са се правили по-прости неща, като кутийки, вази, купи. По-късно тайната на Оригами се пренася в Япония от будистки монаси.

Как да се научим да направим Оригами с Android приложение

Японците с характерната си възприемчивост, бързо усвояват това красиво изкуство и то се настанява в ежедневието им.

Започват да създават фигури от хартия, които използват при декорацията на някои ритуали. По това време хартията е била много рядък и скъп материал, до който са имали възможност да се докосват само представители на висшата класа.

Единствено те са имали привилегията да сгъват Оригами във формата на животни, растения и птици. Но времената се менят и вече и ние простосмъртните можем да се възползваме от това удоволствие.

Origami Sekai приложение за Android, което ни показва как се прави Оригами

Origami Instructions приложение за Android, което ни показва как се прави Оригами

Приложението Origami Sekai е предназначено за хора от всички възрасти, които обичат да правят Оригами и които искат да се научат да сгъват някои нови вълнуващи модели.

С широката си гама от оригами инструкции, подплатени с висококачествени, прости и разбираеми схеми, приложението ще бъде добър и упорит учител както за тези, които тепърва се запознават с това изкуство, така и за напредналите потребители.

Характеристики на приложението

Характеристики на приложението

  • Много и различни инструкции как да направим Оригами;
  • Модели както за начинаещи, така и за напреднали потребители;
  • Всеки модел е разделен на няколко стъпки, които са лесни за следване;
  • Развива фантазията и креативността.

Приложението Origami Instructions е с удобен за ползване интерфейс

Приложението Origami Sekai е със стилен удобен за ползване интерфейс, включва 35 различни Оригами модели, включително инструкции за сгъване на цветя и животни, самолети и лодки, венци и коледни украси, кутии и пликове и др.

Съдържа модулни инструкции за Оригами, както и ясни и прости модели с обяснителни текстове.


Публикуване на коментар

0 Коментари