Да се научим как да направим Оригами с Android приложение

Японското Оригами всъщност се оказва Китайско, но не защото по принцип всичко се прави там. Оригами възниква в Китай през I-II в. пр. н. е. веднага, след като е открита хартията. Като всяко начало и тук първо са се правили по-прости неща, като кутийки, вази, купи. По-късно тайната на Оригами се пренася в Япония от будистки монаси. Японците с характерната си възприемчивост бързо усвояват това красиво изкуство и то бързо се настанява в ежедневието им. Започват да създават фигури от хартия, които използват при декорацията на някои ритуали. По това време хартията е била много рядък и скъп материал, до който са имали възможност да се докосват само представители на висшата класа. Единствено те са имали привилегията да сгъват Оригами във формата на животни, растения и птици. Но времената се менят и вече и ние простосмъртните можем да се възползваме от това удоволствие.


Origami Instructions приложение за Android, което ни показва как се прави Оригами


Приложението Origami Instructions е предназначено за хора от всички възрасти, които обичат да правят Оригами и които искат да се научат да сгъват някои нови вълнуващи модели. С широката си гама от оригами инструкции, подплатени с висококачествени, прости и разбираеми схеми, приложението ще бъде добър и упорит учител както за тези, които тепърва се запознават с това изкуство, така и за напредналите потребители.


Характеристики на приложението


  • Много и различни инструкции как да направим Оригами;
  • Модели както за начинаещи, така и за напреднали потребители;
  • Всеки модел е разделен на няколко стъпки, които са лесни за следване;
  • Развива фантазията и креативността.


Приложението Origami Instructions е със стилен удобен за ползване интерфейс, включва 35 различни Оригами модели, от които да избирате, включително инструкции за сгъване на цветя и животни, самолети и лодки, венци и коледни украси, кутии и пликове и др. Съдържа модулни инструкции за Оригами, както и ясни и прости модели с обяснителни текстове.


Публикуване на коментар

0 Коментари